• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıl dönümü zamanı boşanma hazırlıkları

Bizde tam tersi oldu iste..uzakken her gece 2-3 saat telefonda konuşurduk sohbet edebiliyoruz konuşkan adam dşye seviniyordum mesela,ama şimdi tv pc den beni Görmüyor bile şikayet ettiğimde " ne konuşacaz hadi konuşalım "deyip tv kapatıyor dalga geçercesine.Bahanesi de hep ayni : bütün evliler böyle bizşm gübi oturup tv izliyor kimse sohbet etmiyor .[/QUOTE sizi

Aldatıldın mi? Yoksa sadece şüphe mi? Aldatıldiysan tamam da diğer bosanma nedenlerini anlamadim.sert kavgalar her evde olabilir.siddet yoksa

senin yerine kendimi koyup şunları yaşadığımı düşündüm ve evet bende 2 çocuğuma rağmen boşanma kararı alırdım.ben çocukların hergün kavga gürültü olan sevgisiz bir ailede büyümesini çok da doğru bulmuyorum.tek başına zor olacak,bazen pes etmek isteyeceksin mutlaka ama geçecektir.çocuğuna sarıl geleceğe bak artık,geriye dönüp bakmak sana acıdan başka birşey vermez

Aldatıldın mi? Yoksa sadece şüphe mi? Aldatıldiysan tamam da diğer bosanma nedenlerini anlamadim.sert kavgalar her evde olabilir.siddet yoksa
neden bosanıyorsun cnm??
Gözümle görmedim ama evde iki defa saç teli ve farklı bir zamanda da yabancı toka gördüm,cüzdanında prezervatif buldum hamileyken,telinde erkek adıyla Kayıtlı bir kadın numarası ,o kadını facede aratmaları ben kadını gizlice engellediğimde engeli kaldırıp tekrar aratması..ve benimle cinselliğe hamileliği başından bu yana yani 1 Yıldır Uzak olması isyemiyprum demesi.(şu an ki uzaklığı hamilelikteki sert kavgalardaki karşılıklı kırgınlıklar da olsbilir bilemiyorum) bunlar aldatılma belirtileri bence.
Sert kavgalar olur da riskli bir hamileliği olan bir eş hüngür hüngür ağlatılmamalı ve o ağlarken Mısır patlatıp Çay içip tv izlemek keyif yapmak çok Kırıcı.Bir Sürü şey yaşayıp çocuğu düşürmemek için başka Şeyler düşünmeye çabaladım hiç affedemiyorum haliyle.Zaten evlendik evleneli bir defa sarılmaz mı öpmez mi bir koca..şimdi de Eşyakatı toplamış paletlemişim tv pc Çay keyfine devam ediyor çok Kırıcı

senin yerine kendimi koyup şunları yaşadığımı düşündüm ve evet bende 2 çocuğuma rağmen boşanma kararı alırdım.ben çocukların hergün kavga gürültü olan sevgisiz bir ailede büyümesini çok da doğru bulmuyorum.tek başına zor olacak,bazen pes etmek isteyeceksin mutlaka ama geçecektir.çocuğuna sarıl geleceğe bak artık,geriye dönüp bakmak sana acıdan başka birşey vermez
Ilk Başlarda düzeni biçmiş olmanın ve büyük bir değişiklik içine girmenin koku olacaktır bunu Ksbul ediyorum ama sonrasinda niye daha önce ayrılmamışım kendime Zulüm edilmesine izin vermişim ki demeyi diliyorum

Gözümle görmedim ama evde iki defa saç teli ve farklı bir zamanda da yabancı toka gördüm,cüzdanında prezervatif buldum hamileyken,telinde erkek adıyla Kayıtlı bir kadın numarası ,o kadını facede aratmaları ben kadını gizlice engellediğimde engeli kaldırıp tekrar aratması..ve benimle cinselliğe hamileliği başından bu yana yani 1 Yıldır Uzak olması isyemiyprum demesi.(şu an ki uzaklığı hamilelikteki sert kavgalardaki karşılıklı kırgınlıklar da olsbilir bilemiyorum) bunlar aldatılma belirtileri bence.
Sert kavgalar olur da riskli bir hamileliği olan bir eş hüngür hüngür ağlatılmamalı ve o ağlarken Mısır patlatıp Çay içip tv izlemek keyif yapmak çok Kırıcı.Bir Sürü şey yaşayıp çocuğu düşürmemek için başka Şeyler düşünmeye çabaladım hiç affedemiyorum haliyle.Zaten evlendik evleneli bir defa sarılmaz mı öpmez mi bir koca..şimdi de Eşyakatı toplamış paletlemişim tv pc Çay keyfine devam ediyor çok Kırıcı
Evet bencede bariz aldatılmışsın. Allah yardımcın olsun

bizim çektiğimiz ızdırapların sadece bir kismini siz çekseydiniz ne demek istediğimizi anlardiniz!!
Kimse öyle bir hayat evlilik hakketmiyor dediğiniz gibi kalbimize kulak vermeye devam etseydik hala eziliyor olacaktık !
bizim çektiğimiz ızdırapların sadece bir kismini siz çekseydiniz ne demek istediğimizi anlardiniz!!
Kimse öyle bir hayat evlilik hakketmiyor dediğiniz gibi kalbimize kulak vermeye devam etseydik hala eziliyor olacaktık !
Bizim annelerimiz demek ki cok eziyet cektiler olunceye kadar kocalarin yaninda kaldi

Her şey bi yana sevmediğini söylemiş. Sevmeyen birinin yanında nereye kadar kalınır ki? Allah evladınızla birlikte yolunuzu açık etsin inşallah...

Kızlar tayinim çıktı,şoktayım desem.Dün napıcam nasıl yapıcam diye strese gitmekten gün boyu sütüm yok denecek kadar azdı.Allah korusun sütüm kesilecek olsa biberon da almıyor tek besin kaynağı benim.Napıyorul ben dedim kırgınlığımı koydum bir kenara mama alıp gelmesini istedim biberon almıyor işe yaramaz dşye almadı rezene içtim bişeyler yedim içtim belki 25 ml ancak olmuştu yarım saate ve ağlaya ağlaya uyuttum.Gece de düşünmekten emzirme aralarından sonra uyumakta zorlandım başım da ağrıyo.Şimdilik eşyalar Öylece dursun 6 aylık olunva ek gıdaya geçince tekrar devsm edicem planlara canım çok sıkkın

Ben yerinizde olsam affederim yuvami dagitmam burdakilere bakma disardan salkamak cok kolaydir ha bosandin ne olacak hayat guzelmi olacak hic biri olmayacak daha cok sikintilar olacak sabir etmek gerekir yoksa emin olun suanda evli olanlari cogu sorunlarla ugrasiyor

Ben yerinizde olsam affederim yuvami dagitmam burdakilere bakma disardan salkamak cok kolaydir ha bosandin ne olacak hayat guzelmi olacak hic biri olmayacak daha cok sikintilar olacak sabir etmek gerekir yoksa emin olun suanda evli olanlari cogu sorunlarla ugrasiyor
ama affedilcek bir durum yok ki. Seni sevmiyorum demiş. Bu adamın yanında kalınır mı?

ama affedilcek bir durum yok ki. Seni sevmiyorum demiş. Bu adamın yanında kalınır mı?
Anneme Demişti ki " severek evlendiğimizi mi sanıyorsun herkesin ayrı hesapları vardı" oysaki ben severek evlendiğimizi sanıyordum.Bunu da attım bit kenara yine anneme dönüp " ayni kişiyle hayat geçer mi çoluk çocuk Büyütüp herkes kendi yoluna bakacak" demesi her şeyi bozuyor

Aslında bu yuva kolay kurulmadı 36 Yaşında nihayet birine karar verip evlenebildim şimdi de 38 yaşındayım.36 yılda Evlenip 2 yıl da boşanmak hiç güzel değil ama düşünüyorum böyle mi daha mutsuzum yalbız mi daha mutsuz olurum ? En azından dibimde beni sinir eden biri olmaz diyprum.Eve birini getirdiğinden şüpheleniyorum mesela,ben şimdi bu adama güvenip şehir dışındaki ailemin Yanıma gidemeyecek miyim.Burda kalmak esaret gibi.Hayırlısı olsun

Arkadaşın yorumundan sonra çocuk bilgisini ekledim hata bende eksik yazmıştım
Neden ayrılıyorsunuz asıl sebep ne inşallah fevri karar vermezsin çünkü çocukta varmış evliliğin ilk yılları baya zor geçiyor alışma süreci sanırım benimde zor geçti eşimle severek evlenmeme rağmen saygısızlık yaptığımız oldu karsilikli ama sevgimiz den emindik aştık o zor zamanlar geçti çok şükür seviyorsanız düzelmeye çabalarsa acele etmeyin daha çok yeni evlisin

Kadin erkek farketmez ilk yil evlilik cok zordur iki ayri insan bir araya geliyor alisma devresi falan filan benim cevremde gordugum bosanmalar ilk iki yil da oluyor hatta evliligin ilk ayinda bile bosanlar oldu artik evlilk cocuk oyuncagi olmus hemen evlenip sonra bosanmalar oluuyor. Bence herkes evlenmemeli gercekten evlilligi kaldiracak insanlar evlenmeli bekar kalmakta kotu bisey degil yurdumun genc kizlar I ve erkekleri evlilik ilgili kesinlikle egitimden gecmeli bazi insanlar hic evlenmemeli

4,5 aylık bir melek olmasına rağmen verdiysen bu kararı, sorun ne olursa olsun haklısındır.
Rabbim bundan sonra ki hayatında kolaylık, şans, huzur, mutluluk versin size.

Back