- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Açıkça size huzurlu bir yuva teklif ediyorsa, sözüne güvenilir bir insansa olabilir o zaman. Ekonomik özgürlüğünüz de varsa geçinir gidersiniz inşallahİlişkiyi düşünmüyorum. Dediğim kişi çok iyi biri. Şimdiki yaşamım iyi değil
Ne okudunuzAhh bu sayfada neler okuduk neler
Huzurlu yuva teklif ediyor. Sözüne güveniyorum. Kazancı da iyi. Sadece düşündüğüm Allah kimseyi zor durumda bırakmasın. Onun acısını bana göstermesin.Açıkça size huzurlu bir yuva teklif ediyorsa, sözüne güvenilir bir insansa olabilir o zaman. Ekonomik özgürlüğünüz de varsa geçinir gidersiniz inşallah
Merhaba herkese! Evlilikle ilgili sormak istiyorum. 15 yaş büyük bir erkekle evlenmek nasıl olur? Bir evlilik yapmış, kadın gitmiş. Epeydir ayrılar. Böyle evlilik yapan var mı içinizde
18 yaşında gibi konuşuyorsunuz kendinizi kandırmayınBen gitsem kadın dönemez. Gelsin mi diyecek adam?
Kadından bekliyor dava açmasını. Ailesi huzursuz ediyormuş. Çocuklarla da geçinemiyormuş.15 yaş çok ama sevdikten sonra, anlaşabildikten sonra neden olmasın? Fakat sizin yaştan daha büyük bir sorunuz var şu an. Adamın evlenmesi için önce boşanması lazım. Ve sizinle evlenebilmek için değil kendisi o kadını istemediği için boşanmalı. Kadın neden evden gitti acaba? Umarım her şeyi size dürüstçe anlatıyordur.
Ne yapabilirim? Sinir hastası abimle yaşıyorum. Zor yaşamım yani.
Siz olsaydınız ne yapardınız?18 yaşında gibi konuşuyorsunuz kendinizi kandırmayın
Çocuklar da mı var? Adamla yaşıyorlar haliyle. Onlar biliyor mu ilişkinizi?Kadından bekliyor dava açmasını. Ailesi huzursuz ediyormuş. Çocuklarla da geçinemiyormuş.
Çocuklar evli.Çocuklar da mı var? Adamla yaşıyorlar haliyle. Onlar biliyor mu ilişkinizi?
Siz evli misiniz? Özelden yazılabiliniyor mu?Neden davayı kadının açmasını bekliyor. Yeni bir ilişkiye yelken açan artık mutlu olmak isteyen adam gurur falan dinlemez açar davayı boşanır yoluna bakar.
Özele ne gerek buradan yazınSiz evli misiniz? Özelden yazılabiliniyor mu?
Siz evli misiniz? Özelden yazılabiliniyor mu?
Benim hayatım zor. Hasta var, abim. Sorunlar var.İkiniz de yaşınızı başınızı almışsınız. Ama önce bir boşansınlar da siz evliliği öyle düşünün.
Nafaka gibi şeyler var dediÖzele ne gerek buradan yazın