• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıl dönümü

Kelebekgunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
255
126
23
29
Kızlar merhaba:) evlilik yıl dönümümüz yaklaşıyor ama eşime ne alacağım konusunda ve ne yapacağım konusunda fikrim yok. Şöyle de bir sorunum var hamileyim ve riskli olduğu için sürekli yatmak mecburiyetindeyim. Bana yardımcı olursanız hediye konusunda cok mutlu olurum. Teşekkürler 😊

Hediyede fikir veremem ama disardan güzel yemekler söyleyin sevdiginizden, yiyin icin beraber güzel bir film izleyin ve beraber olmanin keyfini cikartin. Bence en güzel kutlama beraber zaman gecirmek zaten. Saglikla bebeginizi kucaga alin insallah

Hediyede fikir veremem ama disardan güzel yemekler söyleyin sevdiginizden, yiyin icin beraber güzel bir film izleyin ve beraber olmanin keyfini cikartin. Bence en güzel kutlama beraber zaman gecirmek zaten. Saglikla bebeginizi kucaga alin insallah
Çok teşekkür ederim🌸 pasta falan almayı düşünüyordum yemek de düşüneyim en iyisi 😊

Hediye konusunda yorum yapmak için eşinizi tanıyor ve bütçenizi biliyor olmamız lazım.
Telefon bilgisayarda hediye, gömlekte bir hediye.
17 günlük kapanmaya denk geldi bizimde yıldönümümüz, dışardan yemek yiyemedigimiz için birlikte yemek yaptık, film izledik ve pasta aldık ☺️ bu yıl ikimizde hediye almadik bilinçli olarak
Sizde dışardan sevdiğini yemekleri söylersiniz, maddiyatiniz ne kadarına musade ederse ona gore bir hediye alırsınız 🌿

Hediye konusunda yorum yapmak için eşinizi tanıyor ve bütçenizi biliyor olmamız lazım.
Telefon bilgisayarda hediye, gömlekte bir hediye.
17 günlük kapanmaya denk geldi bizimde yıldönümümüz, dışardan yemek yiyemedigimiz için birlikte yemek yaptık, film izledik ve pasta aldık ☺️ bu yıl ikimizde hediye almadik bilinçli olarak
Sizde dışardan sevdiğini yemekleri söylersiniz, maddiyatiniz ne kadarına musade ederse ona gore bir hediye alırsınız 🌿
Telefon doğum gününde almıştım. Şimdi ise akıllı bileklik düşünüyorum açıkçası onu istiyordu ama bir türlü alamadı. Onu alıp bir de pasta ve yemek almayı düşünüyorum o halde. Teşekkür ederim cevabınız icin😊

Benim de eşimin doğum gününe az kaldı ve bugün sürekli düşünüyorum ne alsam diye.
Galiba dolaşırken doğaçlama takılacağım. 🥺

belki sizin hamilelikle ilgili durumunuz nedeniyle eşiniz size bir sürpriz hazırlar yorulmayın diye :)

ben olsam bu durumda dışarıdan en sevdiği yemekleri ısmarlarım, masa kurma işi de sende derim :)

Ben akıllı bilekliğe karar verdim sanırım belki şeninde işine yarar 😊
Olabilir buna benzer bir şeye denk gelirsem belki neden olmasın 😊

Ya birde ben en ufak şeyle mutlu olduğum için eşim rahatça bana hediye alabiliyor.
Eşimse öyle her şeyi beğenmez çok geriliyorum o yüzden :D

Ben de sevgilime aldım, çok memnun. Xiaomi Lite modelini aldım. Bileğinde de çok şık durdu.
Cok mantikli,apple icin 3500 vermek yerine xiaomi L. almak.Bizim millette hastalik zaten pahali hediye alinca daha cok seviyormussunuz gibi bir algi oluyor.Ustelik dizayn olarak da hemen hemen ayni gornuyor.Konu sahibi degerlendir bence.

Back