bir kaç gün öncesine kadar hiç seyretmemiştim. Stardakine rastladım insanlarla nasıl dalga geçildiğini görünce midem bulandı. Oynatmak filan ne bileyim, konuşmalarını taklit etmek, seviyesiz bir program. Oraya başvuran insanların nasıl bir psikoloji içinde olduklarını düşündüm. Büyük ihtimal kırgın, yalnız bırakılmış insanlar, tepkili de aynı zamanda, oraya çıkarak çaktırmadan tepkilerini dile getiriyorlar . "Siz beni yalnız bıraktınız, işte bende böyle yaparım." Ya da bir kısmı macera olsun diye gelmiş olmalı. Ünlü olurum düşüncesi, televizyona çıkmak gibi önemli! bir şeyi başarma düşüncesiyle belkide.
Seyredenleri düşündüm.
Sonra Semra kaynanaya rastladım, herzamanki bilmiş haliyle birşeyler konuşuyordu. İçimden dedim ki yine uyuşturucular iş başında. Kaç kişinin bu uyuşturucuların müptelası olduğunu düşündüm. Sanırım oldukça fazla ki aynı programdan birkaç tane var.
Seyredemem yüreğim yarılır , sinirlenirim ben . İnsanları düşürdükleri duruma sinirlenirim en fazla.
Yargılamıyorum, ayıplamıyorum, ama garip karşılıyorum düzenli olarak seyredilmesini bile.