Aynen öyle çok modum düşüyor evlilik her gün şen şakrak olmaz ama haftada 3 4 defa kavgada olmamalı yani kesinlikle eski konular açılıyor herşey iyiceSeni çok iyi anlıyorum ben evli değilim ama nişanlımla konuşmama rağmen bi tartışma kavga olduğunda modum düşüyor , ben üzülüyorum düzelmem zaman alıyor herşeyden soğuyorum ama her zaman gelsin gönlümü alsın özür dilesin diye beklemiyorum yapıcı bi konuşma ve devamında aynı şeyi tekrar etmemesini bekliyorum sadece ve diyorum lütfen şunu şunu söylediğine yaptığına pişman olduysan bir daha tekrar etmeyerek göster bunu ,ben söylenene inanmıyorum artık diyorum, çoğu zaman içimden gelmese bile ben adım atıyorum sırf uzamasın diye çünkü uzadımı bu sefer de ben inat ediyorum bu sefer en eski konular dahi açılıyo iş bi çıkmaza dönüyo
Burcunu merak ettim birdenAynen öyle çok modum düşüyor evlilik her gün şen şakrak olmaz ama haftada 3 4 defa kavgada olmamalı yani kesinlikle eski konular açılıyor herşey iyicea sarıyor kısaca ne diyeyim sinirlendim
Teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olmaya calısıcağım aslında ben dikkat etsemde mesela diyoruz bu konuyu açıp sinir olmayacağız bir bakıyorım en fazla 10 15 gün sonra eşim yine açmış bu illa kavga değil istemediğim bir olayla gülmek, dalgasını yapmakta dahil.Aksam mi sabah mi hazirlanacaginizi siz bilirsiniz ve o konulari esinizle konusup halledebilirsiniz ama surekli kucuk seylerden tartismak yerine birbirinizi anlamayi ve dinlemeyi, yani saglikli iletisim kurmayi deneyebilirsiniz.
BalıkBurcunu merak ettim birden
Olmuyor evet olmasını da kimse beklemez de ne bileyim modum düştü mü kendi kendime toparlamaya çalışmaktan bende yoruldum birde şuan düğünü seneye erteledik bu yüzden bana tavırlı stresliyim yalnız kalmak istiyorum modunda sanırsın birtek o evleniyorAynen öyle çok modum düşüyor evlilik her gün şen şakrak olmaz ama haftada 3 4 defa kavgada olmamalı yani kesinlikle eski konular açılıyor herşey iyicea sarıyor kısaca ne diyeyim sinirlendim
bende
Ve bu sürekli olunca inanın cinsellik değil hiç birşey görmüyor gözüm ne zaman iyice deliriyorum eşim o zaman tutuşuyor susuyor. En basitinden olayı kapat yeter gülme dalga konusu yapma derim devam eder eder ne zaman delirdim mi susar ee kıymeti var mı? Böyle yazınca insanlar bana yükleniyor eşimde haklı fakat kavgaları detaylıca yazmadığım için tüm kabahat bende sanılıyor.Olmuyor evet olmasını da kimse beklemez de ne bileyim modum düştü mü kendi kendime toparlamaya çalışmaktan bende yoruldum birde şuan düğünü seneye erteledik bu yüzden bana tavırlı stresliyim yalnız kalmak istiyorum modunda sanırsın birtek o evleniyor
Yükselenim yanlış bilmiyorsam boğa . Eşiminde burcu boğabende, yükselen başak azcık ordan kurtarıyorum
hah şöyle :)Evet bu doğru eşimde bugün bunuda dedi insanlar cinsellik yüzünden ayrılıyor bile evlilik için çok önemli dedi. Bu akşam bir süpriz hazırlıyım madem inadı kırıp.
Sizin şaka yaptım diye alınacaksa dediğiniz şeyler günlük sıradan şeyler değil ve karşısındakini biliyorsa insan sinirlenceğini alıncağını susar bence susmalı.Evlilik boyle yurumez. Kimse kimsenin nazinida cekmez. Sahsen benim esim saka yaptim diye alinip surat yapacaksa eyvallah yani. Cekemem
Hayat kisa ve neden guzel gecebilecek gunlerimi kendime ve ona zehir edeyim.
oyle hazirlanma gecelik bilmem ne ugrasma. Aksam adam gelince hosgeldin de op birtane gerisi zaten gelir. Senin fazla birsey yapmana gerek yok. Hem adamcagizda sevinir karim normal bir davranis gosteriyor diye.
Teşekkürler sağolun :) üzgün olan herkesin mutlu olması dileğiyle.hah şöyle :)
hadi görelim sizi.. bize de yazın
mutluluklar
İnat ve gurur yapmak = benilişkide cinsellik en önemli konulardan biri bence. hatta çoğu zaman ufak tefek kırgınlıkları iyileştirici etkisi olduğuna da inanan biriyim. çünkü o yakınlık insana içindeki sevgiyi, arzuyu hatırlatıyor ve ufak mevzular iyice önemsiz gelmeye başlıyor.
karşılıklı zevk almak, iki tarafında işveli cilveli başlatıcı olması bence önemli ve de gerekli. hatta her seferinde başlatmak için mizansene de gerek yok, insan özleyince kapıdan girer girmez bile atlar üzerine, geliştirir konuyu.
ay akşam akşam açıyorum bayramlık ağzımı hehe
Sizin şaka yaptım diye alınacaksa dediğiniz şeyler günlük sıradan şeyler değil ve karşısındakini biliyorsa insan sinirlenceğini alıncağını susar bence susmalı.
sayende bu akşam çoğu kişinin hormanları halay çekicek sanırımİnat ve gurur yapmak = benama artık yapmayacağım. inşallah☺
İnat ve gurur yapmak = benama artık yapmayacağım. inşallah☺
Herkese başarılarsayende bu akşam çoğu kişinin hormanları halay çekicek sanırım
Umarım teşekkür ederim :)36 senede inatla ve gururla mutlu ilişki yaşayanı göremedim. eşinizi seviyorsanız bunları biraz geriye atmak iyi olur.
umarım güzel gelişmeler olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?