Evlilik sitesi

Akasya

Saçmalamayın!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9.152
13.872
498
kızlar merhaba size danışmam gereken bir konu var ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum çünkü. Biz eşimle gecen sene martta tanıştık ağustosta hem nişanlandık hem evlendik. Eşim daha önce bir evlilik sitesine üye olmuş dün akşam mailine gelen bir mesajdan kıllandım ve siteye girmeye çalıştım şifresini tahmin etmek çok zor olmadı. En son geçen temmuz ayında yazışmış birileriyle kız sormuş sevgilin var mı evli misin diye bizimkide yok ama ben evlilik düşünmüyorum kabul ediyor musun demiş kız kabul etmemiş. Bir tanesi facefook adresini vermiş eşim fotolarına baksın diye. Beynimden vurulmuşa döndüm telefonu çarptım suratına şaşırdı ağzından bir tek ne zaman önce olan bir şey lafı çıkıyor ben de ne zaman olmuş temmuz ayında biz çıkarken dedim cevap veremedi. Bir şeyler söylemeye çalıştı çık git hayatımdan dedim çıktı gitti. Sonra mesaj atmış ben seni evlendiğimizden bu yana hiç aldatmadım falan filan... Siz olsanız ne yapardınız buda bir çeşit aldatma değil mi?

Bence aldatma sonucta konuştuğu dönem hayatinda siz varsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki napacaksınız. Boşanacak mısınız.
Yoksa süründürüp önlem mi almış olacaksınız?
Şunu anlamıyorum sinirlendiniz haklısınız da telefonu suratına çarpmak çık git hayatımdan demek ne demek?
Hayatımdan çık dediğiniz adamı geri hayatınıza aldığınızda itibarınız zedenelenecek..

ben de öyle düşünüyorum ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

O konu biraz sıkıntılı gerçekten ben olsam kaybetme korkusunu yasatirdim

çok sinirlendim söyledim o da hemen gitti şuan ne yapacağımı gerçekten hiç bilmiyorum düşünemiyorum bile

Niyetiniz boşanmak değil süründürmek ve onu üzmek ise keşke telefonu suratına çarpıp defol git demek olmasaydı şimdi barışsanız gururunuz ezilecek ama umarım barışırsınız buda bir çeşit aldatma sayılabilir evli değilsiniz ama sevgilisi olarak hayatındaydınız o dönemde, keşke böyle şeylerle karşılaşmasaydınız ne diyebilirim ki

çok sinirlendim söyledim o da hemen gitti şuan ne yapacağımı gerçekten hiç bilmiyorum düşünemiyorum bile

Valla ben sizin yerinizde olsam ne ileri adım atardım ne geri atardım.
Gelirse tavır almayın, sakin olun, kavgadan kaçının.
Yılışacaktır muhtemelen.
Yumuşamadan sakin sakin bu konuyla ilgili çok üzüldüğünüzü kısacık anlatın.
Şans falan veriyorum gibi laflar da tehlikelidir.
Sadece üzüldüğünüzü bilmesi yeterli.

keşke bilmeseydim halbuki her şey ne kadar güzeldi dün akşam şeytan dürttü resmen Bilip te kabullenmek çok zor boşanmak ta çok zor 10 ay oldu evleneli ne derim aileme devam etsem nasıl güvenirim artık ona of offf

erkekler niye böyle ya aklım almıyor evlendiğim güne lanet olsun

lanet okumayın lütfen

yaptığını hiç ama hiç tasvip etmiyorum. ne deseniz ne yapsanız haklısınız. ama her insan 2. bir şansı hak eder.

sevgililik döneminizde işin ciddiyetini idrak edememiş. ah bu erkekler hep bir macera, hep bir oyun peşindeler. onun canını yakmalısınız ama kavgayla, gürültüyle değil. kavga gürültü girdiğinde iş laçkalaşıyor. ve sinir anında söylediklerinizden kendini haklı çıkarmaya çalışacaktır.

sakin bir şekilde ne yapacağınıza karar verin. :44:

dün akşam gördü ne kadar üzüldüğümü ağlamaktan kriz geçirdim nefessiz kaldım o sinirle gittim bende üye oldum siteye ama yazışmadım kimseyle sağlıklı düşünemiyorum şuan

Öyle düşünme insanlar neleri affetmiyor görmezden geliyor ki aklına hemen boşanmak gelmesin lütfen hemen de yumuşama biraz mesafeli ol yeter ona artık evlenmişsin sorunda yok diyorsun evli olsan bunu yapsa kabul edilir değil seni sevmiş evlenmiş sonuçta bir anlık şeytana uydu diyelim umarım devamı gelmez güzelim

Güzel İnsan;
flört ederken sanal üzerinden macera aramış. erkeksi macera yani anlık zevk diyorlar. siz şuan evlisiniz hayat evlilkten önce ve sonra diye ikiye ayrılır.
sizinki evlilikten önce olmuş bi hayat. bekarken yaşadıkları ikiniz içinde konu kapanmış olarak sayılır. çünkü o zaman ne sen vardın ne de o. olarak düşünülür. evlilikte bişi olmuş mu hayır. o halde şuan yapabileceğin tek bişi gönül koymak olacak. boşanmak için asla bi neden değil. çünkü bekarken olmuş bişi. üstelik sanalda. bence pişman olacağın şeyler yapma.

Bence aldatma sonucta konuştuğu dönem hayatinda siz varsiniz

bu kadar kolay mı yuva yıkmaya sebep riskli kelimeler kullanmak. kızmayın bana çok düşünerek konuşulmalı böyle konularda çünkü etkilenmesi ve bunu uygulaması çok muhtemel. evlilik öncesi yaşanmış sanal bi terbiyesizlik bu yaşanan. flörtte olsa ikiside bekar. evlilikte olsa o zaman bişiler yapılabilir.

konu sahibi bence bir kere daha düşünün. pişman olmayın yapacaklarınızdan ve söyleyeceklerinizden. sizi katiyen aldatmış değil. ama hiç hoş bi durum olmamış bunuda davranışarınızla belli edin.bekarken yaşanan çöplüğü karıştırmanız size sadece ZARARdır. alsa bişi elde edemezsiniz

Son düzenleme:
sizinle görüşüyorken bunu yapmış olması çok üzücü , tamam evliyken yazışmamış ama o zaman da siz hayatındaymışsınız kolay kolay affetmeyind erim

dün akşam gördü ne kadar üzüldüğümü ağlamaktan kriz geçirdim nefessiz kaldım o sinirle gittim bende üye oldum siteye ama yazışmadım kimseyle sağlıklı düşünemiyorum şuan

Gecmis olsun da siteye niye uye oldunuz yani gercekten saglikli dusunemiyosunuz

Tamam cirkin bisey ama evlilikten once olmus. Cok da abartmanin, bosanmak istemenin falan manasi yok. Hatta keske hic ortaya cikarmasaydin. Simdi hem bu aldatma dedin hem mecbur affedeceksin, affedince de sen aldatmayi affeden kadin olacaksin. Halbuki hic soylemeseydin yuz goz olmasaydiniz daha iyiydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…