Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilik ve ilk gece
- Konu Sahibi Ruya1989
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsellik ve evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Şubat 2015
- 7.879
- 21.119
- 348
yürüyemeyecek, beli sakatlayacak yaşantılar çok garip? Üçüncü göz mü açmaya çalıştınız acaba? Olmayan oyuklar yaratma çabasına mı girdiniz? Ayı mı ezdi sizi yahu? Çok saçma. Hareketin doğası gereği acımaz, incinmez, zorlanmazsınız. Böyle safsataları okuyup duyup kendinizi germeyin. Bu safsataları yayanlar, ya ayıyla münasebete girmiştir ya da olmayacak doğaya aykırı işlere girişmiştir. Göbekdeliğinden ilişkiye girmeye çalışanlar varmış mesela. Allah akıl fikir ilim İhsan eylesin. Sevişin, korkmayın.
- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
Ay kim çıkarıyor bunları yaaaa bi düşün böyle korkunç bişey olsa insanlar evlenir miydi. Lütfen sizde korkmayın büyütülecek bişey yok. Herşey gayet normal ve güzel :)Iyi aksamlar Kizlar eylülün sonunda dügünümüz olcak insAllah.
Ama ben cok korkuyorum ilk geceden. Cünkü bugün duydumki bazilari o geceden itibaren resmen mahvoluyo diye beli agriyo karni agriyo hatta yürüyemiyolarmis bile okadar acitiyomu ya bu cinsellik... böyle seyleri duyduktan donra iyice korkmaya basladim yok ön sevismeymis yok islanmaymis filan hic inanmiyom nekadar olursa olsun cok cok acidigina inaniyorum artik napcam ben ya of of .. lütfen gercekte yasayanlar yardim etsin.
- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
Bu toplumun kafasında büyüttüğü saçma sapan düşünceler bunlar bende çok tedirgindim korkuyordum sağdan soldan kulaktan dolma şeyler yüzünden hiç bir şey olmayacak çok normal bişey bu acida yok başka biseyde sakın sakın tedirgin olma yemin ederim hiç bişey anlamiycanIyi aksamlar Kizlar eylülün sonunda dügünümüz olcak insAllah.
Ama ben cok korkuyorum ilk geceden. Cünkü bugün duydumki bazilari o geceden itibaren resmen mahvoluyo diye beli agriyo karni agriyo hatta yürüyemiyolarmis bile okadar acitiyomu ya bu cinsellik... böyle seyleri duyduktan donra iyice korkmaya basladim yok ön sevismeymis yok islanmaymis filan hic inanmiyom nekadar olursa olsun cok cok acidigina inaniyorum artik napcam ben ya of of .. lütfen gercekte yasayanlar yardim etsin.
- 27 Nisan 2017
- 49
- 26
- 3
Merhaba kizlar, ayni korkulari bircogumuz yasadik. Insanin bilmedigi, denemedigi bir seyden korkmasi cok normal.
Onemli olan ilk gece ona odaklanmamak. On sevisme cok onemlı,birbirinizi öpün, oksayin, masaj yapin... olayin akisina kendinizi birakin vucut gevsedigi zaman daha kolay oluyor(siz farketmesenizde asagi bolge gevsiyo ve iliskiye uygun boyuta geliyor). Kendinizi kasarsaniz vucut hazir olmadigi icin zorlanirsiniz.
Ilk iliskide sadece zar yirtildigi icin hafif bi aci oluyo okadar... cok zordu diye sizi korkutanlar muhtemelen vucut hazir degilken zorlayarak iliskiye girenlerdir.
Mutlu geceler dilerim
Onemli olan ilk gece ona odaklanmamak. On sevisme cok onemlı,birbirinizi öpün, oksayin, masaj yapin... olayin akisina kendinizi birakin vucut gevsedigi zaman daha kolay oluyor(siz farketmesenizde asagi bolge gevsiyo ve iliskiye uygun boyuta geliyor). Kendinizi kasarsaniz vucut hazir olmadigi icin zorlanirsiniz.
Ilk iliskide sadece zar yirtildigi icin hafif bi aci oluyo okadar... cok zordu diye sizi korkutanlar muhtemelen vucut hazir degilken zorlayarak iliskiye girenlerdir.
Mutlu geceler dilerim
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
şuan haydar dümen gibi konuşasım geldi. adamın benzetmeleri süper.
seni birden bire tırın şoför koltuğuna oturtsalalar bunu A şehrine götür deseler?herkes araba sürüyor ama iyi ama kötü.sende hayatında ilk defa oturduğun koltukta haliyle marşa basıpta kaldırabilirsin arabayı da haşat edebilirsin.bu senin doğana kalmış.ay buram ağrıdı yok yürüyemedim vs diyenler inan uç örnekler. ikinizin fiziksel sıkıntısı yoksa.kimsenin aklına ağrı sızı gelmez.etraftan tavsiye alman seni bilgili yapmaz.
seni birden bire tırın şoför koltuğuna oturtsalalar bunu A şehrine götür deseler?herkes araba sürüyor ama iyi ama kötü.sende hayatında ilk defa oturduğun koltukta haliyle marşa basıpta kaldırabilirsin arabayı da haşat edebilirsin.bu senin doğana kalmış.ay buram ağrıdı yok yürüyemedim vs diyenler inan uç örnekler. ikinizin fiziksel sıkıntısı yoksa.kimsenin aklına ağrı sızı gelmez.etraftan tavsiye alman seni bilgili yapmaz.
- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
canm hic korkma yalan soylemisler aci sanci sacma ha ben azicik aci hissttim istemiyorum dedim kalktim yataktan cabim asiri tatlidir ardindan amann olcak kacamam dedim on sevisme sana bagli ne kadar istersen ama tavsiyem ustte ol hic aci hissetmedim hatta oldumu diye esime sordum o kadar yani kasma kendini sikarsan acir korkma salla amann kafani boyle seylwrle yormaaa ik igun sonra sen teklif edersin hadi diyeeeeIyi aksamlar Kizlar eylülün sonunda dügünümüz olcak insAllah.
- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
- 33
Yok artık yahu
Yahu bu cinsellik kadınların da ihtiyaç duyduyğu, zevk aldığı bir şey... Neden sanki kadınlara işkenceymiş de zorla yaptırılıyormuş gibi bu düşüncelere kapılıyorsunuz? Yok yürüyemiyomuş ta mahvoluyomuş ta daha neler...
Sen sevdiğin adamla birlikte olacaksın, kendini bu kadar kasma..
Yahu bu cinsellik kadınların da ihtiyaç duyduyğu, zevk aldığı bir şey... Neden sanki kadınlara işkenceymiş de zorla yaptırılıyormuş gibi bu düşüncelere kapılıyorsunuz? Yok yürüyemiyomuş ta mahvoluyomuş ta daha neler...
Sen sevdiğin adamla birlikte olacaksın, kendini bu kadar kasma..
Kizlar ilk gece nasil korundunuz?Ekimde 2 dugunum var ve hastaligim 2.dugunum ve balayina denk geliyor.dogum kontrolu korunma amacli istiyordum doktor 2 kutu ara vermeden ic dedi ama hem ilk kez icecegimden hem de uzatacagmdan dolayi tedirginim bu sekilde kullanan var mi yasmini
- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
- 2 Kizlar ilk gece nasil korundunuz?Ekimde 2 dugunum var ve hastaligim 2.dugunum ve balayina denk geliyor.dogum kontrolu korunma amacli istiyordum doktor 2 kutu ara vermeden ic dedi ama hem ilk kez icecegimden hem de uzatacagmdan dolayi tedirginim bu sekilde kullanan var mi yasmini
Zaten ben korunurum diyor ama ilk geceden mantikli gelmiyor bana da..bir de ilk zamanlar her dakika onunla ugrasmak zor olmaz mi
- 2 canim ben ilk gece korunmadim valla iki yasmin aldim bende ama icmedim icemedim daha dogrusu migrenim oldugundan bana dogum kontrol hapi yasak iki ay hic korunmadim bebegimde olmadi saglik sebebinden dolayi cocuk sahibi olamazsin dedi dr o yuzden korundum olmasin diye 6 ay kadar ama prezervatifle korundum simdi bi bebegim var1yasinda prezervatifle korunuyorum esine bi onu oner istersen kabul ederse ilaci hic kullanma
- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
Yok canm ne,zor olcakki saatlerce takmaya ugrasmazsinki bence en mantiklisi oZaten ben korunurum diyor ama ilk geceden mantikli gelmiyor bana da..bir de ilk zamanlar her dakika onunla ugrasmak zor olmaz mi
- 7 Eylül 2017
- 64
- 130
- 8
- 25
- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
Canım benimde balayına denk geliyordu bende iki kutu art arda kullandım birşeyde olmadı. İkinci kutu bittikten birkaç gün sonra adet oluyorsun.Kizlar ilk gece nasil korundunuz?Ekimde 2 dugunum var ve hastaligim 2.dugunum ve balayina denk geliyor.dogum kontrolu korunma amacli istiyordum doktor 2 kutu ara vermeden ic dedi ama hem ilk kez icecegimden hem de uzatacagmdan dolayi tedirginim bu sekilde kullanan var mi yasmini
- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Hic biyerin agrimiyo bu yonden sknti yapma. Benide korkuttular evlenmeden once ve onlarin yuzunden 2 hafta cinsellik gerceklesmedi acidi yandi orasi ama sonra oldu. Kendini kasarsan acir kasmazsan acimaz. Ben hala kasiliyorum buda onceden korkuttuklari icin hep bi acicak korkusundan kaynaklaniyo. Eger boyle olmasaydi normal dogum dusuncektim ne guzel ama malesef dogumdada acicak korkusuyla sezeryan olcam. Kendini korkutma sakin. Olecek gibi bisey yok yani.Iyi aksamlar Kizlar eylülün sonunda dügünümüz olcak insAllah.
Cevreden gelen yorumlara hic bir zaman kulak vermemek gerek. Tabi bunlar korkutucu yorumlar icerirse hic orali olma bence. Eger korku orani tavan yaptiysa, bu korkunu o hayatini paylasacagin insan ile cözmeye bak. Kendini rahat tutmadigin sürece kaslarinda rahat olmadigi zaman elbet de acir veya agri olusabilir. Sürtünmede yanma olayini önlemek istiyorsanda o etkinlige özel ürünler alabilirsin.