- 15 Şubat 2019
- 513
- 714
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lazer epilasyon kesin çözüm olmuyor malesef. En güzeli agda. Ama kendin yapma. Hatta acemi birine de yaptirma. Kuaförde başla agdana 2-3 ay içinde düzene girer. 8 ay sonra da incelir kendin yaparsin
Tüy yapısı önemli kesin çözüm diyebilmek için. Ben beyaz tenliyim ve tüylerim sarı iğneli epilasyon dışında bir fayda asla giremem mesela. Hem doğum sonrası hormanel değişiklikle yeniden çıkabilirKesin cözüm ama aleksandrit veya dioden lazeri. Ipl yaptirinca tekrarlar
Tüy yapısı önemli kesin çözüm diyebilmek için. Ben beyaz tenliyim ve tüylerim sarı iğneli epilasyon dışında bir fayda asla giremem mesela. Hem doğum sonrası hormanel değişiklikle yeniden çıkabilir
Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum ama bende yıllarca jilet kullandım hala sarı hala sarıSari tüyler de dediginiz gibi.
Konuyu acn arkadas genital bölgesine jilet kullandigindan mütevellit lazerin güzel sonuc verecegini düsünüyorum.
Birde lazerin en cok ve cabuk etki gösterdigi yer koltuk alti ve genital bölge deniyor.
Hamile olanlarda da hormonlar degisse bile genelde kaliciligini koruyor. Cevremde neredeyse bütün arkadaslar yaptirdigindan biliyorum. Ama herkeste ayni olacak diye bir garanti yok tabiki
Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum ama bende yıllarca jilet kullandım hala sarı hala sarı
Bende buz lazer yaptım yüzde 60 azalasıBen alexandrite lazer yaptırdım 8 seans. Valla daha incelmiş bi şekilde geri geldiler şimdi kendim ağda yapıyorum. Lazere çok bel bağlamayın derim
Bende esmerim koltuk altuna çok siddetli agri yapti birakmak zorunda kaldimLazer epilasyonca catir catir yandim . Ayrica trr kokusu yapti k.altinda annda biraktm belki duzgun yapan yerler vardir esmersen zor biraz. En guzeli agda mis