• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifine giderken ne giyilir?

kız bunlar 15000 TL

bir de cidden bunları giyip nereye gidilecek

Bursa da olanlardan birisi beni aydınlatsın

örneğin bunlar giyilip akşam nereye yemeğe gidebiliriz

özendim ben de gideceğim :))))

Ayol bunlari gunlerde giyiyor millet, siz hangi cografyadasiniz :) hemi de salli uzun mantolu gelip bir soyunuyor amanin.

Sakasi bir yana, alintiladigin cherrynin ilk 2 elbisesinin bence aksam 8den sonra her yerde oluru var, 3. Ve 4. Cok dugunluk geldi bana da.

Sizin meslek odasi falan var mi bilmiyorum ama bizim meslek odasinin etkinlikleri bu sekilde cok sik olurdu, ay ogrenciyken bir ikisine katilip rezil olmuslugum da var hatta.

Ayol bunlari gunlerde giyiyor millet, siz hangi cografyadasiniz :) hemi de salli uzun mantolu gelip bir soyunuyor amanin.

Sakasi bir yana, alintiladigin cherrynin ilk 2 elbisesinin bence aksam 8den sonra her yerde oluru var, 3. Ve 4. Cok dugunluk geldi bana da.

Sizin meslek odasi falan var mi bilmiyorum ama bizim meslek odasinin etkinlikleri bu sekilde cok sik olurdu, ay ogrenciyken bir ikisine katilip rezil olmuslugum da var hatta.

Bak hayatım o tarz etkinlikte giyilir

Yani oteldeki baloda vs de olur

Ama akşam yemeğe gidilecek yer soruyorum ben o elbise ile

İki kişi yemek için bana çok hareketli geldi

Zaten kokteyl elbisesi o dediğin yerlere olur da akşam yemeği bu

Düz elbise örnekleri var ya onlar tamam ama abiyemsi şeyler olmaz yemeğe gibi geldi

Bak hayatım o tarz etkinlikte giyilir

Yani oteldeki baloda vs de olur

Ama akşam yemeğe gidilecek yer soruyorum ben o elbise ile

İki kişi yemek için bana çok hareketli geldi

Zaten kokteyl elbisesi o dediğin yerlere olur da akşam yemeği bu

Düz elbise örnekleri var ya onlar tamam ama abiyemsi şeyler olmaz yemeğe gibi geldi

Bursayi cok bilemiyorum ornek veremicem ama, biz kocaelideyken canli muzik olan restoranlar vardi bolca sahil kenarinda. Kimileri yemege gelir, kimileri kutlama yapmaya falan. O tarz bir yere gider, yine abiye tarzi olanlar degil de ucus ucus canli canli olanlar.

kaynanam tarafinda da günlerde abiye falan giyerler.
birde her gün icin yeni abiye aliyorlar
ben en son kendi kınamda abiye almıştım biraksalar ona bile taytla giderdim

Back
X