Evlilik Sonrası Çeyizlerim - Tecrübelerden bahsedilir itinayla...

ben bir soru soracağımmm size:) evimin girildiğinde güzel kokmasını istiyorum madame cocco ve english home da spreyler var aranızda bunlardan kullanan var mı hangi kokuyu önerirsiniz.. yada bunların dısında önereceğiniz kalıcı koku var mı

ben bir soru soracağımmm size:) evimin girildiğinde güzel kokmasını istiyorum madame cocco ve english home da spreyler var aranızda bunlardan kullanan var mı hangi kokuyu önerirsiniz.. yada bunların dısında önereceğiniz kalıcı koku var mı

Annemde bundan var, ama beni biraz rahatsız ediyor sanki arada bir "tısss" diye parfum atması.
2015-09-27-21.06.26.jpg

Fakat güzel kokuyor eve girildiğinde.

Ben banyomda Airwick'in bu ürününü kullanmıştım mesela ve çok memnun kaldım.
Lavanta kokusu ve diğer çiçek kokularını kullanıyordum.
Fıslayanlardan daha iyi gibi geliyor bana.
air-wick-decosphere-oda-kokusu-lavanta-20348-10-B.jpg

Bu tarz kokuları ben çok işlevsel bulmuyorum açıkçası.
Özellikle de evde çocuk varsa, misafirlerinizde çocuklular oluyorsa tamamen çocukların ilgi ve odak noktası oluyor o çubuklar.
istanbul_reed-diffuser.jpg

Bende 2yıllık evliyim eksik bitmiyor. Düğünden 8ay sonra ev alıncada zaten halı ve perdelerde bazı değişiklikler oldu.

:nazar:Mutfak perdem zebraydı, giripçıkarken hiç kolay olmuo zebrayı cam balkona taktım mutfağa tül ve tek fon yaptırdım.
:nazar:Girişe bende şu tıslayan kokulardan aldım, vestiyerimin içinede kokular astım.
:nazar:Banyomada güzel kokulu büyük kapaklı bi mum koydumkapağını açık bıraksam bile çok güzel kokuyor.
:nazar:Düdüklü tencerem yeni, fissler aldım çok memnunum.+cam kapağıda var.
:nazar:Günlük yemek takımım var ve misafirlik bir yemek takımım var(+bardak), ama birde çay servisi için büyük 12liservis tabaklarından almak istiyorum.
:nazar:Moda olan bişey almak istemedim hiç, daha çok sade ve hiç bıkmayacağım ürünler seçtim.
:nazar:bence Aldığım en gereksiz ürün ekmek kutusu :) atıcamda kıyamıyorum :)

Bende 2yıllık evliyim eksik bitmiyor. Düğünden 8ay sonra ev alıncada zaten halı ve perdelerde bazı değişiklikler oldu.

:nazar:Mutfak perdem zebraydı, giripçıkarken hiç kolay olmuo zebrayı cam balkona taktım mutfağa tül ve tek fon yaptırdım.
:nazar:Girişe bende şu tıslayan kokulardan aldım, vestiyerimin içinede kokular astım.
:nazar:Banyomada güzel kokulu büyük kapaklı bi mum koydumkapağını açık bıraksam bile çok güzel kokuyor.
:nazar:Düdüklü tencerem yeni, fissler aldım çok memnunum.+cam kapağıda var.
:nazar:Günlük yemek takımım var ve misafirlik bir yemek takımım var(+bardak), ama birde çay servisi için büyük 12liservis tabaklarından almak istiyorum.
:nazar:Moda olan bişey almak istemedim hiç, daha çok sade ve hiç bıkmayacağım ürünler seçtim.
:nazar:bence Aldığım en gereksiz ürün ekmek kutusu :) atıcamda kıyamıyorum :)

Benim de düşüncem aynı yönde ekmek kutusu hakkında.
Tupperware ekmek kutum var, dünya para verilip alındı.
Zamanında tupperware ürünleri alırken aldığım kişi tanıdığımızdı ve ona demiştim "gerekli ne varsa sen siparişini ver, ben öderim" kısaca o gerekli görmüş sanıyorum...
index.php

Bir ara elimden çıkartmam lazım aslında lazım olmayan ürünleri...

Biz madame coco vanilya ve english home soft seviyoruz, deneyebilirsiniz tavsiye ederim

Kurutma makinesi arçelik çok tavsiye ediliyor. Ben de almayı düşünüyorum araştırmıştım.

Sorum şu: aleziniz taç sanırım, fiyatı nedir? Benimki de taç ama o lastiklilerden ve ben sinir oluyorum lastiklere...

Blender seti tavsiyeniz varmi?
Ucu bir arada mi almaliyim tektek mikser rondo blendermi?
Alirken neye dikkat etmeliyim hic bir fikrim yok

Kurutma makinesi arçelik çok tavsiye ediliyor. Ben de almayı düşünüyorum araştırmıştım.

Sorum şu: aleziniz taç sanırım, fiyatı nedir? Benimki de taç ama o lastiklilerden ve ben sinir oluyorum lastiklere...
Bende aynısını çok duydum Arçelik kurutma makinası hakkında, daha hala almaya yeltenmedim.
Çok fazla da araştıramadım ama konuyu araştıracağım en kısa zamanda.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Alezim taç, yeni aldım. Daha önce farklı alezler kullandım kenarlarında kıytırık lastik olanlar vardı.
Deli ediyordu beni, her seferinden çıkıyordu yerinden. Rahatsız ediciydi yani.
Bu almış olduğum Taç tam kavrıyor yatağı ve çok rahat, kullanımı kolay.
Pamuk olduğu için de yıkamada ıslaklık kalmıyor, benim önceki kullandıklarım sıvı geçirmezdi.
Ne akla hizmet aldıysam...

Bu çok daha rahat ve kullanışlı tavsiye ederim.
Yatağın ölçüsüne göre boyutları var, ona göre aldığınız zaman da tam yatağı kavrıyor.

Blender seti tavsiyeniz varmi?
Ucu bir arada mi almaliyim tektek mikser rondo blendermi?
Alirken neye dikkat etmeliyim hic bir fikrim yok
Alırken dikkat etmeniz gereken tek şey dayanıklılık ve servis konuları.
Onun haricinde her blender aşağı yukarı aynı, fakat benim bir konum vardı önceden çeyiz hakkında diye.
Orada detaylı anlatmıştım.
Blender'larda çıkrıkların bir birine geçtiği yerlerde ikisinin de plastik olması gerek.
Bir tarafı metal diğer tarafı plastik olduğu zaman bir birini yiyor ve ömrünü kısaltıyor.
Ben bütün markaları bu anlamda araştırdım ve metale plastik olmayan bir tek Braun var.
O yüzden ben aşağıdakini aldım.

120020107-1-braun_mr_540_menu_multiquick_blender_seti.jpg

BRAUN MR 540 MENU MULTIQUICK BLENDER SETİ

Not: bahsettiğim metal / plastik çıkrık blenderın aparatlarının motor kısmı ile birleştiği nokta. Çalıştığında bıçakların dönmesini sağlayan mekanizma. Bu mekanizmada problem oluştuğunda servisler karşılamayarak "problem kullanıcı hatası" diyorlar. Halbuki kullanıcı hatası ile alakalı olmayan bir durum, metal kısım plastik kısmı yediği için, üretim hatası bence. o yüzden şu anda bu ürünü iki tarafı da plastik olarak üreten firma Braun...

Alırken dikkat etmeniz gereken tek şey dayanıklılık ve servis konuları.
Onun haricinde her blender aşağı yukarı aynı, fakat benim bir konum vardı önceden çeyiz hakkında diye.
Orada detaylı anlatmıştım.
Blender'larda çıkrıkların bir birine geçtiği yerlerde ikisinin de plastik olması gerek.
Bir tarafı metal diğer tarafı plastik olduğu zaman bir birini yiyor ve ömrünü kısaltıyor.
Ben bütün markaları bu anlamda araştırdım ve metale plastik olmayan bir tek Braun var.
O yüzden ben aşağıdakini aldım.

120020107-1-braun_mr_540_menu_multiquick_blender_seti.jpg

BRAUN MR 540 MENU MULTIQUICK BLENDER SETİ

Not: bahsettiğim metal / plastik çıkrık blenderın aparatlarının motor kısmı ile birleştiği nokta. Çalıştığında bıçakların dönmesini sağlayan mekanizma. Bu mekanizmada problem oluştuğunda servisler karşılamayarak "problem kullanıcı hatası" diyorlar. Halbuki kullanıcı hatası ile alakalı olmayan bir durum, metal kısım plastik kısmı yediği için, üretim hatası bence. o yüzden şu anda bu ürünü iki tarafı da plastik olarak üreten firma Braun...

çok teşekkkür ederim fakat bu sette tek çırpma teli var mikser ayrı mı almıştını?
Motor ısınma yapıyormu? Haznesi nasıl?
Braun benimde aklıma yatıyor.
Ztn bir çok ürünü değiştireceğim biliyorum, o yüzden çok takılmak istemiyorum, bahsettiğiniz noktaya dikkat ederek alışveriş yapacağım.

Çift kişilik yorgan sormuştum, 200 gr, antialerjik özelliği olan, dış yüzeyi pamuk bir ürün aldım. Yataştan.
iki ürün arasında kalmıştım, yaz kış kullanılabilen bir ürün,şimdi onuda alsammı diye düşünüyorum.
Çeyizimde bir çift kişilik ve bir tek kişilik var:.
( Kardeşim yaşayacağımız şehre atandı, sık sık gelir, yani yorgan sayısını arttırmamda fayda var gibi geliyor. )
Ama gereksiz acele bişey almak istemiyorum. Yataşta fiyatlarda çok güzel 30 hazirana kdr sürüyor karar verip almam lazım.

çok teşekkkür ederim fakat bu sette tek çırpma teli var mikser ayrı mı almıştını?
Motor ısınma yapıyormu? Haznesi nasıl?
Braun benimde aklıma yatıyor.
Ztn bir çok ürünü değiştireceğim biliyorum, o yüzden çok takılmak istemiyorum, bahsettiğiniz noktaya dikkat ederek alışveriş yapacağım.

Çift kişilik yorgan sormuştum, 200 gr, antialerjik özelliği olan, dış yüzeyi pamuk bir ürün aldım. Yataştan.
iki ürün arasında kalmıştım, yaz kış kullanılabilen bir ürün,şimdi onuda alsammı diye düşünüyorum.
Çeyizimde bir çift kişilik ve bir tek kişilik var:.
( Kardeşim yaşayacağımız şehre atandı, sık sık gelir, yani yorgan sayısını arttırmamda fayda var gibi geliyor. )
Ama gereksiz acele bişey almak istemiyorum. Yataşta fiyatlarda çok güzel 30 hazirana kdr sürüyor karar verip almam lazım.
Braun blender seti bu.
Mikser ayrı satılıyor biliyorsunuz.
Ben o çırpma telini çok işlevsel bulmuyorum.
Mikser Homend almıştım, gayet memnunum. Homend'in ürünleri de gayet kaliteli.
4 senedir kullanıyorum bozulmadı. ne bıçakları ne de haznelerinde sorun yaşadım, ama tabii itina ile elde yıkıyorum.
Bıçakları körelmesin, haznelerin görüntüsü bozulmasın diye, itina gösteriyorum.
Motorsal anlamda bir problem yaşamadım.

Yataş zaten adıyla bilinen bir yer.
O yüzden alasınız varsa ve fiyatlar uygun ise alın kaçırmayın derim.
Hatta ben kendim için bile araştırabilirim.
Yorgan yastık ihtiyacı hiç bitmez, ben yataş yorganımdan çok memnunum 4 senedir kullanıyorum, 8 kg çamaşır makinam var, her sene yıkadım, hiç birşey de olmadı maşallah. Kaliteli ürünleri tartışmasız.

Braun blender seti bu.
Mikser ayrı satılıyor biliyorsunuz.
Ben o çırpma telini çok işlevsel bulmuyorum.
Mikser Homend almıştım, gayet memnunum. Homend'in ürünleri de gayet kaliteli.
4 senedir kullanıyorum bozulmadı. ne bıçakları ne de haznelerinde sorun yaşadım, ama tabii itina ile elde yıkıyorum.
Bıçakları körelmesin, haznelerin görüntüsü bozulmasın diye, itina gösteriyorum.
Motorsal anlamda bir problem yaşamadım.

Yataş zaten adıyla bilinen bir yer.
O yüzden alasınız varsa ve fiyatlar uygun ise alın kaçırmayın derim.
Hatta ben kendim için bile araştırabilirim.
Yorgan yastık ihtiyacı hiç bitmez, ben yataş yorganımdan çok memnunum 4 senedir kullanıyorum, 8 kg çamaşır makinam var, her sene yıkadım, hiç birşey de olmadı maşallah. Kaliteli ürünleri tartışmasız.

Yataş ta hollofil allerban aldım, 150 tl gibi bir rakam ödedim.
Almayı düşündüğüm climarelle dacron. 280 tl, serin tarafı ve sıcak tutan tarafı var dokununca bile anlaşılıyor. ve dış yüzeyi pamuk. Bir araştırın, ihtiyacınıza göre kaçırmayın. Son günler 40. yıl indirimleri.
Akıllı elyaf aystıkları var, visco etkisi olan elyaf orta sertlikte yastıklar. Onlardan da almak istiyorum fiyatları biraz yüksek 88 tl ama değer.

Fiyatı iyiymiş bence, ben 4 sene önce visko yastığa 75 TL vermiştim tanesine.
O yüzden kaçırmayın derim bence.
1 defa alınıyor sonuçta, fakat temizliği hakkında bilgi almayı ihmal etmeyin bence.
En önemli unsurlardan bir tanesi o.

Fiyatı iyiymiş bence, ben 4 sene önce visko yastığa 75 TL vermiştim tanesine.
O yüzden kaçırmayın derim bence.
1 defa alınıyor sonuçta, fakat temizliği hakkında bilgi almayı ihmal etmeyin bence.
En önemli unsurlardan bir tanesi o.

Çok teşekkür ederim ilk sorum makinede yıkanabilir olup olmadığı
Hepsi yıkanıyor
Ve bahsettiğim ürünlerin dışı pamuk, niyeyse microfiber icadına pek alışamadım sevmiyorum.

Benim yatağım visko, visko yastıklarda iyi, herhangi bir problem yaşamadım ben.
Fakaaatt makinada yıkamaya gelmiyor tabii... En büyük problemi bu.
Yastıklardan bahsediyorum...

X