Yok hemen kayda geçmiyor.biz balayı dönüşü yaptırdık ama yoplamda 15-20 gün içinde cıktı.hemen çıkarman gerekmez kı aile cüzdanı nı al yanına.mutluluklar
Yok hemen kayda geçmiyor.biz balayı dönüşü yaptırdık ama yoplamda 15-20 gün içinde cıktı.hemen çıkarman gerekmez kı aile cüzdanı nı al yanına.mutluluklar
Yok hayir gereklilik degil de, balayi yapacagimiz yerde cikartmak istiyorum. Internetten arastirdim 2 adet fotograf ve evlilik cuzdani ile herhangi bir nufus mudurlugunden 5 dk da cikarttiriliyor yazmislar.
Yok hayir gereklilik degil de, balayi yapacagimiz yerde cikartmak istiyorum. Internetten arastirdim 2 adet fotograf ve evlilik cuzdani ile herhangi bir nufus mudurlugunden 5 dk da cikarttiriliyor yazmislar.
Tabi burada yazilan seyi simdi dikkatlice tekrar okudum ve nikah islemlerinin kayitlara gecmesi 1 haftayi buluyormus. Neyse yine de donus gunumuzde bi sansimizi deneriz :)
Valla denemedik biz ama 10.gün gittik nufusa daha cıkmamıstıhatta bizim bıkah düğünden önce kıyıldıgı için 18.gün dü ama cıkmadı gerçi artık sistem değişti 8yık önceydi bu dediğim belkıde oluyordur artık