- 3 Şubat 2019
- 138
- 55
- 18
- 34
Bizde tam tersi oldu iste..uzakken her gece 2-3 saat telefonda konuşurduk sohbet edebiliyoruz konuşkan adam dşye seviniyordum mesela,ama şimdi tv pc den beni Görmüyor bile şikayet ettiğimde " ne konuşacaz hadi konuşalım "deyip tv kapatıyor dalga geçercesine.Bahanesi de hep ayni : bütün evliler böyle bizşm gübi oturup tv izliyor kimse sohbet etmiyor .[/QUOTE sizi
Konumda yazdım aslındaneden bosanıyorsun cnm??
Aldatıldın mi? Yoksa sadece şüphe mi? Aldatıldiysan tamam da diğer bosanma nedenlerini anlamadim.sert kavgalar her evde olabilir.siddet yoksa
Gözümle görmedim ama evde iki defa saç teli ve farklı bir zamanda da yabancı toka gördüm,cüzdanında prezervatif buldum hamileyken,telinde erkek adıyla Kayıtlı bir kadın numarası ,o kadını facede aratmaları ben kadını gizlice engellediğimde engeli kaldırıp tekrar aratması..ve benimle cinselliğe hamileliği başından bu yana yani 1 Yıldır Uzak olması isyemiyprum demesi.(şu an ki uzaklığı hamilelikteki sert kavgalardaki karşılıklı kırgınlıklar da olsbilir bilemiyorum) bunlar aldatılma belirtileri bence.neden bosanıyorsun cnm??
Ilk Başlarda düzeni biçmiş olmanın ve büyük bir değişiklik içine girmenin koku olacaktır bunu Ksbul ediyorum ama sonrasinda niye daha önce ayrılmamışım kendime Zulüm edilmesine izin vermişim ki demeyi diliyorumsenin yerine kendimi koyup şunları yaşadığımı düşündüm ve evet bende 2 çocuğuma rağmen boşanma kararı alırdım.ben çocukların hergün kavga gürültü olan sevgisiz bir ailede büyümesini çok da doğru bulmuyorum.tek başına zor olacak,bazen pes etmek isteyeceksin mutlaka ama geçecektir.çocuğuna sarıl geleceğe bak artık,geriye dönüp bakmak sana acıdan başka birşey vermez
Evet bencede bariz aldatılmışsın. Allah yardımcın olsunGözümle görmedim ama evde iki defa saç teli ve farklı bir zamanda da yabancı toka gördüm,cüzdanında prezervatif buldum hamileyken,telinde erkek adıyla Kayıtlı bir kadın numarası ,o kadını facede aratmaları ben kadını gizlice engellediğimde engeli kaldırıp tekrar aratması..ve benimle cinselliğe hamileliği başından bu yana yani 1 Yıldır Uzak olması isyemiyprum demesi.(şu an ki uzaklığı hamilelikteki sert kavgalardaki karşılıklı kırgınlıklar da olsbilir bilemiyorum) bunlar aldatılma belirtileri bence.
Sert kavgalar olur da riskli bir hamileliği olan bir eş hüngür hüngür ağlatılmamalı ve o ağlarken Mısır patlatıp Çay içip tv izlemek keyif yapmak çok Kırıcı.Bir Sürü şey yaşayıp çocuğu düşürmemek için başka Şeyler düşünmeye çabaladım hiç affedemiyorum haliyle.Zaten evlendik evleneli bir defa sarılmaz mı öpmez mi bir koca..şimdi de Eşyakatı toplamış paletlemişim tv pc Çay keyfine devam ediyor çok Kırıcı
bizim çektiğimiz ızdırapların sadece bir kismini siz çekseydiniz ne demek istediğimizi anlardiniz!!
Kimse öyle bir hayat evlilik hakketmiyor dediğiniz gibi kalbimize kulak vermeye devam etseydik hala eziliyor olacaktık !
Bizim annelerimiz demek ki cok eziyet cektiler olunceye kadar kocalarin yaninda kaldibizim çektiğimiz ızdırapların sadece bir kismini siz çekseydiniz ne demek istediğimizi anlardiniz!!
Kimse öyle bir hayat evlilik hakketmiyor dediğiniz gibi kalbimize kulak vermeye devam etseydik hala eziliyor olacaktık !
ama affedilcek bir durum yok ki. Seni sevmiyorum demiş. Bu adamın yanında kalınır mı?Ben yerinizde olsam affederim yuvami dagitmam burdakilere bakma disardan salkamak cok kolaydir ha bosandin ne olacak hayat guzelmi olacak hic biri olmayacak daha cok sikintilar olacak sabir etmek gerekir yoksa emin olun suanda evli olanlari cogu sorunlarla ugrasiyor
Anneme Demişti ki " severek evlendiğimizi mi sanıyorsun herkesin ayrı hesapları vardı" oysaki ben severek evlendiğimizi sanıyordum.Bunu da attım bit kenara yine anneme dönüp " ayni kişiyle hayat geçer mi çoluk çocuk Büyütüp herkes kendi yoluna bakacak" demesi her şeyi bozuyorama affedilcek bir durum yok ki. Seni sevmiyorum demiş. Bu adamın yanında kalınır mı?
Aslında bu yuva kolay kurulmadı 36 Yaşında nihayet birine karar verip evlenebildim şimdi de 38 yaşındayım.36 yılda Evlenip 2 yıl da boşanmak hiç güzel değil ama düşünüyorum böyle mi daha mutsuzum yalbız mi daha mutsuz olurum ? En azından dibimde beni sinir eden biri olmaz diyprum.Eve birini getirdiğinden şüpheleniyorum mesela,ben şimdi bu adama güvenip şehir dışındaki ailemin Yanıma gidemeyecek miyim.Burda kalmak esaret gibi.Hayırlısı olsunBen yerinizde olsam affederim yuvami dagitmam burdakilere bakma disardan salkamak cok kolaydir ha bosandin ne olacak hayat guzelmi olacak hic biri olmayacak daha cok sikintilar olacak sabir etmek gerekir yoksa emin olun suanda evli olanlari cogu sorunlarla ugrasiyor
Sevgi her şeyin üstesinden gelirdi oysakiEger sizi sevmiyorsa yapacak bisey yok
Neden ayrılıyorsunuz asıl sebep ne inşallah fevri karar vermezsin çünkü çocukta varmış evliliğin ilk yılları baya zor geçiyor alışma süreci sanırım benimde zor geçti eşimle severek evlenmeme rağmen saygısızlık yaptığımız oldu karsilikli ama sevgimiz den emindik aştık o zor zamanlar geçti çok şükür seviyorsanız düzelmeye çabalarsa acele etmeyin daha çok yeni evlisinArkadaşın yorumundan sonra çocuk bilgisini ekledim hata bende eksik yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?