Bence biraz abartılı olmuş ama herkesin kendi fikri tabii ki. Her evlilikte maddi kaynaklı sözleşme tarzı değil. İmza atılması da yarın öbürgün başımıza gelebilecek her türlü olay için gerekli bir bağ sebebi.
He biz kötülük yapıyoruz doğacak olan çocuğumuza yani.
Kendin tercihine saygı bekliyorsun ama başkalarına saygı duymuyorsun o nasıl iş?
29 yaşındayım, hala çocuk isteğim falan yok. Direkt çocuk istemiyorum diyorum yani. Dünyanın hali falan da değil sebep, çocuk sevmiyorum.
Evlilik de olmazsa olmaz değil. Yani "aa yok asla evlenmem" diyen biri değilim ama "evlilik de evlilik" modunda da değilim. Evlilik nihayetinde ilişkiyi resmileştirmek için atılan bir imza, evlenmeden de gayet güzel ilişki yaşanabilir diye düşünüyorum.
Yaşınız genç, ileride fikriniz değişebilir. Benim küçüklükten beri değişmedi o ayrı
Aşık olduğum adamla hayatımı birleştirmek isterim ama çocuk ııı benlik değil. Özgürlüğüme çok düşkünüm gezeyim edeyim alkol alayım oh yaşasın hayat modunda oldugum için cocuk fikri bana cok uzak. Gerçi şuan 23 yaşında oldugum için böyle düşünüyorda olabilirim 30a geldiğimde belki değişir düşüncem. Sizde çok gençsiniz tabikide suan evlilik ve çocuğa çok uzak olmanız normal.
Önceki konulariniza bakarsak hiç de öyle gelmiyor. Yani kendi isteklerinizi önemsiyormus gibi gelmiyor.
Anladım gayet iyi ama öyle bir yazmışsın ki dünya kötü sen çocuk sahibi olmayacaksın biz düşüncesiz oluyoruz gibi. Öyle demesen bile yazdığından ben bunu anladım. Neyse.Ben siz kötülük yapıyorsunuz mu diyorum ben bu kötülüğü yapamam diyorum sebebide ona iyi imkanlar sunamayabilirim veya iyi anne olamayabilirim veya iyi bir babaya sahip olmayabilir beni yanlış eş seçimi yaparsam anlatabilmişimdir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?