Evlilik gerçekten bekarların girmek istediği, girenlerin ise kaçmak istediği bir kale midir? Siz öncesi ve sonrası şeklinde bir karşılaştırma yapacak olsanız bekarlık mı/evli olmak mı ağır basar? Ve sebebi nedir cevabınızın? Katılan, tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum şimdiden.
toplamıyor işte ya adam rahat. "Evi b.k götürüyor" diyorum "evi aşk götürüyor" diyor. "Boşver toplama yorma sevgilimi" diyor bir de. Ama ben bir raddeden sonra cinnet geçiriyorum. Şu an o şehirde işleri vardı 1 haftadır yok, evi ancak adam ettim o da tam değil yani, şimdi sadece biraz dağınık ve biraz pis bir ev statüsünde, öncesi bomba düşmüş gibiydi. Yani iyi ki evlendim diyorum, şöyle ki seviyorum adamı ve o da beni seviyor ama aşırı dağınık, bir de alışveriş bağımlısı (bunun hakkında konum bile var burada), evin içi ıvır zıvır dolu, artık dolaplar yetersiz kalıyor. Haliyle toplamak zor, bir aldığını tekrar aldığı yere koymuyor ortada bırakıyor.
"Mutlu evliler, gelin kocalarımızı çekiştirelim" diye bir konu açasım var. Sonuçta mutlu bir evliliğim var, seviyorum, seviliyorum ama "ne diye evlendim ki ben ya" dediğim durumlar oluyor. Ha bu durumlar boşanma sebebi değil kesinlikle ama şöyle bir ağız tadıyla kocamı da şu evlilik kurumunu da bayağı bir çekiştiresim var.
"Mutlu evliler, gelin kocalarımızı çekiştirelim" diye bir konu açasım var. Sonuçta mutlu bir evliliğim var, seviyorum, seviliyorum ama "ne diye evlendim ki ben ya" dediğim durumlar oluyor. Ha bu durumlar boşanma sebebi değil kesinlikle ama şöyle bir ağız tadıyla kocamı da şu evlilik kurumunu da bayağı bir çekiştiresim var.
Doğru kişiyi bulduğun an kendin evlenmek istiyorsun evlenen kadar kısa flörtlerim de oldu uzun da oldu hatta uzun yıl olan flörtümle evet bu tam evleneceğim adam istememiştim ama eşimi görünce tam aradığım bu dedim hemen evlendik iyi ki evlenmişim