Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine ben :)
Elektronik eşyaları internetten almaya çok çekiniyorum.
Siz almışmıydınız, problem yaşadınızmı?
Beyaz eşya hakkında ne bilgi almak istiyorsun?beyaz eşyalar hakkında da bilgi verir misiniz.
Merhabalar, teşekkür ederim. Beni takip eden birinin olması ne kadar güzel birşey...Önce bu topik için teşekkürler, diğer topiğinizi de bayılarak okumuştum. Hala daha izlenilen konularımda yer alır kendileri :)
Ben ürün, marka tavsiyesinden çok şuanda kafamı kurcalayan bir husus hakkında acaba siz ne dersiniz diye merak ediyorum açıkçası. Ben çelik tencerede ebat meselesine karar veremiyorum bir türlü. Bir model beğeniyorum örneğin, ürün açıklamasını incelerken bir bakıyorum ki en küçüğü 3-3,5 litre hacmi olan tencere seti beğenmişim. Gözümde canlandırarak karar veremiyorum açıkçası. Malum başta da iki kişi olacağız sadece. O kadar büyük tencereler sanki bize fazlaymış gibi geliyor. Siz ne dersiniz?
Şimdiden teşekkür ederim :)
MissMoonTwilight Öyle oluyor, ama insan
"çeyiz hazırlıyorum herşeyim en iyisi en güzeli olsun, hazır çeyiz masrafı yaparken alayım güzellerinden"
diye düşünüyor. O yüzden harcamada sınır tanımıyor.
Kullandıkça insan farkına varıyor ki
"boşuna para vermişim, bu 20 TL'lik (atıyorum) 100'TL verdip aldığımdan iyi"
diyebiliyorsun gibi mesela...
Tabii istisnalar kaideyi bozmaz![]()
Kesinlikle öyle ve en doğru mantık bu zaten.Sanırım ben onlardan olmayacağım çünkü gerçekten de iki topiğinizi de bayağı inceledim ve ondan da olsun bundan da olsun dersem hem boşa masraf ederim hem de tüm bunları sığdıramam. Mesela siz de dediniz büyük ebatlı tencereler dolap bekliyor diye, ya onları koyacak yeriniz olmasaydı? Mecburen emek emek aldığınız şeyleri başkasına vermek durumunda kalacaktınız. Bu durumda bana küçük ebatlı tencere alıp da misafir için 1-2 tane büyük ebatlı ekstradan almak daha mantıklı geldi açıkçası :)
MerhabaSouvveniR öncelikle iyi bayramlar dilerim :)
Sizi tekrar rahatsız edeceğim bir soru takıldı kafama.
Biraz bornoz takımı araştırmasına girdim de, bulduğum tüm ürünlerde standart olarak kadına M beden erkeğe ise L beden verilmiş.
Bu kalıplar maalesef ki bize uymuyor.
Kendi takımımızı kendimizin oluşturabileceği bir marka var mıdır acaba?
Bilginiz olabileceğini düşünerek önce size yazmak istedim, şimdiden teşekkür ederim :)
Merhaba.
Benim sorum gelin pike takımı nevresim takımı, ev kurulurken ilk yatağa serilecek bir takım arıyorum
Beğendiğim ürünler 800 tl civarında, biraz fiyat düşürmek istersem ya renk koyu - yada yüzde yüz pamuk değil
Ne yapsam bilemedim.
Tek nevresim istemiyorum, yatak örtüsü alsam bir tane hediye geldi, ikinciye gerek yok.
Siz nasıl yapmıştınız?
Hem şık hemde kullanabileceğim, yıkayabileceğim bişey olsun istedim ama ne yapsam bilemedim