- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi modeli peki?annem bosch kullanıyor cok memnun canım
ben bir soru soracağımmm size:) evimin girildiğinde güzel kokmasını istiyorum madame cocco ve english home da spreyler var aranızda bunlardan kullanan var mı hangi kokuyu önerirsiniz.. yada bunların dısında önereceğiniz kalıcı koku var mı
Bende 2yıllık evliyim eksik bitmiyor. Düğünden 8ay sonra ev alıncada zaten halı ve perdelerde bazı değişiklikler oldu.
Mutfak perdem zebraydı, giripçıkarken hiç kolay olmuo zebrayı cam balkona taktım mutfağa tül ve tek fon yaptırdım.
Girişe bende şu tıslayan kokulardan aldım, vestiyerimin içinede kokular astım.
Banyomada güzel kokulu büyük kapaklı bi mum koydumkapağını açık bıraksam bile çok güzel kokuyor.
Düdüklü tencerem yeni, fissler aldım çok memnunum.+cam kapağıda var.
Günlük yemek takımım var ve misafirlik bir yemek takımım var(+bardak), ama birde çay servisi için büyük 12liservis tabaklarından almak istiyorum.
Moda olan bişey almak istemedim hiç, daha çok sade ve hiç bıkmayacağım ürünler seçtim.
bence Aldığım en gereksiz ürün ekmek kutusu :) atıcamda kıyamıyorum :)
ben bir soru soracağımmm size:) evimin girildiğinde güzel kokmasını istiyorum madame cocco ve english home da spreyler var aranızda bunlardan kullanan var mı hangi kokuyu önerirsiniz.. yada bunların dısında önereceğiniz kalıcı koku var mı
Benim süpürgem PHILIPS FC 8761/01 POWER PROMerhabalar :) Süpürgenizin modeli nedir acaba, baktım ama bulamadım..
Bende aynısını çok duydum Arçelik kurutma makinası hakkında, daha hala almaya yeltenmedim.Kurutma makinesi arçelik çok tavsiye ediliyor. Ben de almayı düşünüyorum araştırmıştım.
Sorum şu: aleziniz taç sanırım, fiyatı nedir? Benimki de taç ama o lastiklilerden ve ben sinir oluyorum lastiklere...
Alırken dikkat etmeniz gereken tek şey dayanıklılık ve servis konuları.Blender seti tavsiyeniz varmi?
Ucu bir arada mi almaliyim tektek mikser rondo blendermi?
Alirken neye dikkat etmeliyim hic bir fikrim yok
Alırken dikkat etmeniz gereken tek şey dayanıklılık ve servis konuları.
Onun haricinde her blender aşağı yukarı aynı, fakat benim bir konum vardı önceden çeyiz hakkında diye.
Orada detaylı anlatmıştım.
Blender'larda çıkrıkların bir birine geçtiği yerlerde ikisinin de plastik olması gerek.
Bir tarafı metal diğer tarafı plastik olduğu zaman bir birini yiyor ve ömrünü kısaltıyor.
Ben bütün markaları bu anlamda araştırdım ve metale plastik olmayan bir tek Braun var.
O yüzden ben aşağıdakini aldım.
BRAUN MR 540 MENU MULTIQUICK BLENDER SETİ
Not: bahsettiğim metal / plastik çıkrık blenderın aparatlarının motor kısmı ile birleştiği nokta. Çalıştığında bıçakların dönmesini sağlayan mekanizma. Bu mekanizmada problem oluştuğunda servisler karşılamayarak "problem kullanıcı hatası" diyorlar. Halbuki kullanıcı hatası ile alakalı olmayan bir durum, metal kısım plastik kısmı yediği için, üretim hatası bence. o yüzden şu anda bu ürünü iki tarafı da plastik olarak üreten firma Braun...
Braun blender seti bu.çok teşekkkür ederim fakat bu sette tek çırpma teli var mikser ayrı mı almıştını?
Motor ısınma yapıyormu? Haznesi nasıl?
Braun benimde aklıma yatıyor.
Ztn bir çok ürünü değiştireceğim biliyorum, o yüzden çok takılmak istemiyorum, bahsettiğiniz noktaya dikkat ederek alışveriş yapacağım.
Çift kişilik yorgan sormuştum, 200 gr, antialerjik özelliği olan, dış yüzeyi pamuk bir ürün aldım. Yataştan.
iki ürün arasında kalmıştım, yaz kış kullanılabilen bir ürün,şimdi onuda alsammı diye düşünüyorum.
Çeyizimde bir çift kişilik ve bir tek kişilik var:.
( Kardeşim yaşayacağımız şehre atandı, sık sık gelir, yani yorgan sayısını arttırmamda fayda var gibi geliyor. )
Ama gereksiz acele bişey almak istemiyorum. Yataşta fiyatlarda çok güzel 30 hazirana kdr sürüyor karar verip almam lazım.
Braun blender seti bu.
Mikser ayrı satılıyor biliyorsunuz.
Ben o çırpma telini çok işlevsel bulmuyorum.
Mikser Homend almıştım, gayet memnunum. Homend'in ürünleri de gayet kaliteli.
4 senedir kullanıyorum bozulmadı. ne bıçakları ne de haznelerinde sorun yaşadım, ama tabii itina ile elde yıkıyorum.
Bıçakları körelmesin, haznelerin görüntüsü bozulmasın diye, itina gösteriyorum.
Motorsal anlamda bir problem yaşamadım.
Yataş zaten adıyla bilinen bir yer.
O yüzden alasınız varsa ve fiyatlar uygun ise alın kaçırmayın derim.
Hatta ben kendim için bile araştırabilirim.
Yorgan yastık ihtiyacı hiç bitmez, ben yataş yorganımdan çok memnunum 4 senedir kullanıyorum, 8 kg çamaşır makinam var, her sene yıkadım, hiç birşey de olmadı maşallah. Kaliteli ürünleri tartışmasız.
Fiyatı iyiymiş bence, ben 4 sene önce visko yastığa 75 TL vermiştim tanesine.
O yüzden kaçırmayın derim bence.
1 defa alınıyor sonuçta, fakat temizliği hakkında bilgi almayı ihmal etmeyin bence.
En önemli unsurlardan bir tanesi o.