Yok baska sebepler ama ben hep uzatıyorum malesef çokk canımı sıkıyorum problem çözülmeden gülemiyorum :/Tartısmalarınızın sebebı esınızın sıze ılgılı olması sızın ona olmamanız olabılırmı. Anladıgım kadarıyla kafaya coktan olayları buyuten bırısınız. Evlılık bu yanı sureklı canım cıcım olmaz elbet tartısılır zıtlasmalar olur yarımsaat sonra gecer uzaklasmaya abartmaya gerek yok soguk duracak kadar gonlunuzede alıyormus daha ne yapsın. Ilıskı baslatmak ıcınde bıseyler gıymenıze gerek yok bı hareket bı soz bı bakıs yeter baslatmak ıcın. Eve geldıgı zamanda aksamdan olan kavganın trıbıyle uzgun mutsuz soguk acarsanız kapıyı bwnde olsam sınırlenırım. Bende uzatmayı sevmem ve yapanıda sevmem dunyanın sonu degıl taryısma kanlı bıcaklı bı olayda degıl abartmayın bence
Ben çok narin kırılgan sinirliyim biraz bazı sebeplerden dolayı her olaylada dalga geçmeyi küçümsenmeyi sevmem eşimde bayılır gülsüm kıkırdasın bende gülerim ama dozunda yapma dediğim zaman yapınca delirtiyor beni ama bu sadece en en basiti yani eşim şaka yapıp güldü yapma dedim sinirlendi diye 5 gün küs kalmıyoruz tabi baska sebepler var ama uzun anlatamıcam şimdi. Törpülemmesi gereken huylarımız var.Evliliğiniz dahaca oturmamış. Tartışmalar uzatılıyor. Kırgınlıklarda gönül alınmıyor
Erken boşalma yok ama bazen eşim 5 10 dk ön sevişmeden sonra hemen asıl kısma geçmek istiyor yani bazen yapmak için yapıyoruz gibi oluyor onada söylüyorum ilişkiden önce sakın hemen o kısma gelmeye calısma güzelce ön sevişme yasayalım diyorum tamam diyo bazen güzel gidiyor bazende hemen direk o işleme geçiyoruz.Cinsellikten zevk alamiyorsaniz sadece siz degil cift olarak görünün. Bu sadece sizin degil çiftin sorunudur. Erken boşalma mi var erojen bolgelerinizi mi tanımıyorsunuz bunlari tespit edin. Cinsel iliskiyi baslatmakta zorlaniyorsaniz beraber banyo yapmak iyi bir seçenek.
Yok yok demez aksine hoşuna gider hadi iyi keyiflerGaza getirdin beni akşama saçlara bir maşa çekeyim bariama bu konuşmadan sonra akşamına böyle hazırlanınca demesin tavır alınca hizaya geldi hep böyle tavırlı olayım vs yapmaz herhalde ya
Zaten ufak ufak tartışmalardan sonra bir kasırga çıkıyor evde sonra düzeliyor işte klasik evliliklerYok yok demez aksine hoşuna gider hadi iyi keyiflerufak tartışmaları boşver takma üstünü kapat çok saygısızlık tarzı kavgalar olmadığı sürece
Dediğiniz doğru bende şu meshur indirimlerden bol bol depolayım kendime kıyafet :) biz ilk yıl ilişkiye giremediğim zaman eşim sıkmadı anlayısla karsıladı ama bir süre sonra patladı daha sonra tatile gitmiştik o zaman gün sayıyordu yüzüyoruz mesela hadi odaya gidelim gidelim doğal olarak gece yine olmadı daha sonraki gün başardık sonrada devamı geldi :) yani suan ilişkimiz cinsel hayatımız aktif ama eşim daha çok benim başlatmamı önemsemimi falan istiyor daha renkli olmasını istiyor.Kadında isteği arttıran gıdalar bitki kürleri falan var bunlarla kendinizi biraz rahatlatabilirsiniz (incir çekirdeği yağını araştırın mesela) , gecelik sayınızı arttırın, ayıcıklı pijamalarınızı sadece adet dönemlerinizde giyin, evde giymek için şık ve rahat basit giyecekler edinin. Erkekler dizi çıkmış eşofmanıyla ortalıkta dolaşan eş istemiyor. Kadınlar hayatının büyük bir bölümünde cinselliği angarya olarak görüyor ve evliliklerde bu yüzden sorunlar çıkıyor. Yalnız değilsiniz. Birileriyle konuştukça anlıyor insan yalnız olmadığını ve maalesef evliliğin temeli cinsellik ve biz buna uyum sağlamak zorundayız. Ben de çok sevdiğim adamı sırf bu yüzden kaybetmenin kıyısından döndüm. Yorum yapan bayanlar çok güzel tavsiyelerde bulunmuş hepsini dikkate alabilirsiniz. Bu iş kaçınılmazsa zevk alınacak hale getirmek emin olun iki tarafın da menfaatine oluyor
Erken boşalma yok ama bazen eşim 5 10 dk ön sevişmeden sonra hemen asıl kısma geçmek istiyor yani bazen yapmak için yapıyoruz gibi oluyor onada söylüyorum ilişkiden önce sakın hemen o kısma gelmeye calısma güzelce ön sevişme yasayalım diyorum tamam diyo bazen güzel gidiyor bazende hemen direk o işleme geçiyoruz.
Eşimle 1,2 kez zevk almıstım daha ön sevismede zevk aldığım için ilişki daha çok zevk verdi daha sonra tık yok ve regl zamanı hormonlardan tavan yapıyor benimDoğru tahmin ettiğimi düşünüyorum, bazi kadinlarin iliski yaşamaya başlayınca ilk aylari bazen de bir kac yili acı çekerek ve tm zevk almayarak geçiyor bence sizin durum da bu sekilde, tabi ki bir uzmana basvurun da eger yapiniz bu sekilde ise zamanla düzelebilecek birsey bu. Erkekler de durumu üstüne aliniyor kadin hep bu sekilde kalacak sanıyor, bu işte de biraz zaman lazim yani, bence bu yonden kadin olmak biraz zaman istiyor size tavsiyem kasmayin bu sürecini z geçene kadar bazı yayinlardan filmlerden his arttirma konusunda yardim alin :) orasi acildikca ve aciniz azaldikca bakın zevkiniz artacak dogal olarak da esinizin ki:)
Evet arada nadir oluyor bende. Eşiminde tam tersi tavanBana libidonuz çok düşük geldi. Bazen öyle olur ki ön sevişme hiç olmayabilir yani. Bazen de tam tersi uzun olur bu moda bağlı bişey. Ama sürekli eşinizin başlatması sizin zevk almamanız bunlar cidden problem eşiniz haklı.kendinizi biraz bu konuda geliştirmeye çalışmalısınız.
Evet arada nadir oluyor bende. Eşiminde tam tersi tavanEvet bu gece yapacağım birşeyler.
Zevk almadığım zaman bazı seyler bana fenalık bile getirtebiliyorGenel olarak da nelerden hoşlandığınızı bulmaya çalışın eşiniz için değil kendi zevkiniz için de uğraşın. Eşinizi yönlendirin mesela. Umarım iyi olur her şey:)
Hayat zor degılmı oyle sal kendı bıraz boyle hemen yaslanırrsınYok baska sebepler ama ben hep uzatıyorum malesef çokk canımı sıkıyorum problem çözülmeden gülemiyorum :/
SormaHayat zor degılmı oyle sal kendı bıraz boyle hemen yaslanırrsın
Teşekkürler yorum içinKüçük şeyleri kafanizda büyütmeyin her insan istenilmek arzu edilmek ister iki senede illaki bir gün olmuştur o da sevilmek mutlu ettiğini arzulandiğini görmek ister bu kadar inatlaşmayin
Teşekkürler yorumunuz için.Duzgun bir esiniz var , adam karisinin da zevk almasini istiyor cunku seks iki taraf da zevk aldiginda kat be kat guzeldir , konunuzda hakli oldugunuz tek bir nokta bile yok , kendinizi toparlayin bir an once boyle evlilik de olmaz boyle herhangi bir cift iliskisi de olmaz