Evlilik size iyi ki mi dedirtti, keşke mi dedirtti?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İyi ki evlenmişim mi diyorsunuz, keşke evlenmese miydim mi diyorsunuz?

• İyi ki evlenmişim diyorum

OY: 13 43,3%
  • Keşke evlenmeseymişim diyorum

OY: 6 20,0%
  • Biraz daha geç evlenseymişim diyorum

OY: 10 33,3%
  • Daha erken evlenseymişim diyorum

OY: 1 3,3%

• Ankete Katılan
    30
Keske keske hic evlenmeseydim yada gec evlenseydim diyenlerdenim

Toplama işte basının etini ye , en sonunda pes edip toplasın
toplamıyor işte ya adam rahat. "Evi b.k götürüyor" diyorum "evi aşk götürüyor" diyor. "Boşver toplama yorma sevgilimi" diyor bir de. Ama ben bir raddeden sonra cinnet geçiriyorum. Şu an o şehirde işleri vardı 1 haftadır yok, evi ancak adam ettim o da tam değil yani, şimdi sadece biraz dağınık ve biraz pis bir ev statüsünde, öncesi bomba düşmüş gibiydi. Yani iyi ki evlendim diyorum, şöyle ki seviyorum adamı ve o da beni seviyor ama aşırı dağınık, bir de alışveriş bağımlısı (bunun hakkında konum bile var burada), evin içi ıvır zıvır dolu, artık dolaplar yetersiz kalıyor. Haliyle toplamak zor, bir aldığını tekrar aldığı yere koymuyor ortada bırakıyor.

"Mutlu evliler, gelin kocalarımızı çekiştirelim" diye bir konu açasım var. Sonuçta mutlu bir evliliğim var, seviyorum, seviliyorum ama "ne diye evlendim ki ben ya" dediğim durumlar oluyor. Ha bu durumlar boşanma sebebi değil kesinlikle ama şöyle bir ağız tadıyla kocamı da şu evlilik kurumunu da bayağı bir çekiştiresim var.

Fırsat ayağınıza kadar geldi o halde. Bekarlar da ders çıkarır hem.

Insanla evlenmeyi dusunurken, ahlaksiz bir yaratikla evlenmistim
Kurtuldum ondan sukur
O halde gözünüz aydın olsun, bundan sonra iyi insanlarla karşılaşmanızı diliyorum.

Doğru kişiyi bulduğun an kendin evlenmek istiyorsun evlenen kadar kısa flörtlerim de oldu uzun da oldu hatta uzun yıl olan flörtümle evet bu tam evleneceğim adam istememiştim ama eşimi görünce tam aradığım bu dedim hemen evlendik iyi ki evlenmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…