- 6 Nisan 2017
- 31
- 25
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hm peki canim nekadar aciyor sade giris aninda mi yoksa cinsellik sürdügü sürece mi aciyo? Aglayacak kadar cok mu aciyo?
Bunları kim uyduruyor Allah aşkına. Tamam bası kişiler için daha acılı geçiyor olabilir sonuçta Ağrı eşiği diye birşey var bir sürü faktör var. Ama bu kadar abartılan nedir anlamadım. Bu kadar kötü bişey olsa bunca insan nasıl birlikte olsun. Böyle şeylere hiç inanmayın. Hatta kimseyi dinlemeyin bile. Evet ilk gece hemen birlikte olamayabilirsiniz önce kendinizi hazır hissetmeniz çok önemli. Ama alacağınız haz hissedeceğiniz açıdan çok daha fazla olacaktır hazır olduğunuzda. Öyle mahvolmak diye de birşey Yok ayrıca. Yürüyememek nedir ya Yok artık bu nasıl bir abartıdır. Farklı sebeplerden olan şikayetleri buna bağlamak nedir. Ay çok sinirlendim. Kadının kadına ettiğini kimse etmiyor valla. Tek düşünmeniz gereken sevdiğiniz adamla birlikteliğinizi taçlandırdığınız bu kadar. Kendinizi salın rahat olun kasmayın. Ön sevişme ve ıslanma gerçekten önemli. Bu şekilde olursa hissedeceğiniz acı 2 saniye ile sınırlı kalacak ve bu mudur bunu mu büyütmüşüm diyeceksiniz. En önemli nokta rahat olunIyi aksamlar Kizlar eylülün sonunda dügünümüz olcak insAllah.
Ama ben cok korkuyorum ilk geceden. Cünkü bugün duydumki bazilari o geceden itibaren resmen mahvoluyo diye beli agriyo karni agriyo hatta yürüyemiyolarmis bile okadar acitiyomu ya bu cinsellik... böyle seyleri duyduktan donra iyice korkmaya basladim yok ön sevismeymis yok islanmaymis filan hic inanmiyom nekadar olursa olsun cok cok acidigina inaniyorum artik napcam ben ya of of .. lütfen gercekte yasayanlar yardim etsin.
Iyi aksamlar Kizlar eylülün sonunda dügünümüz olcak insAllah.
Ama ben cok korkuyorum ilk geceden. Cünkü bugün duydumki bazilari o geceden itibaren resmen mahvoluyo diye beli agriyo karni agriyo hatta yürüyemiyolarmis bile okadar acitiyomu ya bu cinsellik... böyle seyleri duyduktan donra iyice korkmaya basladim yok ön sevismeymis yok islanmaymis filan hic inanmiyom nekadar olursa olsun cok cok acidigina inaniyorum artik napcam ben ya of of .. lütfen gercekte yasayanlar yardim etsin.
Bir Anlık bir acı.yani devam eden bir şey değil.Hm peki canim nekadar aciyor sade giris aninda mi yoksa cinsellik sürdügü sürece mi aciyo? Aglayacak kadar cok mu aciyo?
Canm, korkma bende ilk korktm inan smdi bakyrm korkamay gerk yokmus ilk basta az sızı olcak snra brdaha yasamzsn cnm ilk zamanlar az bacak agrn oluyr snra vucdn alsyr olmyr cnm yaniIyi aksamlar Kizlar eylülün sonunda dügünümüz olcak insAllah.
Ben evleneli bir buçuk ay olduIyi aksamlar Kizlar eylülün sonunda dügünümüz olcak insAllah.
Hayir canm ben bi bucuk aylik evliyim dusundugun gibi dehil benide cok korkuttuglar hatta esin kalipli öleceksn dediler ama esim cok anlayisliydi teselli etti önce korkmadan girdigin zaman hic te dusundugun gibi degil evet ilk an canin yanar ama cok degil ine acisi gibi sonrasi kokay ha bide ilk bi haftabon gun biraz zor olur afedersin rahmin genisleyene kadar ama hic korkunc d3gil ben yasadin biliyorun bide o ilk gecenn tatli bi hatirasi oluyo ikiniz arasinda benim esim hala her firsatta gülüyo banaIyi aksamlar Kizlar eylülün sonunda dügünümüz olcak insAllah.
Ben evleneli bir buçuk ay oldu
İlk gece için çok heyecanlıydım ama sonra densizin tekinin çarşaf istemesiyle bütün huzurum heyecanım kaçtı, eşimle evlendiğimiz ilk tartıştım bu nasıl bir edepsizlik diye... sağolsun eşim gerçekten anlayışlıydı ama ben bu konu yüzünden bir türlü gevşeyemediğim için zor geçti velhasıl kelam stresten kesinlikle uzak dur. Eczaneden bir krem almıştım uyuşturuyor sürer sürmez zorunlu kalmadıkça pek tavsiye etmiyorum şahsen...
Güzel mutlu günler ve düğün geçirmeniz dileğiyle...
bak arkadaşım. anlatılanlara kesinlikle inanma. eğer sevişmek bu kadar kötü ve korkutucu bir şey olsa insanlar zevkine sevişmezdi. spor olsun diye sevişen kadınlar biliyorum. sevişmek güzel ve insanı rahatlatan birşey. eğer kendini bu kadar kasar ve şartlandırırsan bu sana vajinismus olarak döner. rahat ol keyfini çıkar :)
bu forumda bir sürü kadın var kocam benle sevişmek istemiyor diye üzülen boşanmayı düşünen vs. bu kadar acı dolu bir şey olsa onlar istemezdi en baaşta değil mi:)
Ben de öyle dedim zaten. Eşim de zaten benimle hemfikir olunca atlattık o krizi de çok şükür. İlk gecemi mahvettiler...Aaa yok artik carsaf nedir ya hala varmi öyle seyler tövbe allahim ya müslümanlikta böyle bisey yok terbiyesizlik. Hem ille de kan gelcek diyd bisey yok.
Dugunden sonra gel sonucuda paylas burda ki senin gibi korkutulan baskalarida seni gorup rahatlasin canim :)Tamam canim :) rahat olcam daha dogrusu olmaya caliscam.
Dugunden sonra gel sonucuda paylas burda ki senin gibi korkutulan baskalarida seni gorup rahatlasin canim :)
Ben de öyle dedim zaten. Eşim de zaten benimle hemfikir olunca atlattık o krizi de çok şükür. İlk gecemi mahvettiler...