Evlilik

Aynen öyle çok modum düşüyor evlilik her gün şen şakrak olmaz ama haftada 3 4 defa kavgada olmamalı yani kesinlikle eski konular açılıyor herşey iyice a sarıyor kısaca ne diyeyim sinirlendim

Aksam mi sabah mi hazirlanacaginizi siz bilirsiniz ve o konulari esinizle konusup halledebilirsiniz ama surekli kucuk seylerden tartismak yerine birbirinizi anlamayi ve dinlemeyi, yani saglikli iletisim kurmayi deneyebilirsiniz.
Teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olmaya calısıcağım aslında ben dikkat etsemde mesela diyoruz bu konuyu açıp sinir olmayacağız bir bakıyorım en fazla 10 15 gün sonra eşim yine açmış bu illa kavga değil istemediğim bir olayla gülmek, dalgasını yapmakta dahil.

Aynen öyle çok modum düşüyor evlilik her gün şen şakrak olmaz ama haftada 3 4 defa kavgada olmamalı yani kesinlikle eski konular açılıyor herşey iyice a sarıyor kısaca ne diyeyim sinirlendim
Olmuyor evet olmasını da kimse beklemez de ne bileyim modum düştü mü kendi kendime toparlamaya çalışmaktan bende yoruldum birde şuan düğünü seneye erteledik bu yüzden bana tavırlı stresliyim yalnız kalmak istiyorum modunda sanırsın birtek o evleniyor

Ve bu sürekli olunca inanın cinsellik değil hiç birşey görmüyor gözüm ne zaman iyice deliriyorum eşim o zaman tutuşuyor susuyor. En basitinden olayı kapat yeter gülme dalga konusu yapma derim devam eder eder ne zaman delirdim mi susar ee kıymeti var mı? Böyle yazınca insanlar bana yükleniyor eşimde haklı fakat kavgaları detaylıca yazmadığım için tüm kabahat bende sanılıyor.

Evlilik boyle yurumez. Kimse kimsenin nazinida cekmez. Sahsen benim esim saka yaptim diye alinip surat yapacaksa eyvallah yani. Cekemem
Hayat kisa ve neden guzel gecebilecek gunlerimi kendime ve ona zehir edeyim.
oyle hazirlanma gecelik bilmem ne ugrasma. Aksam adam gelince hosgeldin de op birtane gerisi zaten gelir. Senin fazla birsey yapmana gerek yok. Hem adamcagizda sevinir karim normal bir davranis gosteriyor diye.

Sizin şaka yaptım diye alınacaksa dediğiniz şeyler günlük sıradan şeyler değil ve karşısındakini biliyorsa insan sinirlenceğini alıncağını susar bence susmalı.

ilişkide cinsellik en önemli konulardan biri bence. hatta çoğu zaman ufak tefek kırgınlıkları iyileştirici etkisi olduğuna da inanan biriyim. çünkü o yakınlık insana içindeki sevgiyi, arzuyu hatırlatıyor ve ufak mevzular iyice önemsiz gelmeye başlıyor.

karşılıklı zevk almak, iki tarafında işveli cilveli başlatıcı olması bence önemli ve de gerekli. hatta her seferinde başlatmak için mizansene de gerek yok, insan özleyince kapıdan girer girmez bile atlar üzerine, geliştirir konuyu.

ay akşam akşam açıyorum bayramlık ağzımı hehe

İnat ve gurur yapmak = ben ama artık yapmayacağım. inşallah

Sizin şaka yaptım diye alınacaksa dediğiniz şeyler günlük sıradan şeyler değil ve karşısındakini biliyorsa insan sinirlenceğini alıncağını susar bence susmalı.

ama sizin anlattığınızdan anlaşılan bu gibi durumların sık yaşanması.. ki eşinizde sık olmasından yakınıyor belli ki.
kısacası sürekli birşeylere bozulan biri gibi görünüyorsunuz anlattıklarınızdan yola çıkarak.
bu durumda da kimse habire alınan birini çekmek istemez doğal olarak.
alınıp sinirlendiğiniz durumlar ayda yılda bir olsaydı eşiniz de bu tarz konuşmazdı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…