Bence beni biraz ciddiye alsa her zaman olanlar ayda yılda bir olurdu ama neyse. cinsellik bir yana bunlarıda konusucam.ama sizin anlattığınızdan anlaşılan bu gibi durumların sık yaşanması.. ki eşinizde sık olmasından yakınıyor belli ki.
kısacası sürekli birşeylere bozulan biri gibi görünüyorsunuz anlattıklarınızdan yola çıkarak.
bu durumda da kimse habire alınan birini çekmek istemez doğal olarak.
alınıp sinirlendiğiniz durumlar ayda yılda bir olsaydı eşiniz de bu tarz konuşmazdı bence.
süpersinizKeşke ben de sevdiceğimle evlensem de , adam hep elimin altında olsaanlarsın ya ..
Kavga tartışma başkaaaa, o iş başka bence
Kasma kendiniii .
Size anlattığınız şey kadar yorum yapıyorum. Sonuçta detayları ben bilemem. Eşinizle aranızda olan konular bunlar. Ama konuşarak çözemediğiniz konular için profesyonel destek alabilirsiniz.Kavgalarla alakalı kesinlikle konu bulanmasın diye kavgaları oydu buydu yazıp uzatmadım burada. Evet eşim beni sever değer verir ama bazı konularda bazı şeyleri uyardığım halde yapmaya devam eder o konular artık bende stres yapmaya başladı iyice durum böyle olunca sinirleniyorum ve kızgınlıklarım 2 3 gün sürer. Ufak konular eşimin tekrar etmesiyle büyüdü büyüdü. Yani bana kızıyorsunuz kendinizce ama ben ufacık şeyde bile defalarca eşime bunu yapma kızıyorum bak sinirleniyorum diyorum yine aynısı böyle olunca tepem atıyor istemiyorum.
Burada sürekli ilişkiyi başlatan taraf olmaktan dert yandığı bir çok konu okuduk demek istemiştim :)İlk cümlenizi anlayamadım ?
Bazı kırılma noktalarım vardır ama ben ekstra biraz hassas kırılganım eşim bazı şeyleri bildiği halde yapar sonra şaka ya da öylesine yaptım be der deli olurum. Evet kimse yanında modu düşük eş istemez ama ona göre davramasınıda bilmeli. Tartısmalar düzelse eminim zevkte alırım.
Erkekler icin cinsellik cok cok önemli ozellikle evlilikte ...iliski sirasinda ne kadar baskin kontrolcü taraf olsalarda sizin istekli bir sekilde baslatmaniz onun icin tarifsiz bir zevktir ..evlilikte utanmak olmaz esinden utanan kiyafet bile giyemeyen kadinlar taniyorum ölusmeye bile utanan var baristiktan sonra deneyin azmis gibi atlayin üstune kacacak yer arasin...ayyy bende cinsellik uzmani gibi tövbe yarabbim ee 10 yil dile kolay neler nelerYine sizlere içimi dökmeye, fikir almaya geldim. 2 yıldır evliyiz eşimle. ilk yıl pek ilişkiye giremedim malesef zorlandım ama sonra aştım bu olayı cinsel hayatımız aktifleşti genelde ilişkiyi hep eşim başlattı. Ben hiç bir zaman kıyafet giyeyim başlatayım yapamadım. Evliliğimizde hep ufak tefek tartışma yaşarız bende kafama takar dururdum. Mesela dün banyomu yaptım bir geceliğim var giyeyim dedim banyodan önce bir konuyu konusuyorduk benim kursumla ilgili oda bana hep denedin olmadı olmuyor yapamıyorsun dedi bende sinirlendim hevesimi kırdığı için vazgeçtim. Eşim şu sıralar benden soğumuş demeyimde canına tak etmiş gibi. Bugün biraz ne oldu ne etti deyince evlendiğimizden beri söyledim geldiğimde beni hiç güzel karşılamadın (kavga ettiysek o gün nasıl şen şakrak olayım?) bir kez bile kendin istemedin ilişkiye girmek sen hiç başlatmadın bana hiç ilgi göstermedin dedi bende ona sürekli tartışma yaşandığını isteğimin gittiğini söyledim iyi bakalım gitsin isteğin nolcak sonunda dedi sustu. Eşim bana karşı ilgidir, değer verir Ve cinselliği sever. Bir kaç kez ilişkide zevk aldım ve genelinde alamadım eşimde git bir doktora gözük nasıl zevk almıyosun derdi. Ama bugün dediklerinden sonra aklıma birden Allah korusun eşimle biri ilgilense yakınlaşsa birşey olur mu gibi sorular geldi. Belki diyeceksiniz akşam için hazırlan kocanı bekle ama sabah tartıştığımız için sinirliyim ve içimden gelmiyor işte. O konu kapanmadan kafamda netleşmeden yapamıyorum tek cinsellik değil herşeyde böyleyim. Nasıl yapayım ne edeyim ben. Bir akıl fikir verin. Çok kolay tartışma çıkabiliyor aramızda Eşim gönlümü almayı bilir fakat habire ufak tefekte olsa tartışmaktan yıprandım sanırım. Birazda inadım var akşam için hazırlansam eşim bana kızgın olduğu için istemiyorum derse sefer ben sinirlenirim işler daha da beter olur diye korkuyorum.
Basit ama uzun konular anlatıp sinirlenmek istemiyorum. Evet dediğiniz gibi modu çabuk düşen kırılgan ruhlu biriyim biraz. Teşekkür ederim.Burada sürekli ilişkiyi başlatan taraf olmaktan dert yandığı bir çok konu okuduk demek istemiştim :)
Örnek vermediğiniz için tam bilemiyoruz ama 2-3 gün kırgın olacak ne yaşıyorsunuz merak ettim ben? Oturun bu meseleleri konuşun ilk önce. Sizde fazla kırılgan çabuk modu düşen yapılsaysaniz kendinizi törpülemeye çalışın. Eşinizle dalda geçip konuşabilin, kendinizle ilgili şeylerde çok hassas olmayin, hayat daha güzel olur öyle.
ahaha teşekkürler yorum için bense bugün aynı şekil darlıyım bakalım napcak al sana ilişkiErkekler icin cinsellik cok cok önemli ozellikle evlilikte ...iliski sirasinda ne kadar baskin kontrolcü taraf olsalarda sizin istekli bir sekilde baslatmaniz onun icin tarifsiz bir zevktir ..evlilikte utanmak olmaz esinden utanan kiyafet bile giyemeyen kadinlar taniyorum ölusmeye bile utanan var baristiktan sonra deneyin azmis gibi atlayin üstune kacacak yer arasin...ayyy bende cinsellik uzmani gibi tövbe yarabbim ee 10 yil dile kolay neler nelersevgili rumuz diye baslamaliymisim tühhh neayyseee
Dedikleriniz çok çok doğru. Bende çeki düzen vericem kendime artık. Tabi eşimde verirse o çeki düzeni iyi olur.Canım burda ki çoğu bayan eşlerinin isteksizliklerinden müzdarip o bayanların biri de ben..
Eşim beni sever ilgilenir hatta bana tapar ama cinsel isteksizliği var ben gittiğim de reddetmez ama gelip oda başlatmaz.
Buda belli bir süre sonra bıkkınlık yapıyo ve inan evliliğin ne kadar mükemmel olursa olsun bitirmeyi bile düşündürtüyor.
Sen ağırdan satmaya alışmışsın tek sorun bu ama eşin daha fazla muhtemelen seni çekemez.
Bende 2 senelik evliyim ve daha geçenlerde bunun patlamasını fazlasıyla yaşadım ve bitirmeyi teklif ettim.. o saatten sonra eşime dank etti ve değişti kendini toparladı..
Eşinin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum ve anlayabiliyorum bence hemen kendini toparla inan eşin senden kat kat üzgündür mesela ben eşim şuan toparlandı ama ya ilerde aynı eskiye dönerse diye düşünüyorum sürekli.
Ayrıca insan eşine süslenmekten zevk alır eşini bırak kendin için süslen ben kendimi süslemeye bayılırım kendini buna alıştır.
Empati kur, evliliğin ve eşin için biraz çaba göster karşında ki sevdiğin adam el değil.
Belli bir yere kadar çeker ve pişman olursun yaşayan biri olarak söylüyorum eşim düzelmeseydi ve isteksiz olmaya devam etseydi bırakırdım çünkü takediyor insana.
Şaka yapma diyorum yapıyor diyorsun ya o tarz kavgalar cinselliğe yansıtılmaz.Dedikleriniz çok çok doğru. Bende çeki düzen vericem kendime artık. Tabi eşimde verirse o çeki düzeni iyi olur.
Merhaba tabiki buradaki herkesin cümlelerinden birşeyler kazıyacağım aklıma merak etmeyin takmayacak olsam sormazdım herkesin bilgisi, deneyimi düşüncesi farklı bana birşeyler katar. Öncelikle eşimle sorunları konusmam gerekli ve birazda sinirini, gerginliğimi törpülemem gerekli. Devamı gelir sonra eminim. Çok teşekkür ederim sizinde düzelmenize sevindim eşiniz sizden 10 kat daha istekli olsun inşallahŞaka yapma diyorum yapıyor diyorsun ya o tarz kavgalar cinselliğe yansıtılmaz.
Ben çok bilirim asla eşime belli etmeyip sabredip gece uyurken gözyaşlarımın aktığını. Yani diyeceğim o ki eşin susar susar sonunda patlar ve patladı mı kafasında baya bitirmiş olarak patlar örnek ben.
Sonradan üzülmeni istemem beni dinle lütfen
Çok teşekkürler yorumunuz için.Eşiniz ilgi görme konusunda haklı bence, özellikle erkekler bakımlı, temiz, özenli kadınları sever, yani bu erkeğin doğasında var. Evde yemek yaptığınız veya oturduğunuz kıyafetlerle kapıyı açmayın mesela, illa muhteşem fantezi şeyler giymenize de gerek yok, mini etek crop tarzı şık şeyler de giyebilirsiniz örneğin. Eğer cinsel birlikteliği hep o başlatıyorsa bu adam tabiki şikayet eder, düşünsenize demişsiniz ki kavga ettik ya bana akşam hazırlanmama rağmen hayır derse, ee bu adam siz yaklaşmadan hep size yaklaşmış, yani onu en iyi sizin anlamanız lazım.
Tabiki tartışma olduğunda hiçbirşey olmamış gibi yapmak istemiyorsunuzdur, lakin evlilik böyle birşey bence, yani herkes gerektiği yerde gerektiği kadar birbirini alttan almalı. bence tek seferliğine gurur yapmayı biraz kırıp ilgi gösterebilirsiniz, biraz değişimi bile farkederse o size adım atar.
Evliliğiniz dahaca oturmamış. Tartışmalar uzatılıyor. Kırgınlıklarda gönül alınmıyorYine sizlere içimi dökmeye, fikir almaya geldim. 2 yıldır evliyiz eşimle. ilk yıl pek ilişkiye giremedim malesef zorlandım ama sonra aştım bu olayı cinsel hayatımız aktifleşti genelde ilişkiyi hep eşim başlattı. Ben hiç bir zaman kıyafet giyeyim başlatayım yapamadım. Evliliğimizde hep ufak tefek tartışma yaşarız bende kafama takar dururdum. Mesela dün banyomu yaptım bir geceliğim var giyeyim dedim banyodan önce bir konuyu konusuyorduk benim kursumla ilgili oda bana hep denedin olmadı olmuyor yapamıyorsun dedi bende sinirlendim hevesimi kırdığı için vazgeçtim. Eşim şu sıralar benden soğumuş demeyimde canına tak etmiş gibi. Bugün biraz ne oldu ne etti deyince evlendiğimizden beri söyledim geldiğimde beni hiç güzel karşılamadın (kavga ettiysek o gün nasıl şen şakrak olayım?) bir kez bile kendin istemedin ilişkiye girmek sen hiç başlatmadın bana hiç ilgi göstermedin dedi bende ona sürekli tartışma yaşandığını isteğimin gittiğini söyledim iyi bakalım gitsin isteğin nolcak sonunda dedi sustu. Eşim bana karşı ilgidir, değer verir Ve cinselliği sever. Bir kaç kez ilişkide zevk aldım ve genelinde alamadım eşimde git bir doktora gözük nasıl zevk almıyosun derdi. Ama bugün dediklerinden sonra aklıma birden Allah korusun eşimle biri ilgilense yakınlaşsa birşey olur mu gibi sorular geldi. Belki diyeceksiniz akşam için hazırlan kocanı bekle ama sabah tartıştığımız için sinirliyim ve içimden gelmiyor işte. O konu kapanmadan kafamda netleşmeden yapamıyorum tek cinsellik değil herşeyde böyleyim. Nasıl yapayım ne edeyim ben. Bir akıl fikir verin. Çok kolay tartışma çıkabiliyor aramızda Eşim gönlümü almayı bilir fakat habire ufak tefekte olsa tartışmaktan yıprandım sanırım. Birazda inadım var akşam için hazırlansam eşim bana kızgın olduğu için istemiyorum derse sefer ben sinirlenirim işler daha da beter olur diye korkuyorum.
Merhaba o 1 yıl ilişkiye giremiyordum zaten kızgınlık vs alakası yok daha sonra düzeldi zaten şuan ilişkiye giriyoruz sıkıntısızca bazen bu dargınlıklar oluyor ve beni etkiliyor işte.Her erkek tutkulu, arzulu bir kadın görmek ister karşısında. İstemiyorum diyen yalan söyler. Eşinizin davranışını normal buldum. Kırgın ve kızgınken tabi birlikte olmak istemeyebilirsiniz ama normal zamanda onun kadar siz de istemelisiniz.
Ayrıca 1 yıl uzun bir süre zaten. Fiziksel bir probleminiz yoksa terapi alın.
Gaza getirdin beni akşama saçlara bir maşa çekeyim bariValla o fantazi gecelikleri giymek çok zevkli hepsi birbirinden güzel mağazalarda reyonundan ayrılmak istemiyorum ben giy makyajını yap saçlarına şekil ver bak bakalım olur olmaz şeylere tartışıyor mu bir daha seninle sen sinirlen hep ters davran nereye kadar böyle