Evlilik yıldönümümüz

k.a.y.r.a.

zeynebimin annesiyim
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
1.976
0
116
Diğer
:1hug:
geçen sene bu zamanlar düğün telaşı ailemden ayrılmanın buurukluğunu taşırken anlamadan 15 kasım olmuştu
evlenen arkadaşlar düğün gününün ne kadar güzel ama baba evinden ayrılmanın ne kadar sancılı ve buruk olduğunu bilirler benim sizlere sorum eşime ne gibi hediye alabilirim CADIARZU değişik fikirleri olan arkadaşlar vardır elbet bir sene boyunca yılbaşıydı d. günüydü normal di derken eşimin hediyelerini aldım şimdi ise bana yardımcı olun değişik fikirlere ihtiyacım var :Saruboceq: :Saruboceq: :asigim::asigim::asigim:

bende mutluluklar dilerim
kayracım eşime hep aynı sıradan şeyler aldım ben hiç değişik bi hediye almadım
bu sene ciddi ciddi takım çantası ..içinede pense.. tornavida takımı ..lokma takımı falan filan cart curt alacaktım :roflol:
kocikte yok sen anlamazsın iyisini adi bişey alırsan kullanamam dedi.... yine gömlek pantolon aldım klasik yani
yani demek istediğim özetle ilgi alanına ne giriyo onunla ilgili bişeyler alabilirsin
bizimki elektrik teknikeriya ben ondan tamir malzemeleri düşünmüştüm :roflol: :roflol:

Allah bozmasın maşallah hızlıda davranmışın bebkte var Nice yıllara canım sağlıkla...kaydirigubbakcemile5

soruna gelince değişik resimlerini çekip uyurken tv seyrederken seninle olan resimlerinden slayt bir cd yaptırabilirsin içine bebeğine aldığın birşeyin görüntüsünüde koyabilirsin yada onunla bebeğinle ilgili sevgi dolu bir mektup yazabilirsin yada bebeğinin ağzından yazabilirsin güzel bir sofra hazırlayıp şık bir gömlek kol düğmeside hediye olabilir mesela baş harfleriniz olan kol düğmeleri var şimdi onlar benim çok hoşuma gidiyor biri senin baş harfin diğeri o çok şık duruyor tabi gömlek giyiyorsa kol düğmeli..

:teytey:

kayracım öncelikle mutluluklar dilerim hayatım a.s.
değişik hediye konusuna gelince evin çeşitli yerlerine notlar yerleştirip onu hediyeye yönlendirebilirsin
burada önemli olan yazacağın ufak notlar ve sevgi sözcükleri :asigim:
hediye ufak bir kol düğmesi bir triko yada ilgi alanına giren her hangi bir şey olablir
onu neyin mutlu edeceğini sen daha iyi bilirsin tatlım yerimseniben

canım bir yastıkta kocayın inşallah kız sen zaten en güzel hediyeyi verdin daha ne alacan bebekten güzel hediyemi olur

Mutluluklar canım bizim evlilik yıldönümümüz için düşündüğüm bir fikir var onu seninle paylaşayım uygun gelirmi bilmiyorum ama ben yapmayı düşünüyorum ; Bi kere o günden önce yıldönümü konusunu sakın açma tamamen unutmuş gibi davran açıldıgı zamanda kayıtsız kal, yıldönümünüzden önce kendine güzel kiralık bir gelinlik ona da bir damatlık ayarlayıp O gün eşinin çalıştıgı zaman dilimi içerisinde güzel başbaşa yiyebileceğiniz bir yemek masası hazırlarsın mumlar eksik olmasınsositososito ortaya da bir kızmızı gül en sevdiği yemekler ve tabi loş ışıklar ...Eşin işten ya da o gün dışardan gelmeden sen gelinliğini giyer saçlarını ve makyajını yapar onu gelinliğinle peri kızı gibi karşılarsın, kocaman bi gülücük atıp boynuna sımsıkı sarılıp ve güzel sözlerde söylersen kaydirigubbakcemile3 eşinin hem şaşırıp hem mutlu olacagını düşünüyorum O da damatlığını giyip başbaşa slow bir müzik eşliğinde güzel bir yemek yerseniz unutulmaz farklı bi an olur fotoğraflamayı unutma ama yerimseniben Ayrıca yanına hediyede alırsan süper olur tabi şahsen ben takım elbise gömlek pantolon parfüm ayakkabı kol saati v.b bi sürü şey aldım gerisi benimde aklıma gelmiyor canım ama her erkeğin ilgi alanı farklıdır ona özel bişey alırsan daha çok mutlu olur ...sositososito Umarım azda olsa fikir verebilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…