Katılıyorum,çok doğru bir yorum bence bu.Hiçbir şey demeyeceğim sadece net 1 şey dışında,
Başkasının istediği hayatı yaşama sakın. Yani ne bebeği kocan istiyor diye yap, ne de dalını baban istiyor diye bitir.
Hiçbir şey demeyeceğim sadece net 1 şey dışında,
Başkasının istediği hayatı yaşama sakın. Yani ne bebeği kocan istiyor diye yap, ne de dalını baban istiyor diye bitir.
Peki bilgisayar mühendisliği olmasaydı tercih etmek istediğiniz bir bölüm var mı ?
3 yılınız mı var bitirmeye, aklı başında mantıklı her insan gibi kararınızı verebilirsiniz. Ayrılıp pişman olmayacaksanız size hiç bir katkısı olmayacağını düşünüyorsanız ayrılın. Hayat bu hiç bir şey belli olmaz o işe ihtiyacım olabilir diyorsanız sıkın dişinizi ama sizde o gayreti ve isteği göremedim.(yanlış anlamayın kötü manada demiyorum) Muhtemelen bırakacak gibisiniz.
canım bence okulunu oku ve bitir kendı okumak ıstedıgın dalı bılmıyorum ama cook pısman olursun okul cokk onemlıben geldim arkadaslar,
Icim cok doldu sizlerin fikirlerini almaya geldim...
Yurtdisinda okurum ve 5aylik evliyim...hic istemedigim bir üniversite dalini okuyorum.... 1 senedir...esim artik yeter bitirde bebegimiz olsun diyor....ben zaten istemiyorum bu dali okumayi zamaninda babamin zoruyla girmistim ve üniversiteye falan gidiyorum diye esimle cok kacamak yapiyorduk,rahattik yani...simdi ise o kacamakligada lüzüm kalmadi ve ben hergün daha isteksiz gidiyorum üniversiteye....bazen ise hic gitmiyorum....beynim cok karisik kizlar sizce ne yapmaliyim ? Hic icimden gelmiyor gitmek,gidip daha cok calisip para kazanmak istiyorum sizde ne yapmaliyim?... Sevmedigim bir dali okumak mantiklimi?
Bilgisayar mühendisligi okuyorum.....