- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 133
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgi olsa kaybetme korkusu da olurdu ve insanın üzerine bu kadar gidilmezdiNeden ayrılıyorsunuz asıl sebep ne inşallah fevri karar vermezsin çünkü çocukta varmış evliliğin ilk yılları baya zor geçiyor alışma süreci sanırım benimde zor geçti eşimle severek evlenmeme rağmen saygısızlık yaptığımız oldu karsilikli ama sevgimiz den emindik aştık o zor zamanlar geçti çok şükür seviyorsanız düzelmeye çabalarsa acele etmeyin daha çok yeni evlisin
Ayni düşüncelerdeyim bunu kendisine de söyledim kaç kere.Biz hep kavgalıydık diyor en başta ayrılsaydın ben de dedim hiç mi şans vermeseydim hemen pat ayrılmak miydi doğru olan.Evliliğin ilk yılı alışma Döneminde normal karşıladım diyprum.Hayır diyo alakası yok biz anlaşamıyoruz ..yangına işte böyle körükle gidiyo haklı olabilirsin daha dikkatlki olalım demek yerineKadin erkek farketmez ilk yil evlilik cok zordur iki ayri insan bir araya geliyor alisma devresi falan filan benim cevremde gordugum bosanmalar ilk iki yil da oluyor hatta evliligin ilk ayinda bile bosanlar oldu artik evlilk cocuk oyuncagi olmus hemen evlenip sonra bosanmalar oluuyor. Bence herkes evlenmemeli gercekten evlilligi kaldiracak insanlar evlenmeli bekar kalmakta kotu bisey degil yurdumun genc kizlar I ve erkekleri evlilik ilgili kesinlikle egitimden gecmeli bazi insanlar hic evlenmemeli
biz ayrılanlar ne desek de anlamayacaksınız belli ki başınıza gelmeyene kadar ! Sadece Allah kimsenin başına vermesin diyorum noktalıyorum konuyu .Bizim annelerimiz demek ki cok eziyet cektiler olunceye kadar kocalarin yaninda kaldi
çok karaktersiz ve terbiyesiz bir herifmiş. Siz resmen kurtuluyorsunuz sevinmeniz lazım.Anneme Demişti ki " severek evlendiğimizi mi sanıyorsun herkesin ayrı hesapları vardı" oysaki ben severek evlendiğimizi sanıyordum.Bunu da attım bit kenara yine anneme dönüp " ayni kişiyle hayat geçer mi çoluk çocuk Büyütüp herkes kendi yoluna bakacak" demesi her şeyi bozuyor
Sen cok anliyorsun dunyada bir tek sen bosandin yuzde yuz kimse Halil degil istasnalar haricBiz
biz ayrılanlar ne desek de anlamayacaksınız belli ki başınıza gelmeyene kadar ! Sadece Allah kimsenin başına vermesin diyorum noktalıyorum konuyu .