How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Evlilik size iyi ki mi dedirtti, keşke mi dedirtti?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İyi ki evlenmişim mi diyorsunuz, keşke evlenmese miydim mi diyorsunuz?

• İyi ki evlenmişim diyorum

OY: 13 43,3%
  • Keşke evlenmeseymişim diyorum

OY: 6 20,0%
  • Biraz daha geç evlenseymişim diyorum

OY: 10 33,3%
  • Daha erken evlenseymişim diyorum

OY: 1 3,3%

• Ankete Katılan
    30

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Evlilik gerçekten bekarların girmek istediği, girenlerin ise kaçmak istediği bir kale midir? 😊 Siz öncesi ve sonrası şeklinde bir karşılaştırma yapacak olsanız bekarlık mı/evli olmak mı ağır basar? Ve sebebi nedir cevabınızın? Katılan, tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum şimdiden.

Bu çok spesifik bir soru, kiminle evlendiğinize bağlı. Daima gülebildiğin, eğlenebildiğin, hem arkadaş hem emmoğlu gibi takılabildiğin, alınmadan gücenmeden şakalaşabildiğin, aynı zamanda tutkulu bir şekilde seviştiğin bir adamsa tadından yenmez. Güven ve sadakat, sevgi ve saygı olmazsa olmaz.

Aksi hâlde, BDV’lik evlilikler oluyor.

Eşimle ilgili bir sıkıntım yok çok da seviyorum ama evlenmesek de olurmuş. Evlilik kurumunun kendisi çok yorucu. Özellikle aileler işin içine girince ...

Bazen iyi ki, bazen keşke, bazen daha erken evlenseymişim, bazen de daha geç evlenseymişim diyorum.
Evlilik bir süreç, içinde her duygudan biraz var. Monoton olmamak lazım di mi? Biraz heyecan iyidir, ilişkiyi diri tutar. :D

Duruma göre değişir .
Mesela sabah bi kalkıyorum ev süpürülecek , toparlanacak o zaman diyorum ki “Nerden evlendim , evleneceklerin aklına şaşayım .” 😂😂😂

Sonra eşim diyor ki hazır cocuk da okulda baş başa bi kahvaltıya gidelim , sonra beraber toparlarız evi diyor adam o zaman da diyorum ki “Ohh be iyi ki evlenmişim.” 😂😂

Demem o ki şartlara göre değişir bu sorunun cevabı 🥴

Benimki benim yükümü paylaşıyor, eşler birbirine yük olmamalı, yükünü paylaşmalı. Sizi koruyan, kollayan, savunan biri olmadı.

Yeni bir aile kurduğunuzu kanıksamalı, anasının memesinden düşmemiş, babasının cüzdanından ayrılamamış heriflerden koca olmaz.

İşin aslına bakarsanız bu devirde evlilikte mutlu olan insan sayısı çok çok az. İnsanlar evlenmeye korkuyor.

Duruma göre değişir .
Mesela sabah bi kalkıyorum ev süpürülecek , toparlanacak o zaman diyorum ki “Nerden evlendim , evleneceklerin aklına şaşayım .” 😂😂😂

Sonra eşim diyor ki hazır cocuk da okulda baş başa bi kahvaltıya gidelim , sonra beraber toparlarız evi diyor adam o zaman da diyorum ki “Ohh be iyi ki evlenmişim.” 😂😂

Hah aynen bu işte.
...ama o evi yine ben topluyorum o ayrı.

İyiki evlenmişim bekarlık b.k gibiydi. Kendi evim kendi düzenim oohh

Duruma göre değişir .

Peki lafta mi kalıyor topluyor mu ..:cool::temizlik:

Benimki benim yükümü paylaşıyor, eşler birbirine yük olmamalı, yükünü paylaşmalı. Sizi koruyan, kollayan, savunan biri olmadı.

Yeni bir aile kurduğunuzu kanıksamalı, anasının memesinden düşmemiş, babasının cüzdanından ayrılamamış heriflerden koca olmaz.

İşin aslına bakarsanız bu devirde evlilikte mutlu olan insan sayısı çok çok az. İnsanlar evlenmeye korkuyor.
Anasının memesi babasının cuzdaninindan ayrılmamış adam lafına bayildim super tespit

Evlilik gerçekten bekarların girmek istediği, girenlerin ise kaçmak istediği bir kale midir? 😊 Siz öncesi ve sonrası şeklinde bir karşılaştırma yapacak olsanız bekarlık mı/evli olmak mı ağır basar? Ve sebebi nedir cevabınızın? Katılan, tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum şimdiden.
Göreceli bişey bu. Mesela biz öncesinde 6 yıl kadar bir ilişki yaşayarak evlendik. Tanıyodum o beni taniyodu. Evlilik konusunda o yüzden tabikide zorlanmadım. Aksine çok daha iyi yönlerini gördüm. Ama iste her insan bir olmaz bazısı görücü usulü evleniyo çok farklı bir insan cikiyo bazısı yine görücü usulü evlenip hayallerindeki adama rastliyo. Yani evlenmeden insan huyu yüzde yüz açığa cikmiyo malesef🤭

Back