- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
Aldatıldığınızdan eminmisiniz, öte yandan demekki Sizi kaybetmekten korkmuyorEvet bu çok canımı yakıyor.Güven kaybetmeme Sevep olan kendisi ama soru sormam şüphelenmem çok doğalken benimle uğraşmak yerine kestirip atıyor çok incitici.Ay bunları yazdıkça resmen içim daha da bir soğuyor
Tabi benim de 1.5 yıllık bir ilişkim olmuştu yıllar Öncesinde.8 sene unutmamıştım vicdan azabım bitmemişti.Şimdi o evli hâlimle Peşimde ama ne körmüşüm diyorum hiç kıymeti yok gözümde kinliyim aksineeee o zaman üzülüncek hiçbir şey yok sevinin.
ben de sonrasında fark ettim hep başka sebeplerden en mutlu günlerimdeki huzursuzluklarımı ağlamalarımı aslında mutlu sanırken ne kadar mutsuz olduğumu. sevinin. yalnızlık bile daha iyi böyle mutsuzluklardansa uzun süredir yalnız olan biri olarak söylüyorum
Okur okumaz yorum yapmadım oğlum su istedi...o an aklımdan gitmiş olamaz mı.. Siz neden bu kadar mutsuzsunuz.. Az ötede yaşayın mutsuzluğunuzuNasil okuyorsunuz merak ediyorum. 4,5 aylik oglu varmis.
Gözümle görmedim ama evde iki ayrı saç teli,hsmileyken cüzdanında prezervatif,koltuğun Altın'da bana ait olmayan toka(eve gelen gidem yoktu o zamana kadar),telefonunda erkek adıyla Kayıtlı kadın,ayni kadını faceden aratmalar,engelledim engeli kaldırması oldu.gözümle görmedim ama bunlar var ortada ve hamileliğin basından bu yana cinselliği istememesi bunu da Açıkça söylemesi.Bütün bunlardan yola çıkarak aldatıldığımı düşünüyorum.Kendisi inkar ediyor ama Inandırıcı gelmiyor.Beni kaybetmekten hiç korkmuyor.Hatta prezervatif gördüğüm gün yerinde olsam güvenmediğim biriyle evli kalmazdım demişti bu sorular seni yer Demişti gayet sakin bir şekildeAldatıldığınızdan eminmisiniz, öte yandan demekki Sizi kaybetmekten korkmuyor
Evet, bunlar yeter bence aldatıldığına ispata, bu adamdan size hayır gelmez, kendine bile gelmez, karakteri bozuk biri, asıl kendisi hasta kendi kendini yesin, kendinize güzel bir hayat kurun, hiç arkanıza bile bakmayınGözümle görmedim ama evde iki ayrı saç teli,hsmileyken cüzdanında prezervatif,koltuğun Altın'da bana ait olmayan toka(eve gelen gidem yoktu o zamana kadar),telefonunda erkek adıyla Kayıtlı kadın,ayni kadını faceden aratmalar,engelledim engeli kaldırması oldu.gözümle görmedim ama bunlar var ortada ve hamileliğin basından bu yana cinselliği istememesi bunu da Açıkça söylemesi.Bütün bunlardan yola çıkarak aldatıldığımı düşünüyorum.Kendisi inkar ediyor ama Inandırıcı gelmiyor.Beni kaybetmekten hiç korkmuyor.Hatta prezervatif gördüğüm gün yerinde olsam güvenmediğim biriyle evli kalmazdım demişti bu sorular seni yer Demişti gayet sakin bir şekilde
Yani bir de 38 inde cinsel hayatım bitmemeli çok incitici eşin seni istememesi
Cidden ne alaka dedirttiniz bana. Verdigim cevapla mutsuzluğun alakasi neOkur okumaz yorum yapmadım oğlum su istedi...o an aklımdan gitmiş olamaz mı.. Siz neden bu kadar mutsuzsunuz.. Az ötede yaşayın mutsuzluğunuzu
Mutsuzluktan sataşıyorsunuz.. Hemen bir çemkirme modundasınız..Cidden ne alaka dedirttiniz bana. Verdigim cevapla mutsuzluğun alakasi ne
Kendiniz de boyle yaptığınız icinmi biliyorsunuz. Iki elestiri duyunca pençelerinizi cikarip insanları yaftalamayinMutsuzluktan sataşıyorsunuz.. Hemen bir çemkirme modundasınız..
Bir de çocuğa ilerde bunları anlatırsam düşüncesiyle olacak ki " kendini aldatma durumuna inandırmışsın bunu ispat etmeden kimseye böyle bişey diyemezsin" diyor.Yatakta yakalamak gerekmiyor değil mi gördüklerimi kendisine de bir bir gösterdim telefondaki erkek adi dahil olmak üzere,yetmez mi..resmen Aklımda dalga geçiyorEvet, bunlar yeter bence aldatıldığına ispata, bu adamdan size hayır gelmez, kendine bile gelmez, karakteri bozuk biri, asıl kendisi hasta kendi kendini yesin, kendinize güzel bir hayat kurun, hiç arkanıza bile bakmayın
Kendinizi üzmeyin önünüze bakın kararınızın arkasında durun asla değişmez bu tipler her gününüzü yer bitirir, gerçekten size değer verse ne bunlar olur ne böyle düşmanca konuşurBir de çocuğa ilerde bunları anlatırsam düşüncesiyle olacak ki " kendini aldatma durumuna inandırmışsın bunu ispat etmeden kimseye böyle bişey diyemezsin" diyor.Yatakta yakalamak gerekmiyor değil mi gördüklerimi kendisine de bir bir gösterdim telefondaki erkek adi dahil olmak üzere,yetmez mi..resmen Aklımda dalga geçiyor
Hic uzulmeyin demeyecegim insan uzuluyor elbette , ama geciyor , daha guzel huzur dolu gunler geliyor
Azicik sabir , siz guclu durursaniz miniginizde gayet huzurlu ve mutlu bir cocuk olur
Teşekkür ederim inşallshCanım benim umarım musmutlu günlerin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?