• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifine giderken ne giyilir?

galiba biraz psikolojik baskı yaptım yorumlarına

:KK11:

Yok, hazır giyim markalarının hem kalıpları uyuyor tadilat sız hemen giyiyorsun hem de bulması daha kolay😊 coşup gitmeyeyim dedim zaten ilk yorumum da ADL ve İpekyol Du. ADL night zoom gerçekten bayılıyorum mağazaya gittiğimde almayacaksın da bakıyorum Mert Arslan koleksiyonu harrika😍😍

Daha kötüsü de var ben de evlilik teklifi almadım üstüne evli de değilim😁😁
Ama bu kötüsü degil ki
Bence evli olup bu teklifi almamak daha kötü 😂
Sizin iyi yada kötü bu teklifi alma ihtimaliniz var
Benim oda yok 😁

Alışveriş konularında hep coşuyorum bu son mesajım son🤭🤭 Bunu beğendim, şık ceket altın küpe ve siyak clutchla:

Yok, hazır giyim markalarının hem kalıpları uyuyor tadilat sız hemen giyiyorsun hem de bulması daha kolay😊 coşup gitmeyeyim dedim zaten ilk yorumum da ADL ve İpekyol Du. ADL night zoom gerçekten bayılıyorum mağazaya gittiğimde almayacaksın da bakıyorum Mert Arslan koleksiyonu harrika😍😍
Cengiz Abazoğlu tasarımlarına taktım bende nerdeyse bütün elbiselerine hayranım 😍

Ben de bunları beğendim 😁

Birdy kokteyl çok güzelmiş.
Herkesin zevki farklı tabi ama saten olanlar fazla iddialı. :cool:

işte o iskenderlere köftecilere bu kıyafetle gittiğimi düşündüm de cıks yani

ne bileyim benim çevremdeki insanlar eve gidip takım elbiselerini çıkarıp sonra yemeğe çıkıyorlar da

eğer takım elbiseli birileri varsa yemekte biz onlar işten çıkı gelmiş diye düşünüyoruz :)))

tamam senden geçti diyorsun kabul, bana kim neden evlilik teklifi etsin zaten

konu sahibi kusuruma bakma, az sabote ettim galiba konunu, mutluluklar

Çok fırfırlı dallı güllü olmayan kokteyl elbiseleri gündüz giyilebilir bence kız. Ben bunu yazın işe giderken beyaz ceketle giyiyorum mesela, ceket bel dekoltesi i kapatıyor ama çaktıryor da🤭:

IMG_20201011_152118.webp

Ne sünnet annesi gibi ne de spordan yeni çıktım kombini giymezdim sanırım.
Tek yerden dekolte kullanır(tercihim kısa etek olurdu ya da yırtmaçlı uzun) saçlarımı da helen tarzı salaş toplardım. Makyajı da gözlere vurgulu, dudaklar daha nötr bir tarzda tamamlardım.

Eee tabi hayaller bunlar hayatlar zippo kutusu gibi açılan yüzüğü önüne ittirerek "hadi işte evlenelim, söyletme tekrar utanıyorum" cümlesi.

Yani evlenme teklifi almadım hiç.

Aslında biraz şöyle tarzınızdan, nasıl giyindiginizden, fiziginizin yapısından bahsetseydiniz daha kapsamlı bi sekilde yardımcı olabilirdim. Nasıl tarzları tasıyabilirsiniz, giyebilirsiniz mekan neresi? Keşke söyleseymiş. Ben genelde daha sexy asil tarzlar tercih ederdim tabii tasımakta önemli. Giyebilirseniz eger;

Eklentiler

• 09C2AA46-8E4C-4526-A6F7-B9ABBAB27D37.webp
    09C2AA46-8E4C-4526-A6F7-B9ABBAB27D37.webp
    14 KB · Görüntüleme: 45
  • AB6B6EF3-1400-491C-B6DB-58A931D1CFAD.webp
    AB6B6EF3-1400-491C-B6DB-58A931D1CFAD.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 39
  • B735B905-49E1-4D69-9E77-DB281A820050.webp
    B735B905-49E1-4D69-9E77-DB281A820050.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 9F76DA76-EE9D-49CB-B2DC-51C5B6EEC41C.webp
    9F76DA76-EE9D-49CB-B2DC-51C5B6EEC41C.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 36
Şu fuşya uçuş uçuş elbiseye bayıldım,açık burun bilekten bağlama ince topuk bi ayakkabı doğal dalgalı saçlar,belki önden hafif toplanmış.. fresh bi makyaj.. ben kesin böyle giderdim. Erkek arkadaşınızın takım elbise giymesini pek anlayamadım ama olsun..
D damdan var birkaç yer aslında bunların giyileceği ama takım elbiseli erkek görmek banada iş çıkışı katılan daveti anımsatıyor:)

Bence şık ama aşırı da abartmadan yani kendiniz olmayan bir şey giymeden hazırlanabilirsiniz. Şık bir elbise, toplu ve ya romantik,salaş bir topuz, orta topuklu zarif bir ayakkabıyla çok güzel olursunuz.

Baya açık etti evlilik teklifi edeceğini. Bir ay önceden bir şeye rezervasyon yaptırmış bana hediye almış bana çok güzel bir sürpriz hazırlamış öyle dedi. Sen ne giyeceksin ona göre giyiniyim diyince takım elbise giyerim dedi demek ki şık bir yer. Ben ne giymeliyim? Mevsimlik hiç şık elbisem yok. Salı gününe kadar almaya vaktim de yok. Arkadaşım elbise verecek büyük ihtimalle ama saç baş vs önemli. Siz evlilik teklif alacağınızı düşündüğünüz yere nasıl hazırlandınız?

Benimki sürpriz olmuştu, piknik diye gittim akşam dönüşte parmağımda yüzük, elimde buket vardı ee doğal olarak spor kıyafetliydim.:confused:
Mutluluklar.:KK36:

Valla ben eşimi şehir dışında sanarken evlilik teklif ettiği için işten çıktığım gibi gittiydim de biraz plaza insanı kılığında aldıydım teklifi. O yüzden çok resmi şeyler giyme bence uçuşan elbiseler tercihin olsun.

Yarın akşam güzel bir yemek yiyelim mi demişti hemen anlamıştım😍
Kalkar kalkmaz zaraya koşup kırmızı mini bir elbise almıştım. Kırmızı topuklu ayakkabı, düz fön, gölgeli kahve tonlarında bir makyaj. Uff çok güzel olmuştum valla 😁 tam da ortama uygun giyinmişim, teknede güller içerisinde çok güzel fotoğraflarım var. Sayende o güne döndüm, ne güzeldi 🥰

Ben de bunları beğendim 😁

o nasıl bir fiyat 😁 o paraya dügun yapmistik biz zamaninda 😁
allahtan bikiniliymişim kulot sudyenle halletmisim isi resmen 😂😂

Back
X