- 27 Ağustos 2013
- 407
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdiki sistemde 'görsel' seçeneği yok bu durumda nerden yapılacakGelen hata mesajını tam olarak buraya kopyalayabilir misiniz ? Birde girdiğiniz tarihi
şimdiki sistemde 'görsel' seçeneği yok bu durumda nerden yapılacakGelen hata mesajını tam olarak buraya kopyalayabilir misiniz ? Birde girdiğiniz tarihi
Görsel seçeneğini kaldırdık. Rastgele şekilde geliyor.şimdiki sistemde 'görsel' seçeneği yok bu durumda nerden yapılacak
Evet çizelgeler ile ileri bir tarihte ilgilneceğiz. Şimdilik site fonksiyonlarını tamamlamaya çalışıyoruzforum guncellendıgı ıcın mı cızelge yapamıyorum? hiç bir yerde bulamadım
nasıl yani o kadar kurcaladım hiçbişey anlamadımGörsel seçeneğini kaldırdık. Rastgele şekilde geliyor.
nasıl yani o kadar kurcaladım hiçbişey anlamadım
oldu harikasınız çok teşekkür ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details
kişisel bilgilerinizin olduğu sayfa gidin (yukarıdaki linki tıklayabilirsiniz.
Sayfanın alt taraflarında
Hitap şekliniz:
Özel gün türü:
Özel gün tarihi:
bunları doldurun/seçin
kaydet dediğiniz zaman görseliniz mesajlarınızın altında çıkacaktır. Görsel seçmenize gerek yok.