How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kız İsteme Evlilik teklifi?

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
Bayanlar, evlilik teklifi ne zaman yapılır?
Yani, erkek aılesıyle ıstemeye gelmeden evlilik teklifini yapmalı mı?

Canım teklifin belli bir zamanı yok tabii ama istemeye gelmeden önce yapılmalı çünkü sen evlenme teklifi almış oluyorsun ve bu süreçten sonra da aileler tanışıp kaynaşması ve uygun bir zamanda da seni istemeye gelmeliler :)

Yani, erkek aılesıyle ıstemeye gelmeden evlilik teklifini yapmalı mı?​

E tabi isteme toreninden önce yapilir çünkü istendikten sonra teklifin pek de bir önemi yok. Bu arada hayirli olsun, hayirdir? :KK76:

Canım teklifin belli bir zamanı yok tabii ama istemeye gelmeden önce yapılmalı çünkü sen evlenme teklifi almış oluyorsun ve bu süreçten sonra da aileler tanışıp kaynaşması ve uygun bir zamanda da seni istemeye gelmeliler :)​
Bızımkıler tanıştı, ama henüz ısteme olmadı.
Ama hala teklif yok:KK45:

E tabi isteme toreninden önce yapilir çünkü istendikten sonra teklifin pek de bir önemi yok. Bu arada hayirli olsun, hayirdir? :KK76:

Sağol Bilgece :)
Ee tabi, hayırlı bir ıs bu.
Yakında ıstemeye gelecekler :)

Tabiki de istemeye gelmeden olmalı zaten evlilik teklifi benimle evlilik yoluna çıkar mısın demektir kızda kabul eder ailelere açıklanır evleneceğiz bu yolda başlangıçlar yapalım denir aileler tanışır kız istenir söz nişan düğün bu şekilde ilerler :)
Ben evlenme teklifimi çok yeni 22 Kasım da aldım kısmetse şubat mart gibi tanışma olacak gerisi gelir zaten evlenme teklifini bekle tanışma olmuş ama söz yapma derim çünkü güzel bir şey teklif almak :)

İstemeye gelmeden yapılmalı tabi ki , nişanlım istemeye 1hafta kala yapmıştı :KK36:
Ben artık ümidimi kesmiştim yapmayacak sandım , yap diye dürtüyodum baktım yapçağı yok hanzo demiştim:KK45: yazık garibimde teklif yapmak için koşuşturuyormuş tamda:KK45:

Hımm peki sen birşeyler seziyor musun teklif edicek gibi??​
Hiç bılmıyorum, moralim bozuldu :(

Tabiki de istemeye gelmeden olmalı zaten evlilik teklifi benimle evlilik yoluna çıkar mısın demektir kızda kabul eder ailelere açıklanır evleneceğiz bu yolda başlangıçlar yapalım denir aileler tanışır kız istenir söz nişan düğün bu şekilde ilerler :)
Ben evlenme teklifimi çok yeni 22 Kasım da aldım kısmetse şubat mart gibi tanışma olacak gerisi gelir zaten evlenme teklifini bekle tanışma olmuş ama söz yapma derim çünkü güzel bir şey teklif almak :)​
Maalesef, alıleler konuştu, bizden ısteme günü ıle ılgılı haber bekliyorlar.
Off ya :((

Sağol Bilgece :)
Yakında ıstemeye gelecekler :)​

Hadi hayirlisi. Bu arada profiline yorum yapilmiyor AsiNaz, gizlilik ayarlarindan yapsana canim ;-)

Sağol Bilgece :)​

Hadi hayirlisi. Bu arada profiline yorum yapilmiyor AsiNaz, gizlilik ayarlarindan yapsana canim ;-)

Profiline derken canım?
:))

Ee tabi, hayırlı bir ıs bu.​

Profiline derken canım?
Yani profil sayfan var ya senin hani kendi özel sayfan. Isminin ustunu tiklayip gizlilik ayarları bölümüne git ve oradan tum ziyaretcilere sadece arkadaslar ya da tüm üyeler siklari var onlari ayarla canim ;-)

Ee tabi, hayırlı bir ıs bu.​

Profiline derken canım?
Yani profil sayfan var ya senin hani kendi özel sayfan. Isminin ustunu tiklayip gizlilik ayarları bölümüne git ve oradan tum ziyaretcilere sadece arkadaslar ya da tüm üyeler siklari var onlari ayarla canim ;-)​
Anladım, bakarım :))

Hımm peki sen birşeyler seziyor musun teklif edicek gibi??

Bizim olayın aynısı :)
Aileler tanıştı..
Ama henüz evlilik teklifi gelmedi :)) Güleyim mi ağlayayım mı :D

Ben evlenme teklifimi çok yeni 22 Kasım da aldım kısmetse şubat mart gibi tanışma olacak gerisi gelir zaten evlenme teklifini bekle tanışma olmuş ama söz yapma derim çünkü güzel bir şey teklif almak :)​
Maalesef, alıleler konuştu, bizden ısteme günü ıle ılgılı haber bekliyorlar.
Off ya :KK43:(
Ya ama bana evlilik teklifi edilmedi henüz ama ileler ilk tanışmayı yaptı bir tuaflık mı var bu işte :(
Tabi isteme olayı olmadı henüz

Back