Evlilik teklifi ne zaman gelmeli, gelir mi acaba.?

sevglm

Işık & Güneş
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
101
Puanlar
53
Selam kızlar :3: Genel olarak fikirlerinizi almak için konu açtım.

Sevgilimle 8 aydır tanışıyoruz (aslında bugün itibariyle 22 aydır tanışıyoruz çünkü birlikte çalışıyorduk bir zamanlar ama hiç muhabbetimiz yoktu) ve 6 aydır da birlikteliğimiz var. O kadar dolu dolu yaşıyoruz ki sanki yıllardır berabermişiz gibi, kopamıyoruz birbirimizden, yetmiyor zaman. Ne kadar çok görüşsekte doyamıyoruz birbirimize ki doymakta istemiyoruz; bu aşkımızı ayakta tutabilmek demektir :69::69: Görseniz halimizi anlarsınız; bebeğe bakar, besler, sever gibiyiz :69:

İlk konuşmaya başladığımız zamandan beri niyetimiz iyi yönde, hayırlısı ise evlenmek istiyoruz. Ben ilk kez evliliği düşünüp yakın oldum bu fikre ve evlenmeyi istedim biriyle. Ondan çocuklarım olsun istiyorum. O da benimle evlenip çocuk sahip olmayı istiyor, kendisine çok iyi bakabileceğimi ve çocuklarıma da iyi bir anne olabilceğimi; an azından olmak için elimden geleni yapçağımı ve ona bereketli geldiğimi (hatta iyi miktarlarda 2.el 2 araba alıp değiştirdik) düzenli bir hayatı olduğunu söyler durur. Evim ev oldu, bereketim geldi der :8: Birlikte sigarayı da bıraktık (5 ay oldu), alkol zaten yok.

Evlilik için daha 2015e kadar yolu var, şuanda olmaz çünkü maddi olarak pek iyi hissetmiyorum kendimi, en azından ev olmadan olmaz diyor. Fakat buralardan (izmir'in merkezinde yaşıyoruz) gidelim der durur. Hatta araştırmasını bile yaptırdı bana, plan yapıyor bizim için. Herşeyi bırakır, yetçek kadar alır eşyalarımızı gideriz sııfırdan başlarız diyor. Yoruldum bu şehirden de insanlarından da diyor ve o böyle söyledikçe üzülüyorum çünkü sinir oluyorum o eski iş arkadaşlarına. Boşa kürek çekmek denir ya aynen onu yaparak yoruyorlar aşkımı :84: Şimdi ise işi düzene giriyor allaha şükür, dualarımın karşılığını alıyoruz ve dediğimi yaptı doğru karar verdi :103:

Peki biz evlenebilir miyiz? 1 yıl sonra söz olur demedi ama onu kastederek olur en azından demişti. Bizim sonumuz ne olacak, ne yapçak anlayamıyorum :14:

Bu kadar çok severken, benim ona olan sevgime inanırken, şüphe duymazken sadece biraz güven problemi yaşayan biri ne yapar.? Güven probleminin nedeni ise: eskiden çalışırken olan şeyler entrikalar.. Onlara takılıyor, bende takılıyorum o zamanlara onun yaptıklarına ve ona yapılanlara ama önemli olan şu zaman. Tabi anlayana... Zaman zaman deliriyor ve benide delirtiyor o yüzden hayırlısını demekten alıkoyamıyoruz kendimizi. Hayırlısı :nazar::nazar:

Kızlar yorum istiyorum, söyleyin ne isterseniz :10:

Back