evlilik programları...

su gibiyi izliyorum bende arada
çok vaktim olmuyor esasen ama arada takılıyorum işte
ne cesaretli insanlar varyaa hayatta çıkamam ben olsam
bazen güzel oluyor bir kız çıkıyor bakımlı,güzel,güzellik olarak dört örtlük oluyor
ona görücü gelen erkek ise amaaannn allahımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol:
neyine güvendin de çıktın o güzelim kızın karşısına bu tiple be adam yasakkelimedemeden kendimi alıkoyamıyorum:roflol::roflol:

anneannemle eğlence olsun diye seyrediyorduk felsefe hocamı gördüğümde gözlerim pörtledi..:1shok:adam 35 yaş civarı istiyordu..bi kadın geldi başka aday varmı dedi kadın oturur oturmaz...meğer kadın genç gösteriyormuş,öküz aynı öküz işte...burcunu sordu kadın ben bilime inaırım vs..istanbula gelirmisin dedi orda depremden korkuyorum dedisırnaşık şey...gözyaşları içinde bıraktım programı...

bir de büyük konuşmayım ama kız annesi mesela çıkıyo koca arıyo babalık yapsın diye...ya yeni tanıdığın adamın nesine inancan belki sapık...:1shok:yapımcılarmı kefil olucak

ben fikrimi şöyle belirtmek istiyorum ; bir süpermarkete gideriz ihtiyaçlarımı karşılayacak veya ilgi alanılarımıza giren ürünlerin olduğu reyonları dolaşırız alırız veya almayız bu da onun gibi birşey bence..
arz talep meselesi...

bu programlar kayınbabamı yoldan çıkarttı
bende evlenecemm diyor başka birşey demiyo:1no2:r yıllardır uyayın devi uyandırdılar

yeni televizyon soytarılığı....
başkada birşey değil...
nedense annemler izlemekten büyük keyif alıyorlar zaman zaman onlara gittiğimde izlemek zorunda bırakılıyorum....
koca koca insanlar nasıl göbek atıyorlar rezilce!
hiç yakışıyormu Allah aşkına....
o programlar artık yaşlıların cafe si olmuş hepsini topluyorlar bir yere hadi bakalııım....
tamam hayat yalnız geçmez kardeşim de 5 dklık gördüğün adamla-kadınla nasıl bir hayatı paylaşabilirsin ki?
biz evlenene dek ne mide krampları ne baş ağrıları yaşadık aman olurmu-olmazmı-huyu nedir suyu nedir...
aman bi nişan yapalımda tanıyalım birbirimizi....
bune şimdi 5dk biz birbirimizden hoşlandık!hadi yaa cidden miiii!
star tvde olanı izlettiler bana anne ve abla baskısıyla...
bu kız dedim çok genç evlimi?(sunucu kızdan bahsediyorum)
yok o bekar çok sempatik ama dimi dediler...
ne sempatiği kardeşim gülben ergeni taklit etmeye çalışan bir şahış...
yaşlı yaşlı insanlarla dalga geçer tarzda konuşması...
üstelik birde bekarmış...
demezlermi insana sen önce kendine bir eş bul sonra milletin çöpünü çat diye....

pes vallahi ne diyim!
önce bbg ile başladı röntgen merakımız...
sonrasında gençlerin ev içinde eş bulma heveslerine nail olduk..
bir gün birde baktık ki kaynanalarıda almışlar kameralı odacıklara...
hah dedim yakında kayınpederleride sokarlar bu evlere derken semra kaynananın oğlunun başına gelenlerle son verildi bu medya çılgınlığına....

bir süre ahu meriç saçmalığı ile dolup taştı ekranlar....
meriç ahuuuuuuuuuuuuu diye ulurken baklımki oda yayından kalkıvermiş bir anda...
kuşum aydında yok oluverdi ekranlardan...

oh çekmiştim artık ekran temizliği yapıldı diye
birde ne göreyim yine bu tür programlar hotlamış kanallarda....

ne diyim alan razııı
satan razı
sana ne oluyor be Allahın kazı kaydirigubbakcemile

Su bi gercekki orada ki sans hic biryerde yok, tüm türkiye izliyor ve daha fazlasi, yani insanin sansi kat ve kat fazla oldugu kesin.
Mantiklimi degilmi oda ayri, sonucda bir birilerini tanima zaman lari oluyor bir kac gün.
Istek ve arzularinida acikladiklari icin, uygun bir es bulma sansi gercekden daha yüksek.

bir kaç gün öncesine kadar hiç seyretmemiştim. Stardakine rastladım insanlarla nasıl dalga geçildiğini görünce midem bulandı. Oynatmak filan ne bileyim, konuşmalarını taklit etmek, seviyesiz bir program. Oraya başvuran insanların nasıl bir psikoloji içinde olduklarını düşündüm. Büyük ihtimal kırgın, yalnız bırakılmış insanlar, tepkili de aynı zamanda, oraya çıkarak çaktırmadan tepkilerini dile getiriyorlar . "Siz beni yalnız bıraktınız, işte bende böyle yaparım." Ya da bir kısmı macera olsun diye gelmiş olmalı. Ünlü olurum düşüncesi, televizyona çıkmak gibi önemli! bir şeyi başarma düşüncesiyle belkide.
Seyredenleri düşündüm.
Sonra Semra kaynanaya rastladım, herzamanki bilmiş haliyle birşeyler konuşuyordu. İçimden dedim ki yine uyuşturucular iş başında. Kaç kişinin bu uyuşturucuların müptelası olduğunu düşündüm. Sanırım oldukça fazla ki aynı programdan birkaç tane var.
Seyredemem yüreğim yarılır , sinirlenirim ben . İnsanları düşürdükleri duruma sinirlenirim en fazla.
Yargılamıyorum, ayıplamıyorum, ama garip karşılıyorum düzenli olarak seyredilmesini bile.

evlilik ... programı....:roflol:
hangi beyin hayatında bulamadıı, inanıp güvenemediği, sevemediği kişiyi bi televizyon kanalında bulacaağına seveceğine inanır?

bence geyik ossun die giden çok.. yada bu programlar çok farklı bi zihniyete hitap ediyo.. sunucudan belli değil mi:roflol: yani güzellik anlayışı bi ayrı komedi gidenler geri gelmio toplasan toplasan 2 3 düğün olmuştur bu da enteresan yani..

Ayyy bende haftaya çikiyorum işten tv lerde doğru dürüst program yok napicam bilmiyorum kitap oku oku nereye kadar

geçen salı evdeydim hasta yatıyorum
bütün kanallarda nerdeyse evlilik programı
neyse izleyeyim bugünlük idare et dedim
maddi durumu iyi olsun ister zayıf ister uzun boylu ister isterde ister kafamçokkarıştı
şaşırmışlar vallahi billahi.. iyi olsun dürüst olsun filan değil de para olmuş hersey
biraz daa izlemiş olsaydım evlendiimee bin pişman etceklerdi yeminle zengin koca ile evlenmedim diye :lepi:

ayy ben cok komik buluyorum kendim asla katilmazdim bu tip programlara ama ben bakarken cok egleniyorum...

Bana çok saçma geliyor bu tarz konular. Evde bile olsam izlemezdim kesinlikle.:1closedeyes:

Evde olup da izlemeyen yoktur sanırım en azından meraktan yine izlenir..CADIARZU

Ben henüz izleyemedim çalıştığım için ama evde olduğum birgün izlemeyi düşünüyorum..
Nedir ne değildir diye..şakkıdı

Gerçekten evlenmeye niyeti olan insanın da, Tv ye çıkmasına gerek yok diye düşünüyorum.

İzlenen diziler gibi, senorya gereği de olabilir çoğu..
Ya da ünlü olmak çabası falan ne bileyim..:1closedeyes:

İlk ortaya çıkana lafım yok ama kanalların hepsine sıçradı.Semra Kaynana bile bulaştı bu işe baydı.Akşama kadar naklen yayın.Bekar kalmayacak Türkiye de yahu.:roflol:

arasıra bende bakıyorum meraktan ,çoğu kişi maddiyat arıyo evi olsun,arabası olsun eş değilde paramakinası arıyolarhihoyyyt

bence bukadar kısa zamanda karar alınması evlilik için,artık evlilik kurumunun küçümsendiğini düşünüyorum.talep görülmesinide sponsorlara bağlıyorum.eşyalar altınlar hatta belki bilmediklerimizde vardır hee:jeyyar::1ninca:

valla canım bana okadar sacma yalancı ıkıyuzlu gelıyokı yorum yapmak bıle bosuna yanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…