Evlilik sitelerini tavsiye eder misiniz?

Minema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
63
55
88
İstanbul
Arkadaşlar çevremde uygun eş adayı yok..İnterneteki evlilik sitelerinden tanışıp da evlenen oluyor mu duydunuz mu hiç ? Yada siz böyle bir deneyim yaşadınız mı?

Bende korkuyorum ama bir arkadaşım ordan tanıştığı biriyle evlendi..bir öğretmen ile tanışmış..belki de çok nadir bir durum bu..başka kimse var mı diye sormak istedim burda

Tanıştığınız kişiyle dışarda görüşüp anlaşırsanız olabılır belki.
Ama bu zamanda insan en yakınındakine, akrabasına bile güvenemıyorken temkinli olmakta fayda var.

Bizim bir akrabamızda evlilik sitesinden tanışıp 2 ay konuşmuşlar . Yüzyüze görüşmelerinde de 3. Yüzyüze görüşmede nikah kıymışlar şuan 2 yıllık evliler ve çok mutlular .
Güven olmaz ama çok ciddiydim diyor ikiside yani sende kendin gibi gerçekten evlenmek isteyen birini bulursan neden olmasın . Nasip . .

Bizim bir akrabamızda evlilik sitesinden tanışıp 2 ay konuşmuşlar . Yüzyüze görüşmelerinde de 3. Yüzyüze görüşmede nikah kıymışlar şuan 2 yıllık evliler ve çok mutlular .
Güven olmaz ama çok ciddiydim diyor ikiside yani sende kendin gibi gerçekten evlenmek isteyen birini bulursan neden olmasın . Nasip . .

Tanıştığınız kişiyle dışarda görüşüp anlaşırsanız olabılır belki.
Ama bu zamanda insan en yakınındakine, akrabasına bile güvenemıyorken temkinli olmakta fayda var.
Haklısınız çok dikkatli olmak gerek..gizemli kişilerle görüşmemek gerek..açık sözlü biri ise olabilir

Güzel bi haber bu paylaştığıniz için teşekkürler..üçüncü görüşmede nikah..baya hızlılar..
Evet öyle oldu hemde hatırı sayılır şekilde mutlular mıç mıç hemde 2 yıl oldu ama hala ilk gün gibiler . Rabbim sizi de hayırlı bir insanla karşılaştırsın inşaallah .

Evet öyle oldu hemde hatırı sayılır şekilde mutlular mıç mıç hemde 2 yıl oldu ama hala ilk gün gibiler . Rabbim sizi de hayırlı bir insanla karşılaştırsın inşaallah .
Hangi site acaba özelden yazar mısınız? Bi sürü site var çünkü kararsızım

Herhangi bir deneyim yaşamadım ancak etik ve güvenilir bulmuyorum.
Bunun yerine çevrenizden gelebilecek teklifleri değerlendirin derim.
Uzak durun böyle sitelerden.

Asla güvenilir bulmuyorum. Normal olan insan neden evlilik sitelerinde eş arama derdine düşsün? Asosyal falandır, eğlenmek için gitmiştir. Avcıdır, sapıktır yani bu herkes için geçerli/ ben asla güvenmem

Herhangi bir deneyim yaşamadım ancak etik ve güvenilir bulmuyorum.
Bunun yerine çevrenizden gelebilecek teklifleri değerlendirin derim.
Uzak durun böyle sitelerden.
Çevremde uygun aday olmadığı için böyle düşündüm zaten..çevredekiler maddi bakiyor hep sanki şirket kuracaklar evlilik değil..araba maaş bu muhabbetler itici geliyor..

Çevremde uygun aday olmadığı için böyle düşündüm zaten..çevredekiler maddi bakiyor hep sanki şirket kuracaklar evlilik değil..araba maaş bu muhabbetler itici geliyor..

Evet bu noktada haklısınız.
Çevremde bulunan bir çok arkadaşımdan bu anlamda duyum alıyorum.
Ancak siz de tercihlerini bilen bir insan olarak, ona göre yönelin derim.
Ama sitelerden uzak durun, emin olun orada çok daha iğrençleri var...

Asla güvenilir bulmuyorum. Normal olan insan neden evlilik sitelerinde eş arama derdine düşsün? Asosyal falandır, eğlenmek için gitmiştir. Avcıdır, sapıktır yani bu herkes için geçerli/ ben asla güvenmem
Bir arkadaşım bu şekilde evlendi bi kaç yıl önce.ben de o zaman yadirgamistim.ama gerçek hayatta da yanlış kişiler çok fazla..bilemedim ki

Bir arkadaşım bu şekilde evlendi bi kaç yıl önce.ben de o zaman yadirgamistim.ama gerçek hayatta da yanlış kişiler çok fazla..bilemedim ki
Ama herkes aynı şansı yakalayamaz ve ayrıca kimse kimsenin evinin içini bilemez. Yani o iyi şans size gülmeyebilir.

Back
X