- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
benim ailemde de hic boşanma yoktu , babam aile birligine çok önem verir ama benim boşanmami ,o adami daha fazla çekmememi en cok o istedi .Bugün evlilik yıl dönümümüz.Tam iki yıl oldu evleneli,bir de oğlum var 4.5 aylık.çalışıyorum.
Eşyalarımı topladım üç gün önce,bu hafta sonuna kadar da taşınıp dava açmayı planlıyorum.Sabah sabah Facebook açtım ve iki yıl önce paylaştığım düğün albümümü karşıma çıkardı Facebook.Yaşadığımız bir evlilik bile değil üzülmemek Lazım ama işte insan hayallerine üzülüyo,hayalkırıklıklarına..Bunlara sebepler sevgi ilgi saygı cinselliğin olmaması,hamilelik itibariyle sert kavgalar hakaretler ,defol git demeler unutulmayacak daha bir Sürü laflar ve aldatılma sinyalleri.
Ailemde boşanan yok,herkes çok mu mutlu tabiki değil bitmesi gerektiği halde yıllardır Süren evlilikler var hep,başta annemle babamın Evliliği olmak üzere..
Örneğini görmediğim için boşandıktan sonrası nasıl olur bilemiyorum dua edin kızlar.
Öyle bir dertleşeyim dedim...
Benim evet dememi bekledi sadece , çevreyi asla düşünmedi cunku onun icin çocuklarının mutluluğu her şeyin ustundeydi .
Üzüldüm boşanırsam ya hayatimin altı üstüne gelirse diye nitekim de oyle oldu , ama nerden bilebilirdimki hayatımın altı üstünden güzelmiş ,:)))