bence aldatma sonucta konuştuğu dönem hayatinda siz varsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de öyle düşünüyorum ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
peki napacaksınız. Boşanacak mısınız.
Yoksa süründürüp önlem mi almış olacaksınız?
şunu anlamıyorum sinirlendiniz haklısınız da telefonu suratına çarpmak çık git hayatımdan demek ne demek?
Hayatımdan çık dediğiniz adamı geri hayatınıza aldığınızda itibarınız zedenelenecek..
kızlar merhaba size danışmam gereken bir konu var ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum çünkü. Biz eşimle gecen sene martta tanıştık ağustosta hem nişanlandık hem evlendik. Eşim daha önce bir evlilik sitesine üye olmuş dün akşam mailine gelen bir mesajdan kıllandım ve siteye girmeye çalıştım şifresini tahmin etmek çok zor olmadı. En son geçen temmuz ayında yazışmış birileriyle kız sormuş sevgilin var mı evli misin diye bizimkide yok ama ben evlilik düşünmüyorum kabul ediyor musun demiş kız kabul etmemiş. Bir tanesi facefook adresini vermiş eşim fotolarına baksın diye. Beynimden vurulmuşa döndüm telefonu çarptım suratına şaşırdı ağzından bir tek ne zaman önce olan bir şey lafı çıkıyor ben de ne zaman olmuş temmuz ayında biz çıkarken dedim cevap veremedi. Bir şeyler söylemeye çalıştı çık git hayatımdan dedim çıktı gitti. Sonra mesaj atmış ben seni evlendiğimizden bu yana hiç aldatmadım falan filan... Siz olsanız ne yapardınız buda bir çeşit aldatma değil mi?
çok sinirlendim söyledim o da hemen gitti şuan ne yapacağımı gerçekten hiç bilmiyorum düşünemiyorum bile
yanlış yollardan; aklınca, macera aramış
niyetiniz boşanmak değil süründürmek ve onu üzmek ise keşke telefonu suratına çarpıp defol git demek olmasaydı şimdi barışsanız gururunuz ezilecek ama umarım barışırsınız buda bir çeşit aldatma sayılabilir evli değilsiniz ama sevgilisi olarak hayatındaydınız o dönemde, keşke böyle şeylerle karşılaşmasaydınız ne diyebilirim ki
erkekler niye böyle ya aklım almıyor evlendiğim güne lanet olsun
off bu erkekler neden boyle ya sinir oluyorum.
valla ben sizin yerinizde olsam ne ileri adım atardım ne geri atardım.
Gelirse tavır almayın, sakin olun, kavgadan kaçının.
Yılışacaktır muhtemelen.
Yumuşamadan sakin sakin bu konuyla ilgili çok üzüldüğünüzü kısacık anlatın.
şans falan veriyorum gibi laflar da tehlikelidir.
Sadece üzüldüğünüzü bilmesi yeterli.
keşke bilmeseydim halbuki her şey ne kadar güzeldi dün akşam şeytan dürttü resmenBilip te kabullenmek çok zor boşanmak ta çok zor 10 ay oldu evleneli ne derim aileme devam etsem nasıl güvenirim artık ona of offf
kızlar merhaba size danışmam gereken bir konu var ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum çünkü. Biz eşimle gecen sene martta tanıştık ağustosta hem nişanlandık hem evlendik. Eşim daha önce bir evlilik sitesine üye olmuş dün akşam mailine gelen bir mesajdan kıllandım ve siteye girmeye çalıştım şifresini tahmin etmek çok zor olmadı. En son geçen temmuz ayında yazışmış birileriyle kız sormuş sevgilin var mı evli misin diye bizimkide yok ama ben evlilik düşünmüyorum kabul ediyor musun demiş kız kabul etmemiş. Bir tanesi facefook adresini vermiş eşim fotolarına baksın diye. Beynimden vurulmuşa döndüm telefonu çarptım suratına şaşırdı ağzından bir tek ne zaman önce olan bir şey lafı çıkıyor ben de ne zaman olmuş temmuz ayında biz çıkarken dedim cevap veremedi. Bir şeyler söylemeye çalıştı çık git hayatımdan dedim çıktı gitti. Sonra mesaj atmış ben seni evlendiğimizden bu yana hiç aldatmadım falan filan... Siz olsanız ne yapardınız buda bir çeşit aldatma değil mi?
Bence aldatma sonucta konuştuğu dönem hayatinda siz varsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dün akşam gördü ne kadar üzüldüğümü ağlamaktan kriz geçirdim nefessiz kaldım o sinirle gittim bende üye oldum siteye ama yazışmadım kimseyle sağlıklı düşünemiyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?