Evlilik Panosu uygulaması

Kaç kere yaptım olmuyor.
Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
Böyle bir yazı çıkıyor 3 gündür. Herşeyi doğru yazıyorum ama anlamadım sebebini.

Kaç kere yaptım olmuyor.
Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
Böyle bir yazı çıkıyor 3 gündür. Herşeyi doğru yazıyorum ama anlamadım sebebini.

Tamamdır. Nokta koyuyormuşum aralarına ısrarla. :)

deneme bir ki,sessss sessss :KK52: bakam bi :KK76:

owwwwwww :KK76: şugar olmuş :KK76:

Son düzenleme:
harika bir uygulama çok sevdim,baktım olmuş ve bide ne göreyim 6.yılımızın bitmesine 3 gün kalmış,3 gün sonra evlilik yıldönümümüz çok heycanlandım,''18 aralık 2007'':KK16:

ben nerden yapcam evlilik takibini yapamadım :KK43: yardım rica etsem?

sayfanın başında anlatılıyo canım,ama bende kısaca söyliyim,kullanıcı kontrol paneline girip profil düzenleye giriyosun,orda sayfayı aşağı kaydırıp hitap şekliniz diye bişey yazıyo ordan başlayarak aşağıdaki adımları tamamla bukadar:KK34:

sayfanın başında anlatılıyo canım,ama bende kısaca söyliyim,kullanıcı kontrol paneline girip profil düzenleye giriyosun,orda sayfayı aşağı kaydırıp hitap şekliniz diye bişey yazıyo ordan başlayarak aşağıdaki adımları tamamla bukadar:KK34:

oldu yaptımm..çok teşekkürler :) çok tatlı bi uygulama sevdiğin insanla en özel gününü her daim hatırlatıo sonuçta.. tekrar sağol :)

Benim vardı panom ama ben göremez oldum nereye kayboldu ki :/

X