- 23 Ağustos 2012
- 50.976
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.211
- 898
- Konu Sahibi Minicikfzt
galiba biraz psikolojik baskı yaptım yorumlarına
![]()
Yok, hazır giyim markalarının hem kalıpları uyuyor tadilat sız hemen giyiyorsun hem de bulması daha kolay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba biraz psikolojik baskı yaptım yorumlarına
![]()
Ama bu kötüsü degil kiDaha kötüsü de var ben de evlilik teklifi almadım üstüne evli de değilim![]()
Cengiz Abazoğlu tasarımlarına taktım bende nerdeyse bütün elbiselerine hayranımYok, hazır giyim markalarının hem kalıpları uyuyor tadilat sız hemen giyiyorsun hem de bulması daha kolaycoşup gitmeyeyim dedim zaten ilk yorumum da ADL ve İpekyol Du. ADL night zoom gerçekten bayılıyorum mağazaya gittiğimde almayacaksın da bakıyorum Mert Arslan koleksiyonu harrika
![]()
Birdy kokteyl çok güzelmiş.Ben de bunları beğendim
![]()
Fuşya Kokteyl Elbise
Uzun Kollu Gül Detaylı Astarlı %100 İpek Kumaştan Oluşan İki Renkli Kokteyl Elbise Renk: FuşyaYalnızca Kuru Temizleme Yapılır.www.davetcokelbisemyok.com
![]()
Birdy Kokteyl Elbisesi
Fularlı, boynunda gül aksesuarı, bol kesim dökümlü uzun kollar, beli kuşaklı, kısa iç astar, %100 İpek Tül Kırmızı Kokteyl Elbisewww.davetcokelbisemyok.com
![]()
Yasmine Fuşya Saten Elbise
Sırtı Çapraz İp Detaylı, Likra İpek Astarlı Kokteyl Elbisesi.%100 Saten Yalnızca kuru temizleme yapılır.Renk: Fuşyawww.davetcokelbisemyok.com
![]()
Everly Bordo Kokteyl Elbisesi
Degaje Yakalı Tek İnce Askılı Tek Yırtmaçlı Derin Sırt Dekolteli Saten Kumaştan Oluşan Kokteyl ElbiseRenk: Bordo Yalnızca Kuru Temizleme Yapılır.www.davetcokelbisemyok.com
işte o iskenderlere köftecilere bu kıyafetle gittiğimi düşündüm de cıks yani
ne bileyim benim çevremdeki insanlar eve gidip takım elbiselerini çıkarıp sonra yemeğe çıkıyorlar da
eğer takım elbiseli birileri varsa yemekte biz onlar işten çıkı gelmiş diye düşünüyoruz :)))
tamam senden geçti diyorsun kabul, bana kim neden evlilik teklifi etsin zaten
konu sahibi kusuruma bakma, az sabote ettim galiba konunu, mutluluklar
Baya açık etti evlilik teklifi edeceğini. Bir ay önceden bir şeye rezervasyon yaptırmış bana hediye almış bana çok güzel bir sürpriz hazırlamış öyle dedi. Sen ne giyeceksin ona göre giyiniyim diyince takım elbise giyerim dedi demek ki şık bir yer. Ben ne giymeliyim? Mevsimlik hiç şık elbisem yok. Salı gününe kadar almaya vaktim de yok. Arkadaşım elbise verecek büyük ihtimalle ama saç baş vs önemli. Siz evlilik teklif alacağınızı düşündüğünüz yere nasıl hazırlandınız?
Bikinili misade ama güzel bir kurtarici elbise olabilir.
kare yaka hafif dekolteli kırmızi olursa tadindan yenmez ☺
ben bikiniliydim teklif aldigimda siz bana uymayin![]()
evet tatilde guneslenirken gelmisti parasut tepesine cikmistikBikinili mi![]()
o nasıl bir fiyatBen de bunları beğendim
![]()
Fuşya Kokteyl Elbise
Uzun Kollu Gül Detaylı Astarlı %100 İpek Kumaştan Oluşan İki Renkli Kokteyl Elbise Renk: FuşyaYalnızca Kuru Temizleme Yapılır.www.davetcokelbisemyok.com
![]()
Birdy Kokteyl Elbisesi
Fularlı, boynunda gül aksesuarı, bol kesim dökümlü uzun kollar, beli kuşaklı, kısa iç astar, %100 İpek Tül Kırmızı Kokteyl Elbisewww.davetcokelbisemyok.com
![]()
Yasmine Fuşya Saten Elbise
Sırtı Çapraz İp Detaylı, Likra İpek Astarlı Kokteyl Elbisesi.%100 Saten Yalnızca kuru temizleme yapılır.Renk: Fuşyawww.davetcokelbisemyok.com
![]()
Everly Bordo Kokteyl Elbisesi
Degaje Yakalı Tek İnce Askılı Tek Yırtmaçlı Derin Sırt Dekolteli Saten Kumaştan Oluşan Kokteyl ElbiseRenk: Bordo Yalnızca Kuru Temizleme Yapılır.www.davetcokelbisemyok.com