- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim arkadaslar,
Icim cok doldu sizlerin fikirlerini almaya geldim...
Yurtdisinda okurum ve 5aylik evliyim...hic istemedigim bir üniversite dalini okuyorum.... 1 senedir...esim artik yeter bitirde bebegimiz olsun diyor....ben zaten istemiyorum bu dali okumayi zamaninda babamin zoruyla girmistim ve üniversiteye falan gidiyorum diye esimle cok kacamak yapiyorduk,rahattik yani...simdi ise o kacamakligada lüzüm kalmadi ve ben hergün daha isteksiz gidiyorum üniversiteye....bazen ise hic gitmiyorum....beynim cok karisik kizlar sizce ne yapmaliyim ? Hic icimden gelmiyor gitmek,gidip daha cok calisip para kazanmak istiyorum sizde ne yapmaliyim?... Sevmedigim bir dali okumak mantiklimi?
Bilgisayar mühendisligi okuyorum.....
Yurtdisnda hangi ulkedesin?
Universite derken kac sene suruyor bu meslegi bitirmen.
Eger olmaz yapamiyorum diyosan bazi ulkelerde associate degree diye bi secenek var( hollandada oldgunu biliyorm gerisini bilmiyorm, yuksek meslek okulu 4 sene surerken bu 2 sene suren bi sey)
Tamamiyle katiliyorummmsizi önceki konunuzdan hatırladım..eşinizle karşılıklı tokatlaşıyordunuz değil mi? kendi ailenizle aranız iyi değil,eşinizle yeni evlisiniz problemleriniz var epeyce hem de..
hayat bu,bakın ilerde ne oalcağı bilinmez,her zaman elinizde ekmek tutacak işiniz ,mesleğiniz olsun..
hele böyle sorunlu evliliklerde,en az 2 sene geçmeden çocuk falan da düşünmeyin...önce sizin ilişkiniz otursun ,sonra bebek..bebek oyanlanma aracı değildir,erkek içinse kadını eve bağlama aracı hiç değildir,evliliğin oturmasın yaramaz tam tersidir,ilişkiyi sınar,bebeği hiçbiri için kullanmayın..ayrıca eşiniz dahi olsa kimse istiyor diye d eyapmayın..
Almanyada her üniversiteye tek tek iş yeri gibi dilekce yollaniyor. Üniversitelerde en yüksek puanı olan ögrencilere öncelik tanıyor. Mühendislik zor oldugu icin veya hangi sebepten ise az kisi başvuruyor ve puanın yüksek olmasına gerek kalmıyor :)muhendıslıgı kazanıp ogretmenlık puanı tutmaması nasıl oluyorrrrr???? yurt dışında durumlar farklı mı???
Evet ögretmen olmak istiyordum ama malesef puanim yetmedi