Evlilik yıldönümünüz olsa çağırır mıydınız?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Öncelikle doğru yer mi yazıyorum hiçbir fikrim yok ama doğru yer gibi...

Her neyse 7 temmuz evlilik yıldönümümüz ve eşim yatta sürpriz yapacak öyle imalarda bulunuyor evlilik teklifide yatta olmuştu ve ben heyecandan hiçbir şey yiyememiştim vs yine aynısı olmasın falan dedi, kendini ona göre hazırla vs birde istersen ablanıda çağır oda gelsin bizle boğaz turu yapar hem o da dedi... fikir değiştirmezse yatta olacak şimdiden heyecanlıyım ama ablamı çağırıp çağırmamak konusunda kararsızım bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz ve birlikte olmak istiyorum ablamı çağırsak kendini yalnız hisseder büyük ihtimal sap gibi kalmış gibi hisseder onu tanıyorum ama çağırmayıncada kendimi kötü suçlu gibi hissediyorum. Bilemedim..

Son düzenleme:
Ben olsam çağırmazdım eşimle özel planlarımı başbaşa yaşamak isterim. Ablanızı çağırmanızla yemek yemenizin ne alakası var onu da anlayamadım.

Ben olsam çağırmazdım eşimle özel planlarımı başbaşa yaşamak isterim. Ablanızı çağırmanızla yemek yemenizin ne alakası var onu da anlayamadım.
Yok yemek yemekle ablamın alakası yok evlilik teklifi yapacağı zaman heycandan yiyememiştim yine aynısı olmasın vs dedi ayriyetten istersen ablanı çağır oda dolaşmış olur dedi

Her neyse 7 temmuz evlilik yıldönümümüz ve eşim yatta sürpriz yapacak öyle imalarda bulunuyor evlilik teklifide yatta olmuştu ve ben heyecandan hiçbir şey yiyememiştim vs yine aynısı olmasın falan dedi istersen ablanıda çağır oda gelsin bizle boğaz turu yapar hem o da dedi... fikir değiştirmezse yatta olacak şimdiden heyecanlıyım ama ablamı çağırıp çağırmamak konusunda kararsızım bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz ve birlikte olmak istiyorum ablamı çağırsak kendini yalnız hisseder büyük ihtimal sap gibi kalmış gibi hisseder onu tanıyorum ama çağırmayıncada kendimi kötü suçlu gibi hissediyorum. Bilemedim..
Saçma degil mi evlilik yıl dönümünde abla vs bence olmamalı baş başa özel Bi an yaşamak varken neden böyle bişey düşündünüz ki çagırmayınca kendini suçlu hissedecegin bir durum yok ortada bu size özel bişey ablan da seninle beraber evlenmedi sonuçta onu ilgilendiren çagırılmayınca haksızlık olan Bi durum yok ortada baş başa olun güzel bir an yaşayın ablan yanında olunca Bi kafeye gidip oturmaktan hiç farkı olmayacak o özel ortam oluşmayacak rahat olamayacaksınız dogum günü vs olsa anlarım ama evlilik yıldönümü sadece sana ve eşine özel bir an bana göre

Yok yemek yemekle ablamın alakası yok evlilik teklifi yapacağı zaman heycandan yiyememiştim yine aynısı olmasın vs dedi ayriyetten istersen ablanı çağır oda dolaşmış olur dedi
Hmm tabi sizin bileceğiniz bir şey ama ben böyle bir günü kimseyle paylaşmak istemezdim. Kendinizi suçlu hissetmenizi gerektiren bir şey de yok.

Ablayı cagirisaniz toptan aileyide çağırın onlarda gezmiş olur,özel günde ablanın ne işi var niye ablayı çağırıyor başka kimse yok mu yakında aileden🤨

Her neyse 7 temmuz evlilik yıldönümümüz ve eşim yatta sürpriz yapacak öyle imalarda bulunuyor evlilik teklifide yatta olmuştu ve ben heyecandan hiçbir şey yiyememiştim vs yine aynısı olmasın falan dedi istersen ablanıda çağır oda gelsin bizle boğaz turu yapar hem o da dedi... fikir değiştirmezse yatta olacak şimdiden heyecanlıyım ama ablamı çağırıp çağırmamak konusunda kararsızım bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz ve birlikte olmak istiyorum ablamı çağırsak kendini yalnız hisseder büyük ihtimal sap gibi kalmış gibi hisseder onu tanıyorum ama çağırmayıncada kendimi kötü suçlu gibi hissediyorum. Bilemedim..
7 temmuz bizimde evlilik yıldönümüz ama evdeki pijamalarla kutlayacaz malum virüs...
yat neki :işsiz:

Adam şaka yapmış ya 😃😃😃😃

Saçma yani ablanın ne işi var orda? Çağırmayın evlilik teklifinde heyecandan yiyememișsiniz bunda niye yemek yiyemeyesiniz

yahu tövbe tövbe ne işi var evlilik yıldönümü romantizminde 3. kişinin :D

1 senedir eşinizle hic yemek yemediniz mi ?
Ablaniz gelirse yemek yiyeceginizi nerden cikariyor ?
Ablaniz gelmesin tabikide.

Back
X