Benim elektrik süpürgem de Philips ama Maraton değil.Merhaba.
Elektrik süpürgenizden memnun musunuz. Biz eve philips maraton aldık ama hangi modeli bilmiyorum çok agır ve vakumlu pestilimi çıkarıyor halılarla savaşıyorum
Birde ütü kazanlı mı eski tip mi almıştınız.
Ben toplu ütü yaparım o yüzden kazanlı mantıklı geliyor ama o kocaman şeyi nerde saklarım bilmiyorum o yüzden eski tip istiyorum philips azur serisi ama hangisi
Homeend çaycı aşağıdaki modeli satın aldım ve çok memnunum.Birde çaycı korkmaz istiyordum vazgeçtim kimse memnun değil (tost makinesi hediye geldi takım olsun diye ) homend nasıl çayı soğutuyormu çelik lezzetini veriyormu
Benim çeyizimde Hisar'ın tam takımı vardı tencere olarak.Birde düdüklü tencere konusunda ne önerirsiniz?
Bu arada hisar tenfcerem de buydu.
kapağı kendinden ağır malesef.
Merhaba.
Elektrik süpürgenizden memnun musunuz. Biz eve philips maraton aldık ama hangi modeli bilmiyorum çok agır ve vakumlu pestilimi çıkarıyor halılarla savaşıyorum
Birde ütü kazanlı mı eski tip mi almıştınız.
Ben toplu ütü yaparım o yüzden kazanlı mantıklı geliyor ama o kocaman şeyi nerde saklarım bilmiyorum o yüzden eski tip istiyorum philips azur serisi ama hangisi
Birde düdüklü tencere konusunda ne önerirsiniz?
Buarada Souvvenir, bu konuyu acman harika olmuş kullandıktan sonra edinilen fikirlerede ihtiyacımız oluyor teşekkürler:)
annem bosch kullanıyor cok memnun canımBen sizlerden bir fikir alayım bari.
Yaz aylarında çamaşır kurutmak kolay, yıka as 1 saate kalmadan kuruyorlar.
Ama kış aylarında çamaşır kurutmak ayrı bir mesele, Allah'tan kapalı balkonum var.
Bir şekilde kapalı balkon içindeki ipe seriyorum kuruyor veya bu tarzda çamaşırlığım var onda kurutuyorum:
Fakat 2. çocuk yolda olunca bir kurutma makinası şart oldu.
Bizim kıyafetlerimizden ziyade çocuğun kıfayetleri daha önemli oluyor, eh çamaşırlarda tabii ki giderek artıyor.
Kurutma makinası kullananlar var mı? Hangi marka tercihiniz?
Benim en çok duyduğum Arçelik yönünde.
Fakat ben siemens mi alsam diyorum? Bütün beyaz eşyalarım siemens ama bu markanın da fiyatları malum...
Benimle fikir paylaşır mısınız?