Evlilik

Tabi ki allah korusun
Haklısın ama şöyle düşün seviyor musun eşini
Bende başta öyleydim sonra kendime dedim ki eşimi seviyorum onuniçin yaptıklarımı niye gurur meselesi yapayım ki ve hep o zanlar olumlu şeyler düşündüm güzel özelliklerini

Evet aslında düşününce haklı aslında :/

Hayır naz trip yapmam ama yaşadığımız problemleri kafama takar çözelmeden yapamam birşey sadece konuyu problemi düşünürüm. Ve fazla sinirlenip gerilirim sıkılırım bu yüzden modum düşer böyle kalıyor işte malesef.

Bu arada neden bu zamana kadar hiç zevk alamadın acaba kasıyor musun kendini?

İlişkiyi başlatan tarafın hep kendisi olmasından dert yanan bir çocuk üye ve konu gördük burada.
Empati yaparsanız oldukça can sıkıcı bir durum. Kadın yada erkek farketmez insan eşi tarafından arzulanmak ister, ilgi alaka görmek ister.

Sürekli herşeye kırılır mısınız? Yoksa gerçekten anlaşamıyor musunuz eşinizle? Konuşma aralarında geçen ufak tefek şeyleri uzatirsaniz yüzünüz hiç gülmez elbette. Kimse yanında sürekli modu düşük bir eş istemez.

Eşiniz haklı gibi geldi bana.
Zevk alamama konusu sadece sizinle ilgili olmayabilir, ilk önce siz bir doktora gidin eğer çözülmeze eşinizle çift terapisti alabilirsiniz bunun üzerine.

eşimi seviyorum ama genelde tartışma çok yaşanıyor eşime bazen bir şakayı yapma derim yine yapar ve beni çıldırtır o anlık soğurum sinirlenirim sonra gönlümü alır ama böyle tartışmalar kavgalar beni artık bunalttı. Bir insan illa sevmediği için cinsellikten uzak durmaz eşimi uyardığım bazı konular oluyor ve tam anlamıyla yapmıyor sinirlenince benimde onunla birşey yapasım kalmıyor ona böyle söylediğimde o farklı cinsellik farklı dese de öyle olmuyor.

doğru bende deneyeceğim mutlaka. Teşekkür ederim.

Genelde ufak tefek seyler evet. Bu akşam inadımı kırayım birşeyler hazırlayayım. Çok teşekkür ederim yorum için sağolun.
Zevk almadığın şeyi de görev bilinciyle kocan terk etmesin diye yapma önce bir probleminizi çözün. Kendiniz mi çabalarsınız uzmandan mı yardım alırsınız bir ömür orgazm taklidi ile geçmez. Seni tatmin edemeyen adam kendini yetersiz hisseder. Al sana sorunlar yumağı.

Kusura bakmayın ama sizi anlamak bana mümkün gelmedi. Eşiniz size her yolu sunmuş. Aranızdaki sorunu çözmek için yapıcı seçenekler söylemiş. Siz bunun için çaba göstermemişseniz eşinizi sevdiğinizi ya da yuvanızı önemsediğinizi ben düşünmem. Aynı sorunu tam tersine bir kadın yaşamış olsaydı burada o erkeğe tonlarca laf söylenirdi eminim. Bilemiyorum ya. Önce doktora gidip bu konuda tedavi olmanızı öneririm. Fizyolojik bir sorun yoksa eğer sizin yaşadığınız şey belki de eşinizle olan kavgalarınız kaynaklı olabilir. O zaman da eşinizle bunları aşmak için belki destek alabilirsiniz. Kendi aranızda çözemiyorsanız eğer.

Bu arada neden bu zamana kadar hiç zevk alamadın acaba kasıyor musun kendini?
Ben ilk gece etrafın klasik 'çok acıyo'larını duyup kastım 3 gece sonra balayında yaptık evdeyken bir kanamam oldu sanırım vajinamda dardı biraz. İlkte ilişki pozisyonumuz başlama açısından yeni başlayan birilerine göre yanlıştı bence canım acıyor kasıklarım sızlıyordu. Eşimde mecbur bırakıyordu ben kötü olunca. Zamanla geçti bir şekilde doktora gitmeden şimdi yine acıyor malesef ama biraz biraz geçiyor. Zevk aldığım zaman bu kadar acımamıştı ama.

Evlilikte eşler makas gibi olmamalılar araya giren her ne ise kesip atmalilar araniza seytan sokmayin yataga kus girmeyin yataginizi ayirmayin o gun basit bir tartisma bile olsa siz biseyler yasamak istemiyorsunuz bahaneniz oluyor oysaki herseyi bir kenariya birakip devam edebilirsiniz bi deneyin inanin ilac gibi gelecek evlilikte cinsellik onemli her zaman ilk adim karsi taraftan beklenmemeli sizde zevk aldiginiz noktalari belirleyip o yonde ilerlemelisiniz ki ikinizde zevk alasiniz

Kavgalarla alakalı kesinlikle konu bulanmasın diye kavgaları oydu buydu yazıp uzatmadım burada. Evet eşim beni sever değer verir ama bazı konularda bazı şeyleri uyardığım halde yapmaya devam eder o konular artık bende stres yapmaya başladı iyice durum böyle olunca sinirleniyorum ve kızgınlıklarım 2 3 gün sürer. Ufak konular eşimin tekrar etmesiyle büyüdü büyüdü. Yani bana kızıyorsunuz kendinizce ama ben ufacık şeyde bile defalarca eşime bunu yapma kızıyorum bak sinirleniyorum diyorum yine aynısı böyle olunca tepem atıyor istemiyorum.

evet dediğiniz doğru ilk önce aramızdaki sorunları çözmek gerekli ki hersey daha iyi ilerlesin teşekkür ederim.

Seni çok iyi anlıyorum ben evli değilim ama nişanlımla konuşmama rağmen bi tartışma kavga olduğunda modum düşüyor , ben üzülüyorum düzelmem zaman alıyor herşeyden soğuyorum ama her zaman gelsin gönlümü alsın özür dilesin diye beklemiyorum yapıcı bi konuşma ve devamında aynı şeyi tekrar etmemesini bekliyorum sadece ve diyorum lütfen şunu şunu söylediğine yaptığına pişman olduysan bir daha tekrar etmeyerek göster bunu ,ben söylenene inanmıyorum artık diyorum, çoğu zaman içimden gelmese bile ben adım atıyorum sırf uzamasın diye çünkü uzadımı bu sefer de ben inat ediyorum bu sefer en eski konular dahi açılıyo iş bi çıkmaza dönüyo

İlk cümlenizi anlayamadım ?
Bazı kırılma noktalarım vardır ama ben ekstra biraz hassas kırılganım eşim bazı şeyleri bildiği halde yapar sonra şaka ya da öylesine yaptım be der deli olurum. Evet kimse yanında modu düşük eş istemez ama ona göre davramasınıda bilmeli. Tartısmalar düzelse eminim zevkte alırım.

Pozisyon kaynaklı sıkıntı ilişkide acı ve zevk ayrımı yaptırıyor maalesef . En rahat olduğun pozisyonda ilişkiye gir ve regl haricinde uzun süre ara verme tatlım iyice alış . Tamamen alışmakla ilgili vee kendini o anda tahrik olduğun hayal dünyasına at. Mesela klişe olarak yatak odanda değil de başka bi yerde düşün kendini bu vb. Fantezi çamaşırlar kostümler zevk alma konusunda hem eşin için hem senin için çok daha iyi seçim olur. (Şahsen bizde öyle oluyor)

Evet bende o dün giymediğim geceliğimi giycem bu gece teşekkür ederim yorum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…