- 20 Ağustos 2020
- 779
- 5.756
Yine sizlere içimi dökmeye, fikir almaya geldim. 2 yıldır evliyiz eşimle. ilk yıl pek ilişkiye giremedim malesef zorlandım ama sonra aştım bu olayı cinsel hayatımız aktifleşti genelde ilişkiyi hep eşim başlattı. Ben hiç bir zaman kıyafet giyeyim başlatayım yapamadım. Evliliğimizde hep ufak tefek tartışma yaşarız bende kafama takar dururdum. Mesela dün banyomu yaptım bir geceliğim var giyeyim dedim banyodan önce bir konuyu konusuyorduk benim kursumla ilgili oda bana hep denedin olmadı olmuyor yapamıyorsun dedi bende sinirlendim hevesimi kırdığı için vazgeçtim. Eşim şu sıralar benden soğumuş demeyimde canına tak etmiş gibi. Bugün biraz ne oldu ne etti deyince evlendiğimizden beri söyledim geldiğimde beni hiç güzel karşılamadın (kavga ettiysek o gün nasıl şen şakrak olayım?) bir kez bile kendin istemedin ilişkiye girmek sen hiç başlatmadın bana hiç ilgi göstermedin dedi bende ona sürekli tartışma yaşandığını isteğimin gittiğini söyledim iyi bakalım gitsin isteğin nolcak sonunda dedi sustu. Eşim bana karşı ilgidir, değer verir Ve cinselliği sever. Bir kaç kez ilişkide zevk aldım ve genelinde alamadım eşimde git bir doktora gözük nasıl zevk almıyosun derdi. Ama bugün dediklerinden sonra aklıma birden Allah korusun eşimle biri ilgilense yakınlaşsa birşey olur mu gibi sorular geldi. Belki diyeceksiniz akşam için hazırlan kocanı bekle ama sabah tartıştığımız için sinirliyim ve içimden gelmiyor işte. O konu kapanmadan kafamda netleşmeden yapamıyorum tek cinsellik değil herşeyde böyleyim. Nasıl yapayım ne edeyim ben. Bir akıl fikir verin. Çok kolay tartışma çıkabiliyor aramızda Eşim gönlümü almayı bilir fakat habire ufak tefekte olsa tartışmaktan yıprandım sanırım. Birazda inadım var akşam için hazırlansam eşim bana kızgın olduğu için istemiyorum derse sefer ben sinirlenirim işler daha da beter olur diye korkuyorum.