Evlilik ve ilk gece

Ruya1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
122
-20
98
35
Iyi aksamlar Kizlar eylülün sonunda dügünümüz olcak insAllah.
Ama ben cok korkuyorum ilk geceden. Cünkü bugün duydumki bazilari o geceden itibaren resmen mahvoluyo diye beli agriyo karni agriyo hatta yürüyemiyolarmis bile okadar acitiyomu ya bu cinsellik... böyle seyleri duyduktan donra iyice korkmaya basladim yok ön sevismeymis yok islanmaymis filan hic inanmiyom nekadar olursa olsun cok cok acidigina inaniyorum artik napcam ben ya of of .. lütfen gercekte yasayanlar yardim etsin.

Bel ağrısı karın ağrısı neymiş ilk defa duyuyorum. Kafanda büyütme evlilikte ve sevgide ihtiyaç olduğuna inanıyorum. Yeri gelcek kocandan çok sen isticeksin. Hiç korkma. Allah bir yastıkta kocatsın cnm.

Bu ilk geceden nasıl bu kadar korkulabilir. Evli değilim Temmuz'da evleneceğim hiç korkmuyorum abarttıkları kadar bişey yok emin olun

Hicte korkmayn lutfen o kadar hassas bi yapm varki bilsenz sasirirsnz korkudan ölen ben. hicte korktugum gibi degildi. sadece biraz fazla denemistik biz oyuzden karin agrm olmustu oda bi igneyle gecti kendnzi kasmayn fazla denemeyn yeter

Hicte korkmayn lutfen o kadar hassas bi yapm varki bilsenz sasirirsnz korkudan ölen ben. hicte korktugum gibi degildi. sadece biraz fazla denemistik biz oyuzden karin agrm olmustu oda bi igneyle gecti kendnzi kasmayn fazla denemeyn yeter

Hmm peki neden cok denediniz olmadi mi ilk basta yoksa degisik pozisyonlar mi denediniz. Peki yürüyebiliyodun mu sonra asiri kanama oldumu? Ve igne mi vuruldun okadar cok agridi yani?

Of ya bende yürüyememek ne demek ya obu ilk defa duyuorum.

Banada herkes sacma sapan bir sürü sey anlatti sakin takma kafaya hicte anlatildigi gibi olmuyo illaki bi aci hissediyosun ama korkulacak bi aci degil. Benden sana tavsiye kendini sakin kasma sevdigin adama ait oluyosun bunun tadini cikar. Askla yapacaksan biseyleri yap korkuyla degil... Ne kadar korkarsan o kadar zor olur...

Ya isterim belki ama dogru mu bu gdrcekten cok aciyomus cok korkuyorum aslinda bu tür korkum hic yoktu ama artik var

Peki ne tür bi aci bu tarifi var mi? Ya ama ben zaten cok utandigimdan yüzüne filan bakamam da oda hayvan gibi davranirsa illaki daha cok acir.

Hmm peki neden cok denediniz olmadi mi ilk basta yoksa degisik pozisyonlar mi denediniz. Peki yürüyebiliyodun mu sonra asiri kanama oldumu? Ve igne mi vuruldun okadar cok agridi yani?
Cnm acikcasi utandk ve ısıklari kapatmstk gelmedi sanp denedk. cok kanama olmuuo cok az. yuruyebiliyodm hc bi sknti olmuho. evt cok denedgmz icin karn agrm cok olmstu sen ayni hatayi yapmazsan hc bsey olmaz

Ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama o gece geçtikten sonra ne kadar saçma kuruntulara kapıldığınızı idrak edecek ve kendinizi bu kadar sıktığınız için pişman olacaksınız eminim. Benim düğünüme 9 gün var, 0 stres.

Ayy yawrum nekadar abartmislar boyle her duyduguna inanma banada neler neler demislerdi 3gun kocami yanima yqklastirmadim olup bittikten sonrada ahh akilsiz kafam ben bunun icinmi 3 gun beklemisim diye kendi kendime kizdim.
O gece olabildigince rahat ol esinle once konus sohbet et rahatca bi dusunu al zati kisa bi sevismeden sonra bi bakmissin kadin oluvermissin:) oyle bel agrisi, karin agrisi, cok asiri kanama falan olmuyo kimsenin dedigine takilma

Ya sen nekadar serbest sin 9 gün mü aman allahim. Keske bende senin gibi sdrbest olabilsem. Insallah bende de o stress olur.

Tamam insallah ya bilmem öyle dediler hatta ablalarimda da öyle olmus yürüyememisler filan baskalarindan da duydum. Bilmiyom korkuyorum 27 yasindayim ama cocuk gibi korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…