Evlilik Teklifi Fikri

Lavyer2012

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
4.741
5.085
158
Merhaba arkadaslar.
Kardesimin uzun suredir devam eden iliskisinde insallah bu yil ciddi adim atacaklar. Bu ay kardesim evlilik teklifi yapacak.
Nasil birsey yapsam diye cok kararsiz. Buradan harika fikirler cikacagina eminim. Onerilerinizi bekliyorum.

Bence öyle buyuk organizasyonlara hiç gerek yok. Beni gitmek isteyip gidemedigim bir yere goturseydi harika bir gun yasasaydik ve hiç beklemediğim bir anda arkami döndüğümde aniden evlenme teklifiyle karsilassaydim dunyadaki en mutlu insan olurdum. Zaten seven kişi için organizasyonu abartıli şeylerin anlamı yoktur bana göre..

ben de sayılı günler sonra evlenme teklifi bekliyorum. nasıl olacak bilmiyorum ama bana sorsaydı, ben de çok abartılı organizasyonlardan hoşlanmıyorum, o yüzden öyle yol ortasında güller balonlar istemezdim.
haa ama şunu isteyebilirdim. o anı biri cep telefonuyla çekse vs bana belli etmeden, ileriki zamanlara çok güzel bir hatıra olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…