Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış bi anlaşılma olsada çok gzüel bi anı kalmış yanınıza :))
evet canım umarım sende güzel bir teklif alırsınkaydirigubbakcemile5
bende klasik bi cevap olan "evet" i demek istemiyorum canım.. opuyorumnanaktan her ikimiz için de özel ve güzel bi anı olarak kalması için , güzel bir söz ya da romantik bi dörtlükle cevap vermek istiyorum.. :asigim: şimdiden başladım düşünmeye..ne olur ne olmaz,gerçi daha 2 ay var ama pat diye ediverir zemuszemus
bende klasik bi cevap olan "evet" i demek istemiyorum canım.. opuyorumnanaktan her ikimiz için de özel ve güzel bi anı olarak kalması için , güzel bir söz ya da romantik bi dörtlükle cevap vermek istiyorum.. :asigim: şimdiden başladım düşünmeye..ne olur ne olmaz,gerçi daha 2 ay var ama pat diye ediverir zemuszemus
eşim evlenme teklifi ettiğinde
-canım bak evlilik o kadar güzel bişey değil..
şimdi sen acele etme bak bir dur biz bekleyelim biraz daha tanıyalım birbirimizi
ne acelen var hayatım aaaa..patadanak ..
demiştim..
böyle dedikçe düştü bacım peşime
sonra da bana sen redettikçe evlenmek istiyorum seninle dedi...
bende;
vallahi aşkım bakkk ben peşime düşürmek için kasten demiyorum yanlış anlama sen:)) demiştim...
evet sonunda evlendik:))))))))
az önce başka bir konuya da yazdım
odun olarak önümde diz çökmüş adama ayağa kalk soytarı dedim
AHH CANIM BENİM BUNLARIN ALAYI EŞEK BEN 6 YILDIR BEKLİYORUM AMA NERDEEE ETMİYOR AMA SEN ŞANSLISIN EN AZINDAN YÜZÜĞÜ PARMAĞINA TAKMIŞSIN BİZDE ODA YOKK:çok üzgünüm:bende 2 yıldır bekle bekle bekle...hala bekliyorum..etmedı essek..zaten etseydı ilk cewabım "ne zaman" olurdu heralde..eee artık sözlendık etmez heralde..essseek yaaa..o kadar da istedigimi belli etmiştim halbukı..bu sefer edecek bu sefer kesın etcek eee artık bu son sans etmeli die diee sözlendım...belki dugunden sora eder dımı??