Selam arkadaşlar!kısmetse bu ayın 27sinde tanışmaya gelicekler,bir hafta sonrasındada biz gideceğiz.Bir hafta sonrada isteme nişan olucak..eylülde düğün düşünüyoruz..2009dan beri birlikteyiz evlenmeyi ikimizde çok istiyoruz çok şükür mutluyuzda..her zorlukları askerliği hasreti herşeyi göğüsleyebildik..ben istanbul o ise ankarada yaşıyor,6ayda 8 ayda bir görüşebilen çift olmamıza rağmen hasret haricinde hiç büyük sorunlar yaşamadık..hiç ayrılıp barışmadık yıpratmadık birbirmizi..Ben ankaraya ailemden uzağa yerleşicem bana çok kolay geliodu bunu gerçekten hissedemiyordum..ama günler yaklaştıkça beni stres sardı ..ailemden epey uzağa gidicem sonrasında yok tanışma günü nasıl olur-yok nişan nasıl olur-yok düğün salonu bulabilcekmiyiz-uzaktan gelicekler nasıl olucakta ne yemek yapsak ?evde eksiğimiz varmı acaba diye etrafı gözlemeler ..ya kafayı yicem aileler güzel anlaşıyo telefonda konuşuyolar ..erkek arkadaşımla tanıştırdım onları keza bende gittim ank tanıştım..kafamda hep sorular ağlamaklı bi ruh hali..evin en küçüğüyüm el bebek gül bebek misali nazlı büyütüldüm..yemek yapmayı biliyorum ama fazla şeyler bilmiyorum..ay nebileyimm yaa çok gerginim sinirliyim ağlamaklıyım kalbim böyle sanki şey gibi ..hani vucütta biyere çarparsın morluk olur oraya bastırınca değişik acı ve hoşunada giden bişey olur ya aynennn öyleyimm
Son düzenleme: