evlilik yıldonümü hüsranla bitti

3 tanede dogurmussunuz masallah. Kus kafeste diyor adam bildigini okuyor iste. Bu devirde tatlicida oturmamakta neyin nesi. Bara pavyona goturmuyor sonucta. La havle vela kuvvete..

Bulundugun sehirde yapacak seyler varsa kendin çık bence. Taviz tavizi doğuruyor bu kıskançlık durumlarında. Esin sacmalamis. Tatlicidaki herkes erkek miydi? Alkollü bi mekan miydi?
Allakollu bi mekan degildi ama hepsi erkekti.
Sadece akrabalarima gidebiliyorum o zamanda bana saat veriyor su saatte evde ol diye geldigimden emin olmak icinde ariyor

aramizda

Aramizda 15 yas var bu yuzden karisiymisim degilde cocuguymusum gibi davraniyor.
Izinsiz bi yere cikamiyorum sadece akraba ziyaretlerine gidebiliyorum. Haftasonralari hep tartisirz bu yuzden ama yinede cikarmaz

aramizda

Aramizda 15 yas var bu yuzden karisiymisim degilde cocuguymusum gibi davraniyor.
Izinsiz bi yere cikamiyorum sadece akraba ziyaretlerine gidebiliyorum. Haftasonralari hep tartisirz bu yuzden ama yinede cikarmaz

Aşık mı oldunuz, çok mu sevdiniz de Bu kadar yaş farkına rağmen evlendiniz?

15 yaş büyük insan bi nevi baba gibi olur zaten, erken evlenip çocuğuyla arasında 14-15 yaş olan çok anne-baba var...

Aşık mı oldunuz, çok mu sevdiniz de Bu kadar yaş farkına rağmen evlendiniz?

15 yaş büyük insan bi nevi baba gibi olur zaten, erken evlenip çocuğuyla arasında 14-15 yaş olan çok anne-baba var...
Yok gorucu usulu oldu yasini gostermiyordu.
Insan basina ne gelecegini onceden bilmiyor ne yazik ki..
Sirf bu yuzden mutsuzum bende. Yoksa evine bagli cocuklarina bagli saatinde evine gelir evinden bisey eksik etmez benide cok sever ama bu kiskanclik beni cok sıkıyor..

Yaşını göstermese de evlenmeden önce biliyordunuz sonuçta 15 yaş büyük olduğunu değil mi?

Sizinle yaşıt gibi dursa da birtakım sıkıntıları oluyor eşler arasında fazla yaş farkı olmasının... Siz kıskançlık sorunu yaşamışsınız, ileride cinsel sorunlar olur muhtemelen...

Ama siz tepki gösterince hadi tatlıcıda yiyelim dediğine göre, demek ki sizin tepkilerinize göre kıskançlığını frenleyebiliyor...

Eğer siz baştan taviz vermeseydiniz bu noktaya gelmezdi muhtemelen...

Konuşup anlaşmaya çalışın en azından...

Haklisiniz bende konusmayi deniyorum, onu yavas yavas degistirmeye calisiyorum.

Eşiniz çok fazla kıskançlık etmiş, sizi tek başına göndermiyor ya dükkana o kadar erkeğin içine...

Benim de esim cok kiskanc ama bu derece degil canim ya bu ne boyle Allah askina hic cikarmasaydi madem hic hos olmamis

Benim teyzemi eve kilitlerdi eniştem. Teyzem açtı boşanma davasını. Terketti evi gitti köye 2 çocuğuyla. Sonuç ne mi oldu. Teyzem artık gayet rahat ama taviz vermiyor. Veriyor ayarı. Sıkıyorsa yapsın. Zaten aklını başına topladı artık.hatta teyzem için şehir bile değiştirdi. Siz eve döndükten sonra hala onu dinliyorsanız sorun sizde. Bu çocuklar hiçmi nefes almıyacak. Yazık değilmi onlara. Yarın öbürgün çocuğunuzada bunu yapmıyacakmı.

Kopruyu gecinceye kadar he diyor sonra yine kendi bildigini yapiyor. Ben kabullenmeyince tartisiyoruz evin huzuru kaciyor 1 ay kus kalsam umrunda olmuyor boyle olunca bende soguyorum ondan

Bu erkekler sorunlular canlarım. Bunca zaman taviz verdiyseniz bile bundan sonra vermeyin. İzin vermiyor mu dışarı çıkmanıza? Çıkın gidin evden habersizce istediğiniz yere. Size güvenmeyi, size saygı duymayı öğrenecekler. Başka türlü kafes içinde geçmez ömür.

Oyle yaparsam siddete basvurur keske o kadar kolay olsa..
Okumadihima o kadar pismanimki anlatamam..
Ekonomik ozgurlugum olsaydi calisiyor olsaydim bu kadarina katlanmazdim

Benimki niye beni heryere salıveriyo anlamadımki. Hiçte aklı kalmıyo güzel bulmayınca oluyoki. Sizdemi çıkamıyosunuz

yoo eşim kendi der evde durma çık gez dolaş diye sadece erkeklerle konuşmamı istemiyor biri bana baksın deliriyor

Oyle yaparsam siddete basvurur keske o kadar kolay olsa..
Okumadihima o kadar pismanimki anlatamam..
Ekonomik ozgurlugum olsaydi calisiyor olsaydim bu kadarina katlanmazdim
Şiddet varsa bence en yakın zamanda oradan uzaklaşmaya bakın. Hiçbir şey için geç değil. Okumanıza bir yandan devam edin veya ilgili olduğunuz bir konuda kendinizi geliştirmeye ve oradan iş bulmaya bakın. Ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın. Geç değil, lütfen geç olduğunu düşünme. Ayrıca şiddet gören kadınlar için destek grupları var, durumuna göre sana bir şekilde yardımcı olabilirler. İnternetten araştırabilirsin. Kimseye muhtaç değiliz, kendi paramızı kendimiz kazanabiliriz. Lütfen korkma ve adım at. Bir yerden başla ki bir an önce özgürlüğüne ve rahatına kavuş.

ay ne pisko koca millet karı koca barlara gıdıp eglenıyor sınemaya gidiyor hayatı yasıyor esıyle beraber bir yemege göturmeye acız bırak pastahaneye bile sokmuyor yazık..Haklısın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…