Yeni evliyim öğretmenim. Çalışıyorum evden malum. Ancak çalışmadığım zaman da neden yetersiz hissedeyim ki? Kime ne?Kızlar yeni evliyim ailemden uzak bi şehire gelin geldim ama kendimi yalnız ve yetersiz hissediyorum hem işsizlikten dolayı hem de yalnızlıktan dolayı mutsuzum.kayinvalide görümce bile atanamadigim icin farkli bakıyor bana sürekli aynı sorular calisyormusun diyip baskı kuran akrabalar. Aranızda öğretmen olup evde oturan evli arkadaşlar var mi nasil vakit geçiriyorsunuz kendinizi yetersiz hissediyormusunuz benim gibi
Memur aslında maaş yetiyor ama herkesin okumuşsun evde oturuyorsun bakışı üzüyorEsin ne is yapiyor,kocamin maası yeter deyip gecin soranlara
Ben öğretmen değilim ama atanamadim başlarda öyle oluyo ama sonra insanları takmamayi öğreniyorsunKızlar yeni evliyim ailemden uzak bi şehire gelin geldim ama kendimi yalnız ve yetersiz hissediyorum hem işsizlikten dolayı hem de yalnızlıktan dolayı mutsuzum.kayinvalide görümce bile atanamadigim icin farkli bakıyor bana sürekli aynı sorular calisyormusun diyip baskı kuran akrabalar. Aranızda öğretmen olup evde oturan evli arkadaşlar var mi nasil vakit geçiriyorsunuz kendinizi yetersiz hissediyormusunuz benim gibi
Ee ne olacak.. ben de okudum.. bir lisans bir önlisans (açık-örgün) kpss hazırlandığım sene eşimle tanıştım evlendim. Ve çalışmıyorum.. Kimse de bana ay okudu çalışmıyor gözüyle bakamaz.. Belki ben bu hayatı tercih ettim. Belki çocuklarıma ben bakmak istediğim için çalışmak istemiyorum. Banane kime ne? Hayır yani millet der, diyor diye kendini yetersiz hissediyorsan.saçmalıyorsun..Memur aslında maaş yetiyor ama herkesin okumuşsun evde oturuyorsun bakışı üzüyor
Millet ne der dışında kendimi boş hissediyorum.ve çevremizde herkes çalışıyor. Onca sene okuduktan sonra evde oturmak bana dokunuyor canım .Ee ne olacak.. ben de okudum.. bir lisans bir önlisans (açık-örgün) kpss hazırlandığım sene eşimle tanıştım evlendim. Ve çalışmıyorum.. Kimse de bana ay okudu çalışmıyor gözüyle bakamaz.. Belki ben bu hayatı tercih ettim. Belki çocuklarıma ben bakmak istediğim için çalışmak istemiyorum. Banane kime ne? Hayır yani millet der, diyor diye kendini yetersiz hissediyorsan.saçmalıyorsun..
Allah yardımcımız olsun .evde nasil zaman geçiriyorsunuz?Öğretmenim, atanamadım. Bu yıl özel kurumlar ellerindekini de çıkarıyor dolayısıyla işsizim. Ben de bir yılı geçti evliliğim yetersiz hissediyorum ama evde online seminerlere vs katılınca kendimi bir şekilde daha iyi hissediyorum.
Alisirsin canim zamanla takilma sen onlara.Baslarda bana eşim ve ailesi tartisinca dahi 2 üniversite bitirmissin diyorlardı.(Kendince igneliyorlardi)Ee evlilik cocuk derken ders calisamadim.Atanip başka şehre giderim onu bırakırım diye de eşim ders calismalarima engel olmaya çalıştı derken zaman geçti gitti...Bos durmadım ama halk egitimde modül ders verdim.Hattaa markette bile çalıştım.Kafayi yememek adına uğraştim.Ama baktim ki kv cokkk sevdiği torunlarina bakamio simdilik onlari büyütmeye yöneldim.Ama pes etmedim onları okula yolladığim gıbı dersimi de calisacam yan meslek edindiğim kuaförluk için dukkanimi da tekrar açacam.Oturup kendine üzülme umut et ve şimdilik cocuk yapmaKızlar yeni evliyim ailemden uzak bi şehire gelin geldim ama kendimi yalnız ve yetersiz hissediyorum hem işsizlikten dolayı hem de yalnızlıktan dolayı mutsuzum.kayinvalide görümce bile atanamadigim icin farkli bakıyor bana sürekli aynı sorular calisyormusun diyip baskı kuran akrabalar. Aranızda öğretmen olup evde oturan evli arkadaşlar var mi nasil vakit geçiriyorsunuz kendinizi yetersiz hissediyormusunuz benim gibi
Özel okullara, eğitim kurumlarına falan başvur. Var öyle senin gibi bir tanşm kpss istediği puanı alamaynca eğitim kurumunda çalşmaya başladıMillet ne der dışında kendimi boş hissediyorum.ve çevremizde herkes çalışıyor. Onca sene okuduktan sonra evde oturmak bana dokunuyor canım .
Allah yardımcımız olsun .evde nasil zaman geçiriyorsunuz?
Off onlar çok biliyor kocamın parasını yiyorum size ne de. Sinir oluyorum şu tür insanlara hayat senin hayatın çok biliolarla kendileri çalışıp girsin sınava bakalım yapabiliyorlarmı gereksiz insanlar.Memur aslında maaş yetiyor ama herkesin okumuşsun evde oturuyorsun bakışı üzüyor
Ben den büyük insanlar bir de tatli tatli laf sokunca hic bisey diyemiyorsunuz malesefHata sizde. Milleti konuşturan sizsiniz. Verin ağızlarının payını sussunlar
Siz de tatlı tatlı laf sokunBen den büyük insanlar bir de tatli tatli laf sokunca hic bisey diyemiyorsunuz malesef