- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlattığın bu durumla kızlık zarının bozulması imkansız gibi. Bu bir fermuarla olabilecek durum değil. Başka bi yerin zedelenip kanamıştır. Bende ilk gece zarın esnek olmasından tereddüt ediyorum ama bunun içinde doktora muayene olabilirsin.kızlar ben de çok korkanlardanım iki ay sonra düğünüm var , ama benim korkum kan gelmemesinden, geçen yıllardan birinde bana dar gelen bir kot pantolunumun içine sığmaya calışırken hızla çekmemle o sivri kısmı vajinama değdi biraz da acı oldu ben o an farketmedim kan geldiğini, dışarı çıkıp eve döndüğümde açık renkli kan vardı .o gün bugündür şeytan vesvese veriyor ya kızlık zarım bozulduysa diye.doktora gitmeye de korkuyorum napiyim bir akıl verin...eğer oyle bir şey olursa kime nasıl anlatırım durumu...
doktor sadece bakarak muayne ederse anlar mı? ya fermuar değil benim bildiğin o sivri kısım değdi acıdı da bilmiyorum inşallah bir sıkıntı cıkmazAnlattığın bu durumla kızlık zarının bozulması imkansız gibi. Bu bir fermuarla olabilecek durum değil. Başka bi yerin zedelenip kanamıştır. Bende ilk gece zarın esnek olmasından tereddüt ediyorum ama bunun içinde doktora muayene olabilirsin.
Kızlık zarıyla alakası yok o olayın.doktor sadece bakarak muayne ederse anlar mı? ya fermuar değil benim bildiğin o sivri kısım değdi acıdı da bilmiyorum inşallah bir sıkıntı cıkmaz
Benim ilk gece hic kan gelmedi kizlik zarim esnek galiba esimde sorun etmediAnlattığın bu durumla kızlık zarının bozulması imkansız gibi. Bu bir fermuarla olabilecek durum değil. Başka bi yerin zedelenip kanamıştır. Bende ilk gece zarın esnek olmasından tereddüt ediyorum ama bunun içinde doktora muayene olabilirsin.
Muayene ederek anlıyor canım şüphe duyuyorsan git. Ama bence gerek yok vesvese :)doktor sadece bakarak muayne ederse anlar mı? ya fermuar değil benim bildiğin o sivri kısım değdi acıdı da bilmiyorum inşallah bir sıkıntı cıkmaz
Muayene ederek anlıyor canım şüphe duyuyorsan git. Ama bence gerek yok vesvese :)
Evet ben bunu bilmek istiyorum aslında en azından eşime de bunu belirtiriz diye düşünüyorum :/Benim ilk gece hic kan gelmedi kizlik zarim esnek galiba esimde sorun etmedi
Beraber muayeneye gidebilirsinEvet ben bunu bilmek istiyorum aslında en azından eşime de bunu belirtiriz diye düşünüyorum :/