Evde aynanin karşısına geçin bi bakin oraniza sonra kendi kendinize deneyin ilk once bir parmağınızla derin nefes alip verin oranin açık olduğunu goruceksinizEvde kendiniz deniyor musunuz
Herkesin arayıpta bulamadığı bi fırsat bu farkında mısınız? Eğer anlaşamıyorsanız görüşmeyin. Daha 4 ay olmuş görümceyle konuşup yok yere yüz göz olmuşsunuz bile. Aranızda ne geçti bilmiyorum ama tutumunuz dogru gelmedi bana.4 ay çok çok erken. Biraz akışına bırakın. Hazır eşiniz böyle bir şey demişken bi süre görüşmeyin. Şimdiden böyle sorunlarla boş yere başınızı ağrıtmayın. Bu zamanlar evliliğin en zor zamanları. Sabretmek lazım. Eşinize şikayet etmeden kırıldığınız noktaları anlatın. Şikayet edince adamlar otomatikman savunmaya geçiyor. Ancak tatlı tatlı anlatınca objektif bakabiliyorlar (tecrübe).bunun eşim de farkında “ben gider ailemi görürüm siz de görüşmezsiniz olur biter” diyor ..
Ben de ailenin önemli olduğunu düşünenlerdenim.. benim de erkek kardeşim var eşinin bize uzak olmasını istemem ki ben.. evet bende soğuğum kabul ediyorum ama onlarda ısınayım diye bişey yapmıyorlar aksine daha itiyolar ısınamıyorum ..Vajinusmus önceliğiniz olmalı. Eş ailesine gelince. Yengem ilk evlendiğinde çok soğuktu. Samimi olmazdı asla. Zaman ile yavaş yavaş aştık. Şimdi kardeş gibiyiz. Abimden daha düşkünüm. Çoğu arkadaş fırsat bu fırsat, görüşmeyin falan demiş ama bana göre aile önemlidir. Mesafe koymayın ama yaranmaya da çalışmayın. Biz yengemle ilk karşılıklı oturuyorduk. Evlendikten birkaç ay sonra beraber tatlı falan yapmaya başladık. Efsane bir elmalı turta anımız vardır. Sık sık yad eder güleriz. Siz de görümcenizle öyle şeyler yapabilirsiniz. Normalde mutfakta biriyle çalışmayı sevmem ama oldukça keyifli oluyor.
Beni ilk baslarda zorluyordu zorla götürüyordu illa beraber gidicez diyodu ama ben kendi ailemle konuştum bana böylr böyle yapıyolar ben onlarla aynı ortamda olmak istemiyorum rahat değilim falan filan dedim bu konuşmayı da eşime anlattım artık zorlamıyo beni. Ama her olayda onları savunması gercekten cok kırıyor beni.. o öyle yaptıkça ben ailesinden daha da uzaklaşıyor kinleniyorum farkında ama bişey yapmıyor. Yazık diyorum kendime keşke evlenmeseydimvajinismus atlatmış bir kadın olarak öncelikle çok geçmiş olsun diyorum.
Bu tip eş modeli bende de vardı ama siz bir konuda şanslısınız ailesi ile sizi zorla görüştürmüyor.
Benim ki beni zorla ilk evlendiğimiz günden beri ailesine götürüyordu.
Çok zor zamanlar geçirdim. Hepsinin sebebi vajinismus dedim ama maalesef en az sorun olan şey oymuş.
Bence sizi zorlamadığı için dua edin ve kegel e başlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?