Evlilik

Snowbell-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
779
5.756
Yine sizlere içimi dökmeye, fikir almaya geldim. 2 yıldır evliyiz eşimle. ilk yıl pek ilişkiye giremedim malesef zorlandım ama sonra aştım bu olayı cinsel hayatımız aktifleşti genelde ilişkiyi hep eşim başlattı. Ben hiç bir zaman kıyafet giyeyim başlatayım yapamadım. Evliliğimizde hep ufak tefek tartışma yaşarız bende kafama takar dururdum. Mesela dün banyomu yaptım bir geceliğim var giyeyim dedim banyodan önce bir konuyu konusuyorduk benim kursumla ilgili oda bana hep denedin olmadı olmuyor yapamıyorsun dedi bende sinirlendim hevesimi kırdığı için vazgeçtim. Eşim şu sıralar benden soğumuş demeyimde canına tak etmiş gibi. Bugün biraz ne oldu ne etti deyince evlendiğimizden beri söyledim geldiğimde beni hiç güzel karşılamadın (kavga ettiysek o gün nasıl şen şakrak olayım?) bir kez bile kendin istemedin ilişkiye girmek sen hiç başlatmadın bana hiç ilgi göstermedin dedi bende ona sürekli tartışma yaşandığını isteğimin gittiğini söyledim iyi bakalım gitsin isteğin nolcak sonunda dedi sustu. Eşim bana karşı ilgidir, değer verir Ve cinselliği sever. Bir kaç kez ilişkide zevk aldım ve genelinde alamadım eşimde git bir doktora gözük nasıl zevk almıyosun derdi. Ama bugün dediklerinden sonra aklıma birden Allah korusun eşimle biri ilgilense yakınlaşsa birşey olur mu gibi sorular geldi. Belki diyeceksiniz akşam için hazırlan kocanı bekle ama sabah tartıştığımız için sinirliyim ve içimden gelmiyor işte. O konu kapanmadan kafamda netleşmeden yapamıyorum tek cinsellik değil herşeyde böyleyim. Nasıl yapayım ne edeyim ben. Bir akıl fikir verin. Çok kolay tartışma çıkabiliyor aramızda Eşim gönlümü almayı bilir fakat habire ufak tefekte olsa tartışmaktan yıprandım sanırım. Birazda inadım var akşam için hazırlansam eşim bana kızgın olduğu için istemiyorum derse sefer ben sinirlenirim işler daha da beter olur diye korkuyorum.

Cinsellikten zevk almıyorsanız bir doktora ya da cinsel terapiste görünün mutlaka, hazır eşiniz de bu konuda destekken size. Çünkü evlilikle cinsellik gerçekten çok önemli. Hem zevk almaya başlayınca bu sefer ilişkileri başlatan siz olabilirsiniz.

Tabiki oldu çok şükür. Yani bilmiyorum bazen bir çekinlik geliyordu üzerime genelde hep eşim başlattığı için bilemicem ama haklısınız özellikle son cümleniz.

Yahu bismillah önce bi aranızdaki problemi konuşarak çözün ondan sonra elbisenizi giyersiniz,adam belliki senden işve cilve bekliyor ki bence haklı.
Bende eve her geldiğimde bişileri benden bekleyen bi koca görmek istemezdim.
Sorun eşini sevmediğin için içinden gelmemesi mi yoksa utandığın çekindiğin için başlangıcı yapamaman mı?
Eğer ikinci seçenek ise kocan o senin yap hafif bi makyaj dağıt saçlarını sür parfümünü giy geceliğini yanaş sırnaş yani kadınsın sonuçta kullan cazibeni konuşturma beni daha fazla

Evet eşim bir kaç kez söyledi doktora gözük test yaptır baktır diye bir kaç kez aldım ve gerçekten güzeldi eşim tek taraflı olmaz ki sadece dedi. Teşekkürler yorum için.

Biraz çekiniyorum yani karşımdaki kocam neyinden çekiniyorsam o başlatıcınca yaparken birşey yok ben sırlanışınca

Aksam mi sabah mi hazirlanacaginizi siz bilirsiniz ve o konulari esinizle konusup halledebilirsiniz ama surekli kucuk seylerden tartismak yerine birbirinizi anlamayi ve dinlemeyi, yani saglikli iletisim kurmayi deneyebilirsiniz.

Kendinizi eşinizin yerine koyun.

Tabiki oldu çok şükür. Yani bilmiyorum bazen bir çekinlik geliyordu üzerime genelde hep eşim başlattığı için bilemicem ama haklısınız özellikle son cümleniz.

Arzulanmak, ilgi görmek kadın olduğu kadar erkek ihtiyacı da..
Ciddi sorunlar yaşıyoruz.
Çok mutsuzum. Onun yüzünden içimden gelmiyor demiyorsanız ilişkinize özen gösterin.
Istediginizi belli edin.
Eğer eşiniz soğur sizin gibi olursa ne zor bir şey anlarsınız.
Cinsellik evlilikteki en önemli paylaşım desek abartmış olmayız. Her şey süperken bu sebepten ayrılık düşünüyor insanlar.

Eşin sana zevk almadığını söylese ne kadar üzülürsün?
Eşin üzülüyor senin ilişkide zevk alamadığına . Onu arzulamadığını düşünüyor düşündürüyorsun
Kırgın olabilirsin ama bir kere de sen inadını kırıp yapıcı taraf olmalısın .
Hem sana da iyi gelecek göreceksin.
Ufak tefek şeylerse eğer bence çok inat yapma.
Mesela akşam için güzel bi masa hazırlayıp
Hazırlanabilirsin .
Bunu sadece eşin için yaptığını düşünme
Kendin için Eşin için evliliğin için

Büyük ihtimal gözdağı verdi beni kendime getirtmek için. Teşekkürler yorum için.

Bence korkuların gerçekleşebilir
Erkekler bu eşinin şikayetçi olduğu şeyleri eşlerinde görmek ister
Eşiniz o sizin inada bindirme hiç bir şeyi derim insan kızıp küser ama ufak şeyler için söylüyorum bunu
Unutun ona değer verin hazırlanın onun sevdiği yemekleri yapın bir yerden başlayın bence ufak şeyleri içine at demiyorum ama sakince yeri gelince güzellikle dile getir emin ol her şey daha güzel olur
Evet Kadınlar hemen zevk almayabilir yönlendirin eşinizi yada ben her sederinde zevk aldım derim almaya da çalışırım ne gerek olumsuz konuşmaya ki

Evet bu doğru eşimde bugün bunuda dedi insanlar cinsellik yüzünden ayrılıyor bile evlilik için çok önemli dedi. Bu akşam bir süpriz hazırlıyım madem inadı kırıp.

Biraz çekiniyorum yani karşımdaki kocam neyinden çekiniyorsam o başlatıcınca yaparken birşey yok ben sırlanışınca
Deniz soğuk, Ama bi kere girince alışıyosun gibi düşün
Küçük oyunlar,güzel gecelikler,buseler falan bunlar güzel şeyler.
Hormonlarım halay mı çekiyor nedir bu bendeki

Genelde ufak tefek seyler evet. Bu akşam inadımı kırayım birşeyler hazırlayayım. Çok teşekkür ederim yorum için sağolun.

Eşime karşı sürekli ilgili davranan cinsellığı ben başlatan olsaydım cıdden soğurdum empatı yapın lütfen ınada bındırmeyın cinsellık evlilik için önemli insanlar bu konuda boşanıyor. Kadın kadınlığını hıssedemediğinde nasılsa haklıysa erkek de eşiyle cinsel bir paylaşım yapamıyor karşısında ki zevk alamıyorum derse kusura bakmayın onur kırıcı bır davranış olur.

Genel tavrınız hep böyle naz ,niyaz ,trip üzerine mi ? Adam 2 yıl size katlanmış idare etmiş artık bir kerecik sizden bir şeyler beklemek de hakkı olsun. Cinselliğe düşkünse zaten reddetmez reddederse de haklı. Inşallah hemen küsüp vazgeçmezsiniz, uğraşın biraz kırın kabuğunuzu yav cinsellik sadece erkeğin yaptığı bir şey değil birlikte yaşanıyor neden siz başlatamayasınız, yaparken çekinmeyip talep ederken çekinmek de ayrı mesele

Aman Allah korusun. Dedikleriniz doğru ama işte bazen inadım tutuyor ve bazı şeylere kırılıyorum çok ve bunların üzerinede ilişki yaşamak kendime aptal yerine koymak gibi geliyor problemi çözmeden yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…