Evlilik Panosu uygulaması

ya aslında ben birlikte oldumuz gün yıl hesabı tutmak istiyodum yok sanırım..hayatımda oldu tarih kasım 2009 ,şukadar yıl gün oldu gibi olsa iyi olur:KK31:baktıklarıda evleneli şukadar oldu yazıyo henüz evlenmedikki püf:KK53:

Son düzenleme:
saol teşekkürederim :)seninde 6 günün kalmış atlatmışın nişan isteme şu bu bi düğün kalmış bende hemen geçsem o fasılları keşke:KK31:

Evet haftaya c.tesi inşallah bizim
öyle hemen geçilmiyor ne yazık ki :)
4 yıl neler çektik neler atlattık
şu an rüya mı şaka mı hiiiç inandırıcı gelmiyor :)
inşallah hayırlısıyla atlarsın :KK66:

Evet haftaya c.tesi inşallah bizim
öyle hemen geçilmiyor ne yazık ki :)
4 yıl neler çektik neler atlattık
şu an rüya mı şaka mı hiiiç inandırıcı gelmiyor :)
inşallah hayırlısıyla atlarsın :KK66:

bizde 2009dan beri birlikteyiz:nazar:inşallah güzel şekilde memnun ederek ağırlarım isteme nişan birlikte olucak - eylül gibi düğün olucak..ama ne yalan söylim güzel şeyler olsada bunalımdan uyuyamıyorum çok heycan panik stres var,seni düşünemiyorum bile uyku tutmaz:KK1: Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..:nazar:

bizde 2009dan beri birlikteyiz:nazar:inşallah güzel şekilde memnun ederek ağırlarım isteme nişan birlikte olucak - eylül gibi düğün olucak..ama ne yalan söylim güzel şeyler olsada bunalımdan uyuyamıyorum çok heycan panik stres var,seni düşünemiyorum bile uyku tutmaz:KK1: Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..:nazar:

Biz de 2009dan beri beraberiz
2010dan beri nişanlıyız :KK70:
ne uykusu ya sabahlara kadar buradayım :)
inanılmaz bir gerginlik var stres var
Amiiin inşallah

Mesaj bölümünde ki panoda sorun var: karsimdaki kisinin panosu su sekilde gösteriliyor: ile 43 yıl 29 gün oldu :)

:KK1: biliyorum 43 yil evli olmadiklarinida o yüzden söyleyim dedim :KK1:

Bende yaptım sanırım oldu, paylaşım için tşkler :) :)

Son düzenleme:
X