• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik zormuş..

İki gündür annesi arıyo akşamları nerdesiniz napıyosunuz diye bu nedir şimdi ne yapmaya Calışıyolar ? Nasıl tepki ceririyim ? Abartıyomuuum ?

Ya ama onlar ben araya mesafe koyuyormuşum gibi gösteriyolar esime ben gidip gelmek istemiyorım gibi davranıyolar öyle gösteriyolar beni eşime.. ilk aylarda eşim haftada üç dört gün gidelim derdi zorla götürürdü her gittiğimizde laf ederkerdi nerdesiniz niye gelmirsiniz evlendin unuttun bizi gibi ama her gittiğimde de beni çok güzel dışlarlardı hala öyle gerci.. o kadar geriliyorum ki onlarla aynı ortamdaykdn anlatamam.. ben ilk basta soğuğumdur evet ama alışınca genel olarak böyle esprili komik bş insanım sürekli gülerim falan ama onlarlayken cok kasılıyorum gülemiyorum konuşmuyorum falan.. resmen dk sayıyırum gidelim yada gitsşnler diye.. öyle işte:( keşke evlenmeseydim ya biz nişanlıyken de bunlsrıın alarm ı vardı ama ben evlenince gecer sandım
Ya kusura bakmayın ama ben anlayamadım siz sürekli neden keşke evlenmeseydim diyorsunuz ki sizin eşinizle öyle bir derdiniz yok sadece kv ve görünce onlarla da ikisiyle birlikte oturup güzelce durumu anlatın ben böyle böyle düşünüyorum falan deyin.kendinizi tam ifade edemiyorsunuz gibi belki size öyle geliyordur.ayrıca benim eşim de sürekli bana senin ailen şöyle böyle dese ben de bi yerden sonra savunmaya geçerim tabii ki.bir üyeninde dediği gibi politik davranacaksınız hiçbir şekilde ailesini eleştirmeyin zira elinize bişey geçmiyor

Yahu adam çözümü bulmuş neyin peşindesiniz görüş diye baskı yapsa bu defa niye baskı yapıyorsun diyeceksınız

Aileyi falan bosverin simdilik. Vajinusmusu cozun once. Belki de kendinizi bu sorunlardan dolayi cok kasıyorsunuz.
Evliliginizi istediginiz gibi yasayin, bugunler birdaha gelmeyecek. Nasil mutluysaniz oyle yasayin..Kasmayın kendinizi. Gitmek istemiuorsaniz gitmeyin.

Eşiniz "sen görüşme" demiş işte ne yapsın daha adam ailesini atsın mı anlamadım ki ne istiyorsunuz ? Onun ailesi sonuçta elbet görüşecek, size de çözüm sunmuş işte. Ayrıca görümceniz de buradan bakılınca güzel bir açıklama yapmış size. Ters bir şey söylememiş, kırıcı, incitici bir şey dememiş. İç yüzünü bilemeyiz elbet ama siz de biraz çaba mı sarfetseniz acaba iletişim kurmak için ? Belki de gerçekten görümcenizin dediği gibi sevgi sorunu değil de mizaç sorunu vardır. Ha, hiç anlaşamıyoruz diyorsanız eşiniz güzel bir çözüm sunmuş zaten. Sanırım siz eşinizin de toptan onlar ile görüşmeyi kesmesini bekliyorsunuz da adam ailesini atacak değil.

Arkadaşlar ben de bir tuhaflık var?
Eşimle cinsellik; dolayısıyla tam anlamıyla bir evlilik hayatı yaşayamayacağım, derdim kv ve görümcenin soğukluğu,beni istememeleri olacak.
Konu sahibi kuzum,kaç yaşındasınız siz?

Back