Evlilik zormuş..

Peki bir şey sormak istiyorum. Sizin bu vajinismus probleminize bakış açısı nedir?
Size destek oluyor mu? Eş egzersizleri yapıyor musunuz?

4 ayda hemen kaynaşma ısınma olmaz kaldı ki eşiniz anlayışlı ben gider görüşürüm demiş daha ne. Çok samimi olmayın iki taraf için de iyi bisey bu ne yapacaksınız boşverin.

Vajinusmus için çok bilgim yok bi uzman yardımı şart sanirim siz bu konuya egilin ailesel şeyler ile ilgili bir problem göremedim ben şahsen.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...smusu-yenelim.251269/page-24058#post-58397032
Vajınısmusu yasamıs bırı olarak soylemek ısterım kı oncelıkle yukarıdakı lınke bak ve yanlız olmadıgını bıl. diğeri de eşin ve eşinin ailesi ile ilgili hassasiyetinin altında da bu sorun yatıyor. cunku sen kendını kotu hıssedıyorsun ve sankı hayatındakı herkes bu durumun farkındaymıs gıbı gelıyor sana ıyı de soylense kotu de soylense hazmedecek anlayacak halde olamıyorsun en azından bende durum boyleydı 7/24 o konuyu dusunur neden olmuyor dıye kendımı yerdım esımle kavga ederdık falan ama o konu halloldu bızde duzeldık bakıs acımda degıstı en onemlısı ben degıstım. eğer detaylı anlatmamı ıstersen yardımcı olmaya calısırım ama dedıgım gıbı o lınke tıkla ve oku orada ben dahıl cogu arkadasın yazdıklarını goreceksın.

Kocan mantıklı bir adam sana mis gibi görüşmenin diyor niye ısrarla görüşeceğim diyorsun

Bnim eşimin ailesiyle ayni mahalledeyiz tukursem yüzleri orda. 4yillik evliyim cok samimiyet tez ayrilik getiriyorlar. Beni severek aldilar sorsn ama isler degisebiliyor zamanla. Suanda cok samimi degiliz bir cocugum var 3 yasinda. Torunlarina dua etsinler. Esim ailesine duskun sirf cocuk ve esimin durumundan dolayi saygi cercevesine gorusuyorum o kadar. Bnce cok samimi olmayin esinizin fikri cok guzel. Gorussen nolcak bacim kfani mi agritcan:))

Eşi dünyanın en makul teklifinde bulunmuş ama farkında değil ki masum....

Ya ben sürekli gidip gelelim mıç muç görüşelim istemiyorım zayen ama her görüştüğümüzde laf sokmasınlar boş yapmasınlar eşimi bana karşı doldurmasınlar yeter.. hele görümcem o kadar kıskanç fesat bi insan ki anlatamam .. kaynanam genel olarak iyi gelmeye çalışıyo bana ben öyle hissediyorum görümcem yokken gayet iyiyiz ama artık napıyo ne diyo bilmiyorum bana aşırı soğuk davranıyo .. derdim soğukkuğı fslan da değil eşim sürekli beni suclu görüyo ben buna dayanamıyorum

Tam olaylik iste benimkilerden bunlar bacim. Yildimmmm. Esimi doldurmakmi dersin her sey var. Sen o zamn esini yalniz birakma o giderken sende git dolduramasinlar. Hafta da 1 yeteer gitmk. Bizde oyle yapiyoruz. Benimkiler artik karismiyor. Esimin telefona ses kayit programi yukledim. Kavga ettigimiz gunun gecesi. Sabahi dedikodu fitne. Kaynnama verdim dersini esimde dahil. Simdi akilli istu islerine bakiyor. Esimde yanimda hele doldursunlar anliyorum:) akilli ol kocana sahip cik.

Doktor delık var demesı ne demek ya? Cok ozur dılerım delık olmayan ınsan mı var,
vajınısmus sorunu ıcın grup terapısı onerıyorum sıze

Konu sahibi mesajınızı okuyunca sorunu sizde gördüm. Aile konusunda. Görümce ne güzel söylemiş. Soğuğuz ama sevmemek gibi bişey yok. Ki zaten doğal süreç budur hemen mıçmıç iyi ilişkiler beklenemez ki

Vajinismus sorununuza gelince, parmakla deneyin. İşe yarıyor :))

Öncelikle bence de vajinismus sorunumuzu çözün. Biz kadınlar bunu anlamsak da erkekler için çok önemli cinsel mutluluk mevzusu. Benim de ilk evlendigimde bir ay olmadı. Doktora gitmedim ama kendi kendime telkin verdim hep. Sen dedim zorla evlendirilmedin sevdigin adamla evlendin. Öyle olanlar ne yapsın. Kendin için sevdigin adam için yapmalısın diye diye oldu. Bir de birgün ya buradan koca çocuk çıkıyor o şey nasıl giremesin dedim ve o an aydınlandı mı:))
Diğer mevzu ise bence de akışina birakin biraz. Bir de evlilik öncesi sorun yasadiniz mı eşinizin ailesiyle. Veya aileler arası. Durduk yere mi istemiyorlar sizi?

Zaten bitek bana soğuklar kendi aralarında cok mıccmıclar. Ayrıca bana gelince soğuk oldukları aklına geliyo bska her yerde eşim de dahil bşz cok sıcağız söhletiz böyleyiz diyolar

Aman görüşsen anlaşsan ne olacak 2 gün sonra arkandan fırıldak çevirecekler. Kocan da demiş görüşmene gerek yok diye ohh mis en güzeli keyfini çıkar.

Aman görüşsen anlaşsan ne olacak 2 gün sonra arkandan fırıldak çevirecekler. Kocan da demiş görüşmene gerek yok diye ohh mis en güzeli keyfini çıkar.
Haklısınız sanırım 15günde bir toplanacaklarmış beni de cağırdılar, karar verdikten sonra whatsap grubu kurmuşlar beni almamışlar neyse ben gitmek istemiyorım diye eşim bana surat yapıyodu sonra o gruba beni almadıklarını öğrendi bizzat kendi ağzıyla söyledi görümcem eşime.. eşim artık illa git diyemiyo. O da farkında herşeyin.. ama neden savunuyo onları bilmiyorım

Birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz. Saygısızlık olmadığı sürece çok içli dışlı da olmanız şart değil.. eşiniz size seçenek sunmuş bu da gayet güzel.ya sevmediginiz halde eşiniz illa goruseceksin deseydi? Bence kendinize sıkıntı yapmayın.

Taktik yapacaksın canım, eşinin yanında onları kötülemeyeceksin, olumsuz yorum yapmayacaksın o zaten herseyı zamanla görecek. Ben çok dırdır ettim ailen bana böyle yapıyor şöyle yapıyor diye adamı yıldırdım zamanında. Sonunda da ortalık birbirine girdi. En güzeli politik olmakmış, merhaba merhaba de gec. Eşin zaten düzgün biriymiş ki seni zorlamıyor, benimki zorla görüstürürdü, denge kuramadı arada.

Eşinin savunması normal sonuçta ailesi ağzına etseler de sen karışma der yine savunur sende mesafeli ol
Ben mi garibim bilmiyorum 5 yıllık evliyim 5 yıldır soğuk bnm kv kb görümce hepsi ailecek bitek kendi oğulları kızı olsun yeter gelinleri ve çocukları gormeseler hiç akıllarına gelmez yadirgama bu kadar da takma valla ben alıştım benim ailem de nereye gitsek koloni halinde gezeriz içli dışlıyız o kadar zit iki aile ki anlatamam ben alistiysam sende alışırsın bosver

Ya ama onlar ben araya mesafe koyuyormuşum gibi gösteriyolar esime ben gidip gelmek istemiyorım gibi davranıyolar öyle gösteriyolar beni eşime.. ilk aylarda eşim haftada üç dört gün gidelim derdi zorla götürürdü her gittiğimizde laf ederkerdi nerdesiniz niye gelmirsiniz evlendin unuttun bizi gibi ama her gittiğimde de beni çok güzel dışlarlardı hala öyle gerci.. o kadar geriliyorum ki onlarla aynı ortamdaykdn anlatamam.. ben ilk basta soğuğumdur evet ama alışınca genel olarak böyle esprili komik bş insanım sürekli gülerim falan ama onlarlayken cok kasılıyorum gülemiyorum konuşmuyorum falan.. resmen dk sayıyırum gidelim yada gitsşnler diye.. öyle işte keşke evlenmeseydim ya biz nişanlıyken de bunlsrıın alarm ı vardı ama ben evlenince gecer sandım

Bi arkadas vajinismusumu bu olaya bağlamış ben de öyle düşünüyorım biliyo musunuz? Cünkü eşime kndimi tam teslim edemiyorum her an bırakıp gidecekmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…