• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Ya bazı şeyleri bilmediğim için nasıl davransa diye konuyu açtım fakat öneriden çok eleştiri alıyorum teşekkürler
Size kim ağır yorum yapmış daha çok sorguladık tuhaf bir durum olduğu için .Çünkü bilmiyorum kaç yaşındasınız ama ailenizde kalmak için eşiniz dahi olsa başka birinden izin almak çok tuhaf geldi. Evlenmeden önce insan karşıdakinin zihniyetini sorgular ya hani.

Bu kadar rahatsız olacaksınız açmasaydınız keşke konu. Millet sizin gönlünüze göre yorum yapacak değil.
Hayır hepimiz de konu sahibini haklı bulduk, eşinin zihniyetinin yanlış olduğunu söyledik. Nasıl bir yorum bekliyordu acaba? Kaynananın evinde kalmalısın mı demeliydik?

Adamın zihniyetine o kadar takıldık ki o kısmı görmezden geldik. Ama bence de tuhaf.

bişey diyim mi
ben evlendiğimde ya da eşim evlendiğinde bu kadar kısa sürede ailelere gitsek 20 gün kalsak herhalde evliliğimizde bir sorun olduğunu düşünürlerdi büyük ihtimalle.

en güzel zamanlar şimdi ne güzel tam evliliğin arifesinde yıllık izin gelmiş mis gibi 20 gün...

Hayır hepimiz de konu sahibini haklı bulduk, eşinin zihniyetinin yanlış olduğunu söyledik. Nasıl bir yorum bekliyordu acaba? Kaynananın evinde kalmalısın mı demeliydik?
Hem senin dediğin gibi haklı bulduk hem de üslup olarak sivri yoruma rastlamadım. Sanırım istediği kadar ponçik değiliz. 😂

20 gün iznim varsa ve 20günün 10gününü ailelere ayırmışsak 6gününü kendi evimde 4ünü kayınailemde geçiririm. Farklı şehirlerdeyse aileler.

Yok aynı şehirse 1 gün kayınailemde kalır gerisini kendi ailemde geçiririm.

bişey diyim mi
ben evlendiğimde ya da eşim evlendiğinde bu kadar kısa sürede ailelere gitsek 20 gün kalsak herhalde evliliğimizde bir sorun olduğunu düşünürlerdi büyük ihtimalle.

en güzel zamanlar şimdi ne güzel tam evliliğin arifesinde yıllık izin gelmiş mis gibi 20 gün...
Benim annemle evim aynı sitede. İlk evlendiğim zamanlar sabah kahvaltısında gidip akşama kadar kalıyordum orda. Kadın endişe etmiş mutsuzum, evliliğe alışamadım diye 😂😂 Halbuki işten yeni ayrılmıştım, evde ne yapacağımı bilmiyordum 😂😂😂

Eşiniz kendi ailesinde kalsin, siz de kendi ailenize geçin madem. Eşinizi yaptigi zaten ayip ve sacma ama eşiniz bu sacmaligi devam ettirmek istiyor diye siz de peşine takilip kaynana evinde kalmayin.

Kadinla evlendi diye o kadini "aldığını" sanan insanlara firsat vermeyin şöyle ya, hiç evlenilmese daha iyi tabi aman ne diyim işte.

Hayır Kudra hanım o kocandır o da atasıdır sen evliliğinin iyi olması için idare ediver bunlar her evlilikte olur diyecektik herkes aynı diye morali düzelecekti.

Ya bazı şeyleri bilmediğim için nasıl davransa diye konuyu açtım fakat öneriden çok eleştiri alıyorum teşekkürler
İyi ki açmışsınız konuyu. Belli ki gerçekten bilmiyorsunuz. Konu açmasaydınız bir anormallik olduğunu anlamayacaktınız. Umarım ailenizi ve kendinizi boşuna üzdüğünüzün farkına varmışsınızdır. Sonradan çok pişman olursunuz ailenize ayırmadığınız zaman için. Lütfen kendinize ve kendi ailenize de gereken değeri ve özeni verin. Hiç bir gelin kendi ailesinde kalıyor diye, ya da eşiyle beraber kalmıyor, kendi ailesine gidiyor diye hor görülmemeli, eleştirilmemeli. Ailenize bir şey olsa Allah korusun, pişman olursunuz. Buradaki insanlar sizin iyiliğiniz için konuşuyor, geç kalmadan bu geleneğe bir son verin :)

Hayır Kudra hanım o kocandır o da atasıdır sen evliliğinin iyi olması için idare ediver bunlar her evlilikte olur diyecektik herkes aynı diye morali düzelecekti.
Valla artık üyelere nasıl yorum yapacağımızı şaşırıyoruz. İyi şeyler söyleyince de kızıyorlar, eleştirince de kızıyorlar, destekleyince de kızıyorlar.

Valla artık üyelere nasıl yorum yapacağımızı şaşırıyoruz. İyi şeyler söyleyince de kızıyorlar, eleştirince de kızıyorlar, destekleyince de kızıyorlar.
Konuyu açarken duymak istedikleri şeyler hazır zaten kafalarında. Duymak istediklerini şeyleri söylemeyince sen kötü oluyorsun.

Çoğu erkeğin yaptığı şey. Eş ailesinde kalmamak. Çok aşırı saçma. Baştan niyetinizi belli edip o gelmiyorsa bile sizin ailenizde kalmanız gerekiyordu. Ben neden 9 gün eş ailesiyle 1 gün kendi ailemle geçireyim ki

20 gün iznim varsa ve 20günün 10gününü ailelere ayırmışsak 6gününü kendi evimde 4ünü kayınailemde geçiririm. Farklı şehirlerdeyse aileler.

Yok aynı şehirse 1 gün kayınailemde kalır gerisini kendi ailemde geçiririm.

Benim 20 gün iznim olsa GAP turu yaparım kimseye gitmem :D

Ay çok şükür benim eşim benim ailemi çok sever🤢 🤮 eşim her tatilde der illa senin ailene gidelim diye tutturur 🤢🤮 ayy kuzuumm inan hiç beklemedin bi anda oluyor 🤢🤢🤮🤮

Benim kocişim, sonra ben hamişim, ben istersem taaa nerelerden çikolatamı alır gelir :D :kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Back