- 15 Temmuz 2010
- 779
- 20
- Konu Sahibi iLaydamMuge
.....
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet, bı itici" sevdiğim adam" kısmından dolayı bir türlü okuyamadım
Sevdiğim adam...
Sevdiğim adam...
Bu şekilde yazmak zor olmuyor mu ?MerhabaLar,
Ben 35 Yaşındayım, Bir Kızım Var Ve 4 yıL Önce Boşandım.. Şuan Sevdiğim Bir Adam Var 2 tane de evLadı Var Bir Kız, Bir Erkek.. ÇocukLarımız BirbirLeriyLe GörüştüLer, Ben Sevdiğim Adamın AiLesinin Yanına Gittim KızımLa, Sevdiğim Adam YavruLarıyLa GeLdi.. Çocuğum 1Ken 3Çocuğum OLdu Hiç Birini Ayırmıyorum Birbirinden 3ünüde evLadım OLarak Görüyorum, Sevdiğim Adamda Aynı ŞekiLde EvLatLarından Ayırmıyor.. Tabiri Bir Araya GeLince Ufak Tefek TartışmaLar OLdu Gerek ÇocukLar Gerek Bizim Aramızda. Ve Birde Bu Süre Zarfında Annem Babam Hiç İstemedi Sevdiğim Adamı.. Hakaret EttiLer SürekLi.. İstemeye GeLeLim Dedi Sevdiğim Adam Hayır Dediler İstemediLer Yine tekLif Edicez Ama Aynı OLacak Tepkileri Biliyorum Ama Sevdiğim Adamda Yaptıkları Onca Şeyden Sonra Bile Onların İsteğiyle olsun diyor.. Ama ailem istemiyor senin bir kızın Var onun 2 çocuğu var olmaz onun çocukları birbirini tutar senin kızını dışlarlar diyo birde Sevdiğim adam şuan bakır kalaylama yapıyor köy köy gezip borçlarımız Var borçları bitirip dükkan açmak istiyoruz tost kokoreç döner çay vs satabileceğimiz bir dükkan ailemde geçinemezsiniz 5 kişilik ailede diyor ve annem sürekli ne zaman yanana gelsek hep laf sokuyor ve artık çok bunaldım adamı seviyorum çocukları çok seviyorum bir sorun olacağını düşünmesem de aklım karışmıyor diyemem her taraftan sıkışmış gibi hissediyorum artık ne yapsam bilemedim bunlar sadece üstün körü anlattıklarım burdan paylaşmak istedim vaktinizi aldım hakkınızı helal edin..
Evet istemiyorlar ama keşke karşıdaki insanı tanıyıpta istenmediği anlaşılsaydı öyle söyleseydi tanımadan ön yargıyla olmasaydı diye düşünüyorum teşekkür ederimBöyle durumlarda annelerin her zaman haklı olduğunu tecrübe ettim istemiyorlarsa bir sorun çıkıyor mutlaka ilerleyen dönemde
Sorunum malesefki büyüklü küçüklü yazmak değildi yine de teşekkür ederim.. bu arada MSN ile bitmedi hala yazanlar doluAy boyle buyuklu kucuklu yazma msnle birlikte bitti sanıyordum. Bitmemis mi. Off.
Teşekkür ederimSeviyosunuz tamam iyi güzelde. Ailenizi de dinleyin bence tecrübelerini göz ardı etmeyin. 3 çocukla hayat zor, düzenli bi iş yok, borç çok. Mantığınızla hareket etmeye çalışın duygularınızla değil.
Teşekkür ederimHiç maceraya gerek yok. Mutlu olamazsınız net.
Size başka türlü anlatamayacağım için bu şekilde anlatabildim" sevdiğim adam" kısmından dolayı bir türlü okuyamadım
Sevdiğim adam...
Sevdiğim adam...
Teşekkür ederimAy evet, bı itici
1800'den2008’den mi geldiniz
Poşet Lazım mıKusucam yazıya şimdi.
Yok her zaman yazmam böyleBu şekilde yazmak zor olmuyor mu ?