Allah yardımcınız olsun.. Çocuk var mı.. Ekonomik özgürlüğünüz varsa bi sıkıntı olmaz, zamanla geçecek bu üzüntülerBugün evlilik yıl dönümümüz.Tam iki yıl oldu evleneli.Eşyalarımı topladım üç gün önce,bu hafta sonuna kadar da taşınıp dava açmayı planlıyorum.Sabah sabah Facebook açtım ve iki yıl önce paylaştığım düğün albümümü karşıma çıkardı Facebook.Yaşadığımız bir evlilik bile değil üzülmemek Lazım ama işte insan hayallerine üzülüyo,hayalkırıklıklarına..Bunlara sebepler sevgi ilgi saygı cinselliğin olmaması,hamilelik itibariyle sert kavgalar hakaretler ,defol git demeler unutulmayacak daha bir Sürü laflar ve aldatılma sinyalleri.
Ailemde boşanan yok,herkes çok mu mutlu tabiki değil bitmesi gerektiği halde yıllardır Süren evlilikler var hep,başta annemle babamın Evliliği olmak üzere..
Örneğini görmediğim için boşandıktan sonrası nasıl olur bilemiyorum dua edin kızlar.
Öyle bir dertleşeyim dedim...
Amin teşekkürler.Her şeyi unutup sanki hiç sorunumuz yokmuş gibi davransam belki şimdi düzelir ama sonra yine başa döneriz çünkü bana sevgisi olmadığını söyledi hem de anneme.Sevgi olsaydı her şeyi örtbas edebilirdi.Bi de aşırı kırgınken bişey yokmuş gibi yaklaşmak hiç benim işim değil çok kötü hissederim karşılığı olacağı kesin bile değilkenAllah yardımcınız olsun. Hamile misiniz? Hiç mi kurtulma ihtimali yok evliliğinizin?
4.5 aylık bir bebeğimiz varAllah yardımcınız olsun.. Çocuk var mı.. Ekonomik özgürlüğünüz varsa bi sıkıntı olmaz, zamanla geçecek bu üzüntüler
Nasil okuyorsunuz merak ediyorum. 4,5 aylik oglu varmis.Allah yardımcınız olsun.. Çocuk var mı.. Ekonomik özgürlüğünüz varsa bi sıkıntı olmaz, zamanla geçecek bu üzüntüler
Arkadaşın yorumundan sonra çocuk bilgisini ekledim hata bende eksik yazmıştımNasil okuyorsunuz merak ediyorum. 4,5 aylik oglu varmis.
Aile terapisini önerdim,gerek var mi biz zaten her şeyin farkındayız dedi.Bi de Kırgınlıklarım çözüm arayışımın Önünü kesiyor.Zaten üç gecedir salonda yatıyor benimle konuşma dedim konuşmuyoruzEvliliginizi kurtarma şansınız yok mu?aile terapisi felan deneseniz? Hic mi ümit yok?
Bizim pek iyi anımız yok desem..özel günleri de hep geçiştirmiştir.Geçfn yıl ki evlilik yıl dönümümüzde nerden kaptı getirdiyse saksıda çiçek getirmişti üzerinde ambalaj not bişey bile yoktu.Yanak değdirdi yıl dönümümüz kutlu olsun dedi geçti oturduilk başlarda çok koyuyor böyle anılar yıl dönümleri falan ama zamanla gülecek hale geliyorsunuz ne kadar üzülmenize bile.
evlenmedim çocuğum yok ama çoğu evli çocuklu kadından çok acı çekmişimdir artık o acımı bile dalga konusu yapabiliyorum ve gülüyorum da.
sizin de böyle olacak tek ihtiyacınız olan zaman ve kendinizi düşünmek hep daha iyi olmak için çabalamak.
Amin Sağolun.Aslında yapılacak çok şey var ama onarılmamış bir kalbim varken ve hamileyken aldatıldığıma dair bikaç şey gördükten sonra içimden gelmiyor.kendüsine güvenim kalmadı bişey sorunca da direkt kapı gösteriyo çekemem diyor.Değmiypr yani kafa yormaya çaba göstermeyeHakkınızda hayırlısı olsun Elinizden gelen herseyi yaptıysanız içiniz rahat olsun yapmadıysanız da yapın bence
Öyleyse doğru yoldasınız aldatılmak benim için asla devam edemem demektir, birde kapıyı göstermesi hiç çekilmez, doğru yoldasınız.Amin Sağolun.Aslında yapılacak çok şey var ama onarılmamış bir kalbim varken ve hamileyken aldatıldığıma dair bikaç şey gördükten sonra içimden gelmiyor.kendüsine güvenim kalmadı bişey sorunca da direkt kapı gösteriyo çekemem diyor.Değmiypr yani kafa yormaya çaba göstermeye
Evet bu çok canımı yakıyor.Güven kaybetmeme Sevep olan kendisi ama soru sormam şüphelenmem çok doğalken benimle uğraşmak yerine kestirip atıyor çok incitici.Ay bunları yazdıkça resmen içim daha da bir soğuyorÖyleyse doğru yoldasınız aldatılmak benim için asla devam edemem demektir, birde kapıyı göstermesi hiç çekilmez, doğru yoldasınız.
Aile terapisini önerdim,gerek var mi biz zaten her şeyin farkındayız dedi.Bi de Kırgınlıklarım çözüm arayışımın Önünü kesiyor.Zaten üç gecedir salonda yatıyor benimle konuşma dedim konuşmuyoruz
Bizim pek iyi anımız yok desem..özel günleri de hep geçiştirmiştir.Geçfn yıl ki evlilik yıl dönümümüzde nerden kaptı getirdiyse saksıda çiçek getirmişti üzerinde ambalaj not bişey bile yoktu.Yanak değdirdi yıl dönümümüz kutlu olsun dedi geçti oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?