Evlilik yıl dönümü zamanı boşanma hazırlıkları

Aldatıldığınızdan eminmisiniz, öte yandan demekki Sizi kaybetmekten korkmuyor

Tabi benim de 1.5 yıllık bir ilişkim olmuştu yıllar Öncesinde.8 sene unutmamıştım vicdan azabım bitmemişti.Şimdi o evli hâlimle Peşimde ama ne körmüşüm diyorum hiç kıymeti yok gözümde kinliyim aksine

Aldatıldığınızdan eminmisiniz, öte yandan demekki Sizi kaybetmekten korkmuyor
Gözümle görmedim ama evde iki ayrı saç teli,hsmileyken cüzdanında prezervatif,koltuğun Altın'da bana ait olmayan toka(eve gelen gidem yoktu o zamana kadar),telefonunda erkek adıyla Kayıtlı kadın,ayni kadını faceden aratmalar,engelledim engeli kaldırması oldu.gözümle görmedim ama bunlar var ortada ve hamileliğin basından bu yana cinselliği istememesi bunu da Açıkça söylemesi.Bütün bunlardan yola çıkarak aldatıldığımı düşünüyorum.Kendisi inkar ediyor ama Inandırıcı gelmiyor.Beni kaybetmekten hiç korkmuyor.Hatta prezervatif gördüğüm gün yerinde olsam güvenmediğim biriyle evli kalmazdım demişti bu sorular seni yer Demişti gayet sakin bir şekilde

Yani bir de 38 inde cinsel hayatım bitmemeli çok incitici eşin seni istememesi

Evet, bunlar yeter bence aldatıldığına ispata, bu adamdan size hayır gelmez, kendine bile gelmez, karakteri bozuk biri, asıl kendisi hasta kendi kendini yesin, kendinize güzel bir hayat kurun, hiç arkanıza bile bakmayın

Mutsuzluktan sataşıyorsunuz.. Hemen bir çemkirme modundasınız..
Kendiniz de boyle yaptığınız icinmi biliyorsunuz. Iki elestiri duyunca pençelerinizi cikarip insanları yaftalamayin koni dagilmasin,ben gideyim de mutsuzlugumla ilerde ağlayayım

Evet, bunlar yeter bence aldatıldığına ispata, bu adamdan size hayır gelmez, kendine bile gelmez, karakteri bozuk biri, asıl kendisi hasta kendi kendini yesin, kendinize güzel bir hayat kurun, hiç arkanıza bile bakmayın
Bir de çocuğa ilerde bunları anlatırsam düşüncesiyle olacak ki " kendini aldatma durumuna inandırmışsın bunu ispat etmeden kimseye böyle bişey diyemezsin" diyor.Yatakta yakalamak gerekmiyor değil mi gördüklerimi kendisine de bir bir gösterdim telefondaki erkek adi dahil olmak üzere,yetmez mi..resmen Aklımda dalga geçiyor

Kendinizi üzmeyin önünüze bakın kararınızın arkasında durun asla değişmez bu tipler her gününüzü yer bitirir, gerçekten size değer verse ne bunlar olur ne böyle düşmanca konuşur

Ilk okudugumda az sabir cocuk olunca oluyor boyle zamanlar diyecektim ancak sonraki yorumlarinizda verdiginiz detaylarda anladim ki gec bile kalmissiniz..Bundan daha kotu olmayacaktir emin olun bosanma sonrasi..hakkinizda hayirlisi olsun

Hic uzulmeyin demeyecegim insan uzuluyor elbette , ama geciyor , daha guzel huzur dolu gunler geliyor
Azicik sabir , siz guclu durursaniz miniginizde gayet huzurlu ve mutlu bir cocuk olur

Canım benim umarım musmutlu günlerin olur.

Bebeginiz cok kucuk lohusa sayilirsiniz. Dogum sonrasi erkeklere bi haller oluyor. Hic mi pismanlik ya da duzelme belirtisi yok esinizde? Ilk dogumda 1 yil kadar hemen herkes sorun yasiyor

Evliliğinizde mutsuz idiyseniz boşanınca daha huzurlu olacağınız kesin, korkmayın.
Ama bu kadar mutsuz geçen bir evlilikte daha 1 yıl dolmadan çocuk sahibi olmasaydınız keşke, bence tek ve en büyük yanlışınız bu olmuş. Yeni evlilere herkes baskı yapar çocuk çocuk diye, ama ilk 3 yıl birbirine alışmak ve birbirini tanımakla geçiyor.

Allah yardımcınız olsun zor bir durum bebeğinizde varmış. Hiç umut yoksa evlilikte çok üzülmeyin dünyanın sonu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…